Problemy s diskom

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
jambino
Novice
Novice

Problemy s diskom

Príspevok od používateľa jambino »

....please poradte mi - mam takyto problem mam disk rozdeleny na 4 casti...na 2 z nich som mal na jednom Vistu a na druhom Windows 7....Vista mi padla a tak mozem nacitat len W7 no bohuzial mi vobec nezobrazuje ostatne disky - len ten jeden na ktorem je samostny operacny system. Cez spravcu diskov ich nemozem ani naformatovat - poradte mi co s tym????? No nerad by som prisiel o vsetky data - da sa to nejak napravit....... :? ??
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Skús program Partition Magic a potom napíš, či i ich ani ten nenašiel.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Potom mozes skusit strcit do mechaniky install windowsu, nabootovat a tam kde si vyberas na ktoru particiu chces instalovat win ich musis mat. Od tiaz ich sformatnes :) (ak ich tam mat nebudes, tak je zle :-D)
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

BX napísal:Potom mozes skusit strcit do mechaniky install windowsu, nabootovat a tam kde si vyberas na ktoru particiu chces instalovat win ich musis mat. Od tiaz ich sformatnes :) (ak ich tam mat nebudes, tak je zle :-D)
hm, na to aky mas pekny avatar by si mohol mat lepsiu,rychlejsiu a pohodlnejsiu radu ako instalacka winu. napr liveCD(ubuntu,fedora, abo rovno GParted)
Napísať odpoveď