Vypraty telefon

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
xxxx223
Medium Expert
Medium Expert

jasne :D

Príspevok od používateľa xxxx223 »

ale ide oto či mu spraviťe vifukanie fenom :D
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja som si moj SE uz zopar krat olial pivom, a ani to na nom nevidno heh akurat ma na sebe take jemne flaky ktore nechcu ist dole a permanentne smrdi za pivom, ale inac pohoda, SE toho moc vela vydrzia skoro vsetky telefony co som mal boli SE a padali mi z ruk jedna radost apod ale nikdy im nic nebolo
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

SchYzo napísal:permanentne smrdi za pivom
Si myslim ze mobily ktore by mali taku "vstavanu funkciu" by sa predavali celkom dobre :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

xxxx223 napísal:mne padol telefon do potoka asi na 10 minut vibra l som ho a asi po tiždni zapol a svieťil ako debil tak som ho dal do opravi a bol tam odpalini softver či keri andel ale stalo bi to vac ako celi mobil :D
nápodobne sa stalo bratovy len nepadol do potoka ale cez zimu zmrzol potom teplo takže nejaka ta rosa zasa zima parkrat hore dole a vznik odpálený hardver
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Zaxman napísal:nápodobne sa stalo bratovy len nepadol do potoka ale cez zimu zmrzol potom teplo takže nejaka ta rosa zasa zima parkrat hore dole a vznik odpálený hardver
hej este som zabudol kamosovi padla nokia do vane kde tiez vibrovala dalej, neviem aky typ ale je to ta s kovovym krytom co ju ma skoro kazdy :lol:
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FX4087 »

Ja som si raz vypral mesačník...to ešte boli tie staré papierové.... no vyzeralo to ako rozžuty papier.. .aspoň kupon ostal pokope.. keby en tak mam sakramenský problém
Napísať odpoveď