Nechcené kamarátstvo

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nechcené kamarátstvo

Príspevok od používateľa Bushido »

Zaujíma ma, či ste sa už stretli s podobnou situáciou, alebo čo si myslíte.

Ja - 20
Ona - 18

Zhruba rok a pol som sa snažil o jedno dievča, ale ona ma do teraz nechce. Samozrejme tam boli pauzi ked sme sa nebavili, ale aj napriek tomu som jej neskor opäť márne prejavoval city. Vždy mi iba hovorila že sa jej páčim a že možno časom niečo bude, ale dopadlo to tak že si našla iného. Rozišli sa a ja som sa znova snažil, ale stale som bol na tom istom mieste. Určite niektorý vedia že by v takomto pripade nezniesli kamarátstvo s takou osobou, pretože ak by som ju videl s iným, bol by som nervózny, žiarlil by som a určite by prišla hádka. Jednoducho najlepšie riesenie pre mňa bolo sa od nej dištancovať. A tak som jej to povedal ked sme boli spolu a jej vyhrkli slzi. Zrejme teda bola úprimná, ale čo to mne pomôže... Potom ked sme sa o tom bavili cez net, tak sa iba nahnevala. O nejaký čas mi zasa písala že chce byť kamarátka. Vysvetlil som jej mnoho x že ma to ničí, ten pocit že ju nemôžem mať. Neviete prečo chce byť silou mocou kamarátka?
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

mozno ta chce mat ako "zalohu"...ak s nou nechces byt kamarat tak to kamaratstvo nemoze existovat, musi byt obojstranne, to hadam vies ;)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ale veď nemá priateľa, rozišla sa, ale mňa nechce. Prečo ma tak potrebuje ako kamaráta? Nie som ten zábavný typ, ani ukecany, som taký smutko, prečo nechápe že neviem zmeniť lásku na priateľstvo?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Pretoze mate strasne vela spolocneho, rozumiete si, ale nemiluje ta.
Napriklad. Alebo jej vadi ze si na voziku.
To by od nej ale nebolo pekne.

Mozno jej vadi tvoja nadvaha, uchylny zmysel pre humor, alebo fakt ze este nemas maturitu.

To my nevieme preco ta ona nechce, ale chce ta za kamarata mozno preto, aby sa citila lepsie. Ze ta nevymazala zo svojho zivota. ze ti AZ TAK neublizila.

Chce ta, ale nie az tak ako ty ju.

Kto vie preco to zeny robia?

Ja to robim preto, lebo mam danu slecnu velmi rad, ale ziadna iskra tam nieje. Ale zas tak casto sa to nestava..
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

mi-chau napísal:Chce ta, ale nie az tak ako ty ju.

Kto vie preco to zeny robia?
Počúvajte, ak niekto vyrieši túto hádanku, tak mu zaplatím veľmi veľa peňazí :D
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

Bushido napísal:Ale veď nemá priateľa, rozišla sa, ale mňa nechce. Prečo ma tak potrebuje ako kamaráta? Nie som ten zábavný typ, ani ukecany, som taký smutko, prečo nechápe že neviem zmeniť lásku na priateľstvo?
takto to poviem ze ta sice chce, ale nevie sa cez nieco vnutorne prekusnut tak ta chce mat ako zalohu ze ak by sa nahodou cez to nieco dostala...zeny su velmi emocionalne zalozene, to nie su veci co sa daju vyriesit logikou...ak ju chces (a ona teba ocividne ano) tak budes muset radikalne zmenit taktiku
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

JaJeNiektoIny napísal:Počúvajte, ak niekto vyrieši túto hádanku, tak mu zaplatím veľmi veľa peňazí :D
Veľmi veľa peňazí? To je koľko v tvojom ponímaní? :D Zaujíma ma to, pretože asi poznám odpoveď na tvoju hádanku :)

Pokiaľ je to normálne dievča (čo predpokladám, že je), tak jej ako každej žene lichotí záujem mužov. Každá žena sa rada obklopuje ľuďmi, ktorí ju obdivujú a milujú: Viem, že pri mne trpíš túžbou, a hoci ťa nechcem, tak tvoj obdiv, oddanosť a láska mi hladká ego. Preto ťa chce ako kamaráta, lebo to o tebe vie a tvoja pozornosť jej lichotí.
Toť vše. Číšlo účtu pošlem SS. :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ha! Mame na druhej strane spiona!
Pantinela
Star
Star

...tiež som len bezbranná žena... :oops: :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

mi-chau scores :D

Bushido klasika ... Ma ta proste rada ako velmi dobreho kamarata, a ver mi to je 1000× lepsie ako Nic.
Cen si toho ... A netlac na pilu ona o tebe vie ... Keby mala zaujem dala by ti vediet :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Shark niekedy to je lepsie... ale niekedy je 1000x lepsie nic ako drzat sa ako kamarat, s tym, ze vidis, ze ona ta ma rada - ako kamarata, ale vidiet, ze to je stale niekto iny, na koho koleno si sadne, koho drzi za ruku, alebo s kym sa bozkava. Sediet tam, pozerat sa na to a rozmyslat, ake krasne by to bolo keby si bol na jeho mieste ty, je omnoho horsie, ako naucit sa povedat si nie, radsej sa jej budem vyhybat a potom si na nu obcas spomenut doma.

IMHO nema zaujem ako "zalohu", to by sa uz prejavilo. Mozno ta len nechce ranit tym, ze ti povie pal do vulvy, mozno ta naozaj ma rada ako kamarata, ale to nikdy nezistime. Vieme len jedno - ako o chalana o teba zaujem nema.
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Ja som to zazil teoreticky na vlastnej kozi dokonca este horsie ze dotycne dievca zacalo chodit s chlapcom (kamaratom) ktoreho som jej ja predstavil !! Cize si viete predstavit ake som mal stavy lenze kedze ja som snou bol(mozno aj som) dobry kamarat tak som to vytrpiejal dost casto kedze sme chodili 3ka vonku lenze ona si nesadla na jeho kolkienko ale na moje dokonca ma aj niekedy chytila za ruku. Bolo to premna nechapave ale nebranil som sa iba som potom nadtym doma rozmyslal ze PRECO ??
Ale k teme radim ti sa odnej na isty cas vzdialit popripade sa snou stretnut ked bude bez svojho chlapca aby si az tak netrpel a pockaj si kym ta tie veci co knej citis prejdu . Mam v tom vlastnu skusenost takze viem svoje
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Pantinela napísal:Veľmi veľa peňazí? To je koľko v tvojom ponímaní? :D Zaujíma ma to, pretože asi poznám odpoveď na tvoju hádanku :)

Pokiaľ je to normálne dievča (čo predpokladám, že je), tak jej ako každej žene lichotí záujem mužov. Každá žena sa rada obklopuje ľuďmi, ktorí ju obdivujú a milujú: Viem, že pri mne trpíš túžbou, a hoci ťa nechcem, tak tvoj obdiv, oddanosť a láska mi hladká ego. Preto ťa chce ako kamaráta, lebo to o tebe vie a tvoja pozornosť jej lichotí.
Toto to asi vystihlo ked jej píšem čo k nej cítim ako sa mi páči atd., tak nič nerobí len počúva neozve sa a ma na haku, prestanem, tak jej začnem chýbať ako kamarát, toto som potreboval počuť. Podľa mňa este nedospela... I ked vyrastú s toho?
Pantinela
Star
Star

Bushido napísal:Toto to asi vystihlo ked jej píšem čo k nej cítim ako sa mi páči atd., tak nič nerobí len počúva neozve sa a ma na haku, prestanem, tak jej začnem chýbať ako kamarát, toto som potreboval počuť. Podľa mňa este nedospela... I ked vyrastú s toho?
Nie.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nevie čo chce - z osobnej skúsenosti ti vravím kašli na to a na nu zabudni - musíš si uvedomiť kde je hranica ked už zo seba robíš hlupáka
mamo4ever
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mamo4ever »

triple napísal:nevie čo chce - z osobnej skúsenosti ti vravím kašli na to a na nu zabudni - musíš si uvedomiť kde je hranica ked už zo seba robíš hlupáka
moja reč... :D nedávno som mal tem istí problém a teraz si už ani nezdravíme... RADA: Kašli na ňu, prídu ďalšie... 8)
111zuzu111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 111zuzu111 »

vies niekedy nieco co mozme mat ked si zmyslime straca na atraktivite...asi si jej nemal pri kazdej prilezitosti hovorit ze ju lubis...mozno keby si si nasiel babu a nevenoval sa jej az tak moc tak by pochopila ze co stratila skoro vzdy to tak byva(ak mala zaujem ako hovorila)...a ta fraza ze potom mozno neskor to vacsinou baby hovoria aby toho druheho tak neranili po nej prichadza ta vsetkym znama -beriem ta ako kamarata...myslim ze kazda to aspon raz pouzila...no nic dufam ze sa to nejako vyriesi potom daj vediet ak sa nahodou date dokopy :wink: :)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Pantinela napísal:Pokiaľ je to normálne dievča (čo predpokladám, že je), tak jej ako každej žene lichotí záujem mužov. Každá žena sa rada obklopuje ľuďmi, ktorí ju obdivujú a milujú: Viem, že pri mne trpíš túžbou, a hoci ťa nechcem, tak tvoj obdiv, oddanosť a láska mi hladká ego. Preto ťa chce ako kamaráta, lebo to o tebe vie a tvoja pozornosť jej lichotí.
Ibaze tato vlastnost co si opisala ma aj opacnu stranku...Ak sa v spolocnosti objavi ina zena,"lepsia samica",tak zena sa ide zblaznit...Prichadza o obdivovatelov,nema kto hladkat ego...A vtedy casto ziarli nielen na svojho partnera,ale aj na kamaratov.Z toho moze pramenit nakoniec kopec nedorozumeni,mozno ako aj v pripade autora tejto temy.

Suhlasim s tebou,ze vy zeny ste take,ako si ich opisala.Ale nezhodneme sa na tom,ze to je normalne.Teda je po urcitu hranicu,ale tu vela zien nepozna...Jesitnost-to je to,co mna dokaze na zene odradit.
Pantinela
Star
Star

dudo02 napísal:Suhlasim s tebou,ze vy zeny ste take,ako si ich opisala.Ale nezhodneme sa na tom,ze to je normalne.Teda je po urcitu hranicu,ale tu vela zien nepozna...Jesitnost-to je to,co mna dokaze na zene odradit.
Možno som sa zle vyjadrila. Nemyslela som normálne ako že je to tak správne, ale myslela som, že je to bežné u väčšiny dievčat.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

A u teba pantinela?

//autoeditácia príspevku ( 13 Mar 2009, 13:59 )
A u teba pantinela?
Napísať odpoveď