Dost to prehanaju tym ze sa snazia to robit v nejakom "velkom style" uplne by sa to zaobislo bez desiatok agentov vo full vybave co mieria na parkmana a podobne... ten globalny problem je kravina... omnoho lepsie to bolo ked boli rozdeleny a splietali sa malo to vacsie grady
Tak keby to bol fakt on, tak to by ma totálne odpísali To už by som skôr Danka tipoval ako Micah.
Inak sa mi diel páčil, najviac samozrejme pasáže so Sylarom, aspoň už vieme, čo to je za zmrda ten jeho otec. Ale ten koniec nejako nechápem, prečo zrušili Claire "free pass"??
Cesar napísal:Ako sa Syler dostal k tomu agentovi do bytu?
je to Sylar...
Cesar napísal:Nathana tiež budú naháňať tí agenti ako ostatných??
Nie, jedine Denko videl ako Nathan lietal a toho Nathan odstavil kedze si bol pokecat s prezidentom. Takze ak bude niekdo Nathana nahanat tak jedine Denko sam, kedze je teraz na volnej nohe.
asi ten rebel bude naozaj Mikah.. kto iny (z tych ktorych sme videli) by vedel hacknut v podstate vsetko ?? alebo potom to bude niekto kto sa este nepredstavil...
inak zaraza ma, preco Nathan odletel prec a nestiahol Danka dole, alebo Bennet ho nepostrcil von z okna...
tato cast uz lepsia ako predosle no stale nic moc...
vyzera to tak, ze az ta nasledujuca bude o niecom hlavne Sylar ako si pekne caka juhuu
Mna ohladne Rebela napadlo ze v 1 serii bola taka zenska co vedela robit s pocitacmi. Ked bol ten radioaktivny tipo v neakej pusti ono za nim prisla a poslala mu spravu aj ked tam nebol internet.. Nepamata si niekdo co sa snou stalo? Celkom by to na nu sedelo...
Gangy napísal:Ty vole ja si uz vobec nepamatam koho myslis
ona mu tusim aj na notebook poslal plany neakej pistole z ktorej mali tie znacky na pleciach... A nieco sa mi mari ze sa zisla aj s Mattom... Niekto vie o kom rozpravam?
Takže vieme kto je rebel a je aj nádej, že nejaké tie schopnosti sa niekomu vrátia, skvelé. Bolo pár slabších častí, ale aj táto časť bola ok, je na čase, aby sa nejaké tie chyby "opravili".
Identita rebela bola imho jasne hned akonahle sa vylucilo ze to nema ako byt bennet a peto
A ta scena s Tracy... no fajn ale nemuseli prehanat tu scenu... to zmurknutie bolo zbytocne
A nechapem preco Ando nestrelil do toho chalana a potom by sa mozno Hirovi vratil aj teleport