Portable Apps - aplikácie bez inštalácie
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
2Petkoj: Da sa to spravit pomocou toho programu Thinstall http://www.thinstall.com/. Ja som si tak spravil portable Photoshop, Dreamweaver, Flash CS3 a Office 2007+2003. Takze by nemal byt problem aj s autocadom. Sice to potom nebezi tak svizne ako instalovana aplikacia, ale pri praci s nou by nemal byt problem. A ako sa s tym robi.. to si musis precitat manualy je to zlozite ale mozem ti poradit.
nj lenze stiahol som prvy ten nesiel hovoril ze tato verzia je piratska ze mam zadat spravny cd-key tak som ho tam zadal no bolo mi to nanic pretoze mi napisalo potom ze prosim restartnite TuneUP...a ked som to znova zapol tak tam stale bolo ze piratska vezia...
druhe odomna pytalo vo winRARe heslo a tretie neslo ani spustit...tak preto sa pytam
druhe odomna pytalo vo winRARe heslo a tretie neslo ani spustit...tak preto sa pytam
Klasický QIP 2005 je portable.. nainštaluj si to kde chceš a následne môžeš s tým adresárom robiť čo chceš, kopírovať ho kde chceš a stále sa Ti spustí.
Pri QIP Infium to už také ľahké nebude, lebo on si svoj profil ukladá do Documents & Settings (aspoň čo som minule pozeral, keď som si ho chcel skopčiť na USB)
Pri QIP Infium to už také ľahké nebude, lebo on si svoj profil ukladá do Documents & Settings (aspoň čo som minule pozeral, keď som si ho chcel skopčiť na USB)
QIP Infium je tak isto portable. mám to otestované. Len si treba stiahnúť správne verziu. Napr. z http://www.slovaksoft.com/qip.php
-
inkognitto
Star
-
andylarkin0
Medium Expert
Ja na svojom USB mám nainštalované tieto programy :
7-Zip - Na rar a na zip
Open Office - na úpravu dokumentov
Audacity - úprava zvuku
Clam Win - antivírus
Eraser - mažem ním stopy z PC
FireFox - keby na PC nebol
Gaim - na komunikáciu
Gimp - na úpravu fotiek
VLC Media Player - na prehrávanie
Som veľmi spokojný s Portable Programmi .Potrebujem ich lebo som často na iných PC.

7-Zip - Na rar a na zip
Open Office - na úpravu dokumentov
Audacity - úprava zvuku
Clam Win - antivírus
Eraser - mažem ním stopy z PC
FireFox - keby na PC nebol
Gaim - na komunikáciu
Gimp - na úpravu fotiek
VLC Media Player - na prehrávanie
Som veľmi spokojný s Portable Programmi .Potrebujem ich lebo som často na iných PC.
-
lekoklatik
VIP
Zdravím. Kcem sa opýtať na to portable. Jediné čo viem je že sa to nemusí inštalovať. Proste mám to na kľuči, zapnem si nejaký počítač ktorý nemám napr. mozillu, dám si tam svoje USB a zapnem mozillu z neho. Je tak?
A nestrácajú tie programy na kvalite? Napr, taký Photoshop, nie je ochudobnený o nejaké funkcie? Chápeme sa?
ďakujem
//autoeditácia príspevku ( 10 Mar 2009, 1:00 )
Tak som teda asi Ďakoval predčasne
A nestrácajú tie programy na kvalite? Napr, taký Photoshop, nie je ochudobnený o nejaké funkcie? Chápeme sa?
ďakujem
//autoeditácia príspevku ( 10 Mar 2009, 1:00 )
Tak som teda asi Ďakoval predčasne
-
lekoklatik
VIP
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dobra portable aplikacia je Xlight FTP server. Pozostava z jedneho exe suboru a nastavenia si uklada do rovnakeho adresara. Ma plno featur a je na domace pouzitie zdarma 
-
wintermute
Light Star
Re: Portable Apps - aplikácie bez inštalácie
@lekoklatik: s CS3 je to pravdepodobne tak, ako píšu tu:
a ako tam hovorí:
Kód: Vybrať všetko
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080618213021AA2KQoiČiže tam nie sú ukážky, tutorialy a help, ale inak by to malo byť kompletné.Samples are gone, however everything else is here.
Re: Portable Apps - aplikácie bez inštalácie
Aj jamám dotaz:
zaujala ma téma Portable a rád by som vedel či poznáte nejakú portable aplikáciu na sieť program monitoring diagnostika a podobne.
doteraz používam Look&lan ale ak by bolo niečo lepšie potešilo by ma to.
zaujala ma téma Portable a rád by som vedel či poznáte nejakú portable aplikáciu na sieť program monitoring diagnostika a podobne.
doteraz používam Look&lan ale ak by bolo niečo lepšie potešilo by ma to.