ok dik, mam jednu 70, ale sa mi nechce skillit odznova, tak som si prave dnes vytvoril gnoma maga a im sa to aj hodi kedze maju pridane schopnosti na inžiniera takže si to pekne vyskillujem a s čim je vhodne to skombinovať?
zdravim, chcel by som sa opytat jednu vec... Po dlhej dlhej dobe som sa tak zamyslel a uvedomil si ze wowko uz neni to co to byvalo, vsetci maju vsetko velmi jednoducho, vsetko je zjednodusene, a jednoducho uz ma to nebavi ... Preto sa chcem zbavit wowka, po kolko idu acc? chcem predat svoj acc (kde je 80 rogue + nejake alty) + wow/bc/wotlk ...
Mno a zatoven sa chcem spytat ci existuje nejaky neofik kde je iba zakladne wow na najvacsom patchi kt. bolo este pred bc (teraz nvm aky to bol) a je tam dobra komunita ludi, blizzlike, a vacsina veci funguje... pretoze si myslim ze to boli najlepsie casy wowka:) pred bc a woltk : )
Cawte...Kamos ma problem s ofikom a nevieme to vyriesit vzdy ked sa prihlasi a odhlasi tak po odhlaseni sa heslo zmeni vyzera to tak ako keby ho chcel niekto haknut ale stalo sa to uz viacej krat a riesil to uz z blizardom aj mu zato dali ban ze furt meni heslo, ale nic nepomohlo a problem pretrvava. Je nato nejaky antivirak ? spybot ?
ja som gangstar z free serverov ale nedaju sa chary preniest na ine ACC ja som este nikdy nehral na offiku tak nwm tak ma ospravedlnte ak sa to neda....
kostak napísal:ja som gangstar z free serverov ale nedaju sa chary preniest na ine ACC ja som este nikdy nehral na offiku tak nwm tak ma ospravedlnte ak sa to neda....
to myslis z freecka na ofik ci co??? si snad robis prdel...
ale ak myslis z jedneho offi accountu na iny offi account tak hej to sa da ale je to plateny prevod