cs 1.6 deathrun

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
eureka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

cs 1.6 deathrun

Príspevok od používateľa eureka »

hrali ste us tento mod na cs mate aj ine take servery okrem buffer ak ano piste sem vas nazor na tento mod a servery
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

videl som uz server nechce sa mi to teraz hladat mohol by si to v skratke popisat co to je zac? dakujem
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Deathrun - jedna sa o vlastne novy mod CSka (aspon pre mna novy) kde su vsetci hraci v tyme za CTcka len jeden je za T... ulohou CTs je prejst po dlhej uzkej cesticke az na koniec.. samozrejme neni to vobec lahke pretoze prave to jedno T ma pravo pustat im rozne pasce... teda T si musi spravne nacasovat pustanie pasci aby vsetkych zostavajucich hracov zabil (jedna sa o pasce ako ze sa nieco posunie co zhodi hraca z tej dlhej cesticky alebo nieco podobne svihadlu ze sa to tak toci a podobne to zalezi len na autorovi) ak vsak nezabije co i len jedneho hraca, ten sa dostane na koniec kde sa cesta T a CT spaja a kde moze CT zabit T... ono vlastne na konci kazdej mapy je nejaka zbran aby sa to vobec dalo... teda T ma len nozik ale ak je dost dobrry tak nemusi prehrat... vacsinov su na konci brokovnice alebo uziny sem tam aj nieco ineho...

teraz kdo nepochopil? je dost dobre ovladat v tomto mode strafe, bhop, LJ a podobne srandicky casto sa to hodi :wink:

a ja som mal jeden deathrun server ale uz tam nehravam tak neviem ci vobec este existuje...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ty si mal svoj server a už na ňom nehrávaš a ani nevieš či existuje? Napadajú ma 2 veci. Buď si serieš do huby, alebo si ho niekomu predal. Ktoré z tých tvoch je tvoj prípad?

//asi hej. pardón.
//kde si v mojom príspevku kadím? Už som sa ospravedlnil. Kceš to nakresliť?
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

Leko myslim ze tym mal server bolo myslene, ze ho mal vo favourites ulozeni
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

thak mne pri tebe napada jedna vec ty si series do huby lol pise ze mal jeden nenapisal ze jeho taze mal to len medzi find chapes lole:D

si ma predbehol:D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zamknuté