Les napísal:
Ako by si zistil, ze sa citis divne? Ked by ta vychovavali od malicka? Nevedel by si skor pochopit ostatnych, ktori by sa k tvojim rodicom spravali bez dovodu nepriatelsky.
Hmm, to neviem... Kazdopadne som rad, ze som vyrastal a vyrastam v normalnej rodine...
constantine napísal:myslim si ze vobec neni pravda ze ked decko vyrasta pri homosex.pare tak v puberte to ma zmiesane a divne proste on sa nestane homosexualom zato ze ma takych rodicou.oni si to nevyberaju sexualnu orientaciu ziskavas pri narodeni ano mozes jej branit ale nikdy nebudu stastny a co sa tyka adopcii vela heterosex.parov sa o deti nestaraju tyraju ich tak preco by som ich nedala homos.paru?radsej im ved su to normalny ludia toto je moj nazor a viem ze to ece potrva kym to spolocnost zobere
homosi su 2 skupiny, od narodenia a psychicky (to sa tyka deti vyrastajucich u buzikov)
masterrr napísal:
homosi su 2 skupiny, od narodenia a psychicky (to sa tyka deti vyrastajucich u buzikov)
v prvom rade "buzici" neexistuju, ale homosexuali. Kazdy clovek ma pri narodeni dane geneticke vlastnosti a to neznamena, ze by musel byt spolocnostou napr. popraveny ako za fasizmu...
To, ze dieta ake bude nezalezi od sexualnej orientacii rodicov. Je aj vela pedofilov, vrahov a pod., ktori nevyrastali v takych rodinach. Ja viem, je to tazke akceptovat niekoho, ktory je trochu iny, preto ste tu mali uz dve svetove vojny. Dufam, ze v 21. storoci to uz pochopite a prestanete blbnut.
v pohode suhlasim s lesom berem ich takych aky su ved oni sa vlastne narodili s inou sex.orientaciou a nemozu si vyberat ja to berem v pohode ved je 21st tak by si ludia mohli uz konecne zvyknut
laurinka napísal:v pohode suhlasim s lesom berem ich takych aky su ved oni sa vlastne narodili s inou sex.orientaciou a nemozu si vyberat ja to berem v pohode ved je 21st tak by si ludia mohli uz konecne zvyknut
bodaj by take nazory ake mas ty, boli rozsirenejsie na Slovensku. Viem, ze raz to pride aj sem, potrebuje to este cas.
Les napísal:
bodaj by take nazory ake mas ty, boli rozsirenejsie na Slovensku. Viem, ze raz to pride aj sem, potrebuje to este cas.
Myslim ze na Slovensku su tieto nazory rozsirene asi tak ako vo vacsine ostatnych krajin - niektori to akceptuju, niektori nie a ta prva cast je (podla mna) vacsia.
Podla mna by mali mat pravo aj na adopciu. Hlavny argument je ten ze je neprirodzene aby dieta malo 2xmatku alebo 2x otca. Je to pravda, ale cela ludska spolocnost je neprirodzena od svojho zakladu. U mna su prvorady ludia ako jedinci. Na prvom mieste je dieta. Ako sa asi citi dieta v deckom domove? myslim ze je to dost zle. Nehovoriac o tom ze je decky domov neprirodzeny. Myslim ze zaby nemaju zubrienkove domovy. Dokonca aj adopcia je neprirodzena. Ked das cudzie maciatko macke medzi jej maciatka tak ho zadusi, zozerie, alebo vyhodi. Rovnako tak nieje ani rodina prirodzena. To ze ludia ziju 4000r. V rodinach nemeni nic na tom ze ludia vzisli z opic a tie vychovavaju deti kolektivne. Jediny objektivny dovod preco homici by nemali mat deti je ten ze spolocnost nieje pripravena to akceptovat. V zaujme dietata je zit v okruhu ludi ktori ho maju radi a ak to maju byt dvaja tatkovia alebo dve mamky tak nech! Ostatny by si mali uvedomit ze neide o nich, ale v prvom rade o dieta a v druhom rade o ludi ktori su ochotny dat mu lasku. Samozrejme Masterrr bude teraz hovorit o laske ked mu budu strkat kladu do rite, ale to mu moze spravit hocikto: Farar,Vychovavatel,Dozorca,Brat,Foter....... Homosexualita je sexualna deviacia ktorou nikto nikomu neublizuje, pedofilia je opovrhnutiahodna deviacia v ktorej je ublyzovane detom. Co sa tyka takeho blbeho argumentu ze sa deti "nakazia" od rodicov poviem len to ze uz su adoptovane deti homosexualmi a nenakazili sa. Homosexualita je otazkou prevahy muzskych alebo zenskych genov. Ak ma dieta predpoklady na to stat sa homikom nepotrebuje homosexualnych rodicov
elpopel napísal:Odporuje to veskerym zakonum prirody. Ale kdyz nekerujou do me tak je mi to zcela jedno. A co se tyce ohledne deti ty bych jim nesweril ani omylem.
elpopel napísal:Odporuje to veskerym zakonum prirody. Ale kdyz nekerujou do me tak je mi to zcela jedno. A co se tyce ohledne deti ty bych jim nesweril ani omylem.
mne vadi aj ked sa kerujou do inych, nebudte tak lahostajni