rozblikanie monitoru na notebooku
-
qwerty-xyz
rozblikanie monitoru na notebooku
mam acer extensa 5620, parametre nebudem rozpisovat, bral som ho pred rokom, popi*i notebook. Mne vyhovuje maximalne. No kde je problem. Ta svina mi kedykolvek sama od seba zacne preblikavat ako ebla!!! najprv som myslel ze je to v kontaktoch ze sa doebkali ked som stale zatvaral a otvaral notebook ale ono to robi hocikedy samo od seba, dakedy to nespravi vobec ani za tyzden a dakedy to preblikava ako ebnute cely cas. Softwarovu chybu osobne vylucujem, o pocitac sa staram roznymi programami a virusy tiez odmietam mam nod, furt aktualizovany,vsetky registry a ostatne somariny su v pohode. Proste dsaco blbne v harware, najskor asi tie kontakty nejako. Ma niekto podobny problem? Popripade co s tym mam robit? Mam ho este v zaruke, ale ked mi tu pride Acer technik a vezme mi notebook na mesiac prec, tak ho vola umlatim aj novinami (tym sa chce povedat ze bez notebooku ja dlho nevydrzim--ja tu mam proste vsetko,vsetky veci co potrebujem) Okrem toho dost to blikanie vie nasrat ci uz pri pisani alebo ked hram hru, zacne to preblikavat niekto ma sejme z dajakej riti ktoru pre ten displej nevidim a z vedlajsiej izby sa mi tak akurat zasmeju ci neviem strielat . . . hajzli .....
-
qwerty-xyz
Mal som, resp. stale mam presne tento problem (znacka HP, podobna uroven ako Acer...). To blikanie este uslo, ale v jednej chvili sa vyplo podsvietenie. Po restarte to slo, ale blikalo. Mal som to v zaruke, ale nedalo mi to, takze som to otvoril a skusil. V mojom pripade to zrejme nebolo invertorom. Stacilo pohnut kablikom, co vedie do tej suciastky a bolo to ok. Po pusteni opat blikalo.
Nasledovala reklamacia a vymena celeho kabla veduceho od grafiky do invertoru. Po par dnoch to ale zacalo znova. Potom prestalo a teraz dobry mesiac nic, vsetko pekne bezi. Ale pripravujem sa, ze ked sa to zas nejak zhorsi, tak putuje spat do obchodu.
Cize ak to mas v zaruke, tak JEDNOZNACNE reklamuj. Ak je to teda fakt zle a nestane sa to, ze ti to trebars den ide ok - to vies, ono je to vzdy ako napotvoru, ze ked reklamujes chybu, neprejavi sa a vratia ti to ako bezvadne...
Ak nemas zaruku, tak oprava nemusi byt uplne lacny spas (flex kabel stoji tusim okolo 13 euro, invertor neviem), ale ani extremne drahy - bude zalezat od suciastky a hodinovej sadzby servisu.
Nasledovala reklamacia a vymena celeho kabla veduceho od grafiky do invertoru. Po par dnoch to ale zacalo znova. Potom prestalo a teraz dobry mesiac nic, vsetko pekne bezi. Ale pripravujem sa, ze ked sa to zas nejak zhorsi, tak putuje spat do obchodu.
Cize ak to mas v zaruke, tak JEDNOZNACNE reklamuj. Ak je to teda fakt zle a nestane sa to, ze ti to trebars den ide ok - to vies, ono je to vzdy ako napotvoru, ze ked reklamujes chybu, neprejavi sa a vratia ti to ako bezvadne...
Ak nemas zaruku, tak oprava nemusi byt uplne lacny spas (flex kabel stoji tusim okolo 13 euro, invertor neviem), ale ani extremne drahy - bude zalezat od suciastky a hodinovej sadzby servisu.
-
qwerty-xyz
Ja som sa pytal v obchode ze co mam robit keby sa notebooku daco stalo a oni mi povedali ze mam zavolat ich servisne stredisko a ku mne na intrak si po to pride technnik z brna a mi to bezplatne opravia aj dovezu nazad, ale mna dost tlaci cas, proste jednoducho ja si napr mobil beriem zo sebou aj do sprchy sem tam, ja mam problem vydrzat bez istych veci. S tou reklamaciu sa vsak bojim aj ja lebo ako som pisal dakedy to blika ako drbnute a dakedy vobec, tak ci sa im to tam prejavi alebo nie. Okrem toho len tak pre informaciu mne notebook bezi viac menej nonstop, ja ho ani nezatvaram vecne je v sieti a stale ide, od kedy ho mam (cca rok) bol parkrat vypnuty-iba ked sa daco seklo a chcelo to tvrdy reset, inak ide fakt stale . . .zmija1313 napísal:Mal som, resp. stale mam presne tento problem (znacka HP, podobna uroven ako Acer...). To blikanie este uslo, ale v jednej chvili sa vyplo podsvietenie. Po restarte to slo, ale blikalo. Mal som to v zaruke, ale nedalo mi to, takze som to otvoril a skusil. V mojom pripade to zrejme nebolo invertorom. Stacilo pohnut kablikom, co vedie do tej suciastky a bolo to ok. Po pusteni opat blikalo.
Uplne ta chapem... Je to na tebe. Sam by som si to urcite neskusal opravit, pretoze ak by sa to pri tom nahodou poondialo, alebo by to aj slo, ale bolo by vidiet zasah a v pripade rekamacie pre inu vady by ti kvoli nemu neuznali zaruku, tak by si sa hneval sam na seba.
Ono vyhoda by bola, ak by si mohol technikovi ukazat, ze to blika a na mieste ti povedal "ok, vidim to, to je na reklamaciu". Ked su nahodou az tak ochotni, tak sa s nimi porad aj telefonicky - ze sa to obcas prejavuje, obcas nie. Potom to, samozrejme, povedz aj technikovi.
Netreba sa bat, nikdy som nemal pocit, ze by primarnym cielom firiem bolo vyhnut sa zarucnej oprave.
No a s tym ako ten notebook potrebujes - ja som to riesil kupou starsieho kuska z 2.ruky s akym-takym vykonom. Tych par tyzdnov sa to da vydrzat aj s takym... Ak budes otalat, mozno sa ti tiez vypne podsvietenie a potom co? Budes ho mat na externom monitore cely cas?
Ono vyhoda by bola, ak by si mohol technikovi ukazat, ze to blika a na mieste ti povedal "ok, vidim to, to je na reklamaciu". Ked su nahodou az tak ochotni, tak sa s nimi porad aj telefonicky - ze sa to obcas prejavuje, obcas nie. Potom to, samozrejme, povedz aj technikovi.
Netreba sa bat, nikdy som nemal pocit, ze by primarnym cielom firiem bolo vyhnut sa zarucnej oprave.
No a s tym ako ten notebook potrebujes - ja som to riesil kupou starsieho kuska z 2.ruky s akym-takym vykonom. Tych par tyzdnov sa to da vydrzat aj s takym... Ak budes otalat, mozno sa ti tiez vypne podsvietenie a potom co? Budes ho mat na externom monitore cely cas?