divne sa chovajuci pocitac

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
havko-mt
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

divne sa chovajuci pocitac

Príspevok od používateľa havko-mt »

ked vypnem pocitac a nasledne by som ho chcel zapnut tak sa sice rozbehne ale monitor sa nezapne, pocut nejaky zvuk ako by sa snazilo nieco rozbehnut ale nejde to, ked na tvrdo vypnem a zapnem tak naskoci na druhy raz toto je este dobry pripad ale mam aj dosku co sa zapne az na nejaky 6 az 8 krat pri stasti :lol: nevie niekto cim to je? podla mna kondenzatormi aleebo niecim inym na doske, zdroje som skusal rozne ale zdrojom to neni, diky za kazdy dobry napad
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

podobne robi aj mne a dosiel som k tomu ze za to moze grafika resp agp slot. ked sa nechce zapnut kusok pohybem grafikov a ide...
havko-mt
Expert
Expert

skusal som aj pci grafiku co mam na testovanie, to iste tak chyba bude inde, uz som sa s ty, stretol zopar razi ale na skutocny dvovod som zatial neprisiel preco sa takto pc chova, zatial ani na forach, uz som mal v rukach 3taketo dosky. grafa to neni, dalsi napad bol baterka na biose, tu som vymenil a nic, aby bolo jasne ten pc idde normalne, len medzi jednotilivi startami alebo restartami, treba minimal ne 15 min az potom naskoci, alebo skusat zapinat a vyminat naskoci aj v tedy na nejaky viac nasobny pokus
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: divne sa chovajuci pocitac

Príspevok od používateľa DeJF »

havko-mt napísal:ked vypnem pocitac a nasledne by som ho chcel zapnut tak sa sice rozbehne ale monitor sa nezapne, pocut nejaky zvuk ako by sa snazilo nieco rozbehnut ale nejde to, ked na tvrdo vypnem a zapnem tak naskoci na druhy raz toto je este dobry pripad ale mam aj dosku co sa zapne az na nejaky 6 az 8 krat pri stasti :lol: nevie niekto cim to je? podla mna kondenzatormi aleebo niecim inym na doske, zdroje som skusal rozne ale zdrojom to neni, diky za kazdy dobry napad
Toto robieva aj mne ..Už mi to celkom lezie na nervy,ale nerobieva to stále...A už keď nabehne tak sa skoro vždy reštartuje ako nabehne Bootovacia obrazovka...a tak sa reštartuje kľudne aj 10x ... jaj x(
havko-mt
Expert
Expert

treba najst nejake vysvetlenie preto a najst chybu pokial sa da este vobec odstranit , ak to neni trvala chyba dosky ktora uz nejde napravit
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

havko-mt napísal:treba najst nejake vysvetlenie preto a najst chybu pokial sa da este vobec odstranit , ak to neni trvala chyba dosky ktora uz nejde napravit
To hádam nie,však ja každú chvíľu kupujem dosku..
havko-mt
Expert
Expert

tak tema nebola o kupe novej ale o oprave starej :lol: :lol: :lol: :lol:
Napísať odpoveď