divne sa chovajuci pocitac
divne sa chovajuci pocitac
ked vypnem pocitac a nasledne by som ho chcel zapnut tak sa sice rozbehne ale monitor sa nezapne, pocut nejaky zvuk ako by sa snazilo nieco rozbehnut ale nejde to, ked na tvrdo vypnem a zapnem tak naskoci na druhy raz toto je este dobry pripad ale mam aj dosku co sa zapne az na nejaky 6 az 8 krat pri stasti
nevie niekto cim to je? podla mna kondenzatormi aleebo niecim inym na doske, zdroje som skusal rozne ale zdrojom to neni, diky za kazdy dobry napad
skusal som aj pci grafiku co mam na testovanie, to iste tak chyba bude inde, uz som sa s ty, stretol zopar razi ale na skutocny dvovod som zatial neprisiel preco sa takto pc chova, zatial ani na forach, uz som mal v rukach 3taketo dosky. grafa to neni, dalsi napad bol baterka na biose, tu som vymenil a nic, aby bolo jasne ten pc idde normalne, len medzi jednotilivi startami alebo restartami, treba minimal ne 15 min az potom naskoci, alebo skusat zapinat a vyminat naskoci aj v tedy na nejaky viac nasobny pokus
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: divne sa chovajuci pocitac
Toto robieva aj mne ..Už mi to celkom lezie na nervy,ale nerobieva to stále...A už keď nabehne tak sa skoro vždy reštartuje ako nabehne Bootovacia obrazovka...a tak sa reštartuje kľudne aj 10x ... jaj x(havko-mt napísal:ked vypnem pocitac a nasledne by som ho chcel zapnut tak sa sice rozbehne ale monitor sa nezapne, pocut nejaky zvuk ako by sa snazilo nieco rozbehnut ale nejde to, ked na tvrdo vypnem a zapnem tak naskoci na druhy raz toto je este dobry pripad ale mam aj dosku co sa zapne az na nejaky 6 az 8 krat pri stastinevie niekto cim to je? podla mna kondenzatormi aleebo niecim inym na doske, zdroje som skusal rozne ale zdrojom to neni, diky za kazdy dobry napad