vymena dosky
-
martin0134
Medium Star
vymena dosky
chcem sa opytat co vsetko treba vediet ked idem vymenit dosku aby mi pasoval procesor co mam doma
-
martin0134
Medium Star
-
martin0134
Medium Star
-
martin0134
Medium Star
ale ja som nemisle ze 478 je socket ale myslel som tym ci zalezi na tom aky ma doska chipset.hrban napísal:si sa zjasil 478 nieje chipset lol
478 je oznacenie socketu do ktoreho sa dava procesor.
inac si myslim ze sa ti to neoplati zo zakladneho chladenia nic extra nevytazis asi budes este musiet vymienat chladenie ak chces aby to taktovanie za nieco stalo
chladenie si kupim tiez nove ake odporucate.
martin0134
pošpor korunky kup nejaku dosku socket lLGA 775 uplne ti stači za 50eur sk
do toho si kup dual core pentium E5200 maš tam 2x2,5 Ghz na 66,5 eurzakladnom chladení si ho mozes taktnuť v klude pri kvalitnejšom chladeni sa ti to vyšplha na velmi pekných čísel lebo je to velmi dobre taktovatelny procák s dobrý násobičom
ramky DDR2 10 - 33 eur kupiš lacno a grafu 35 eur tu tiež ....
za málo penazí vela muziky... pošpor si korunky dačo vypytaj od rodičov ak sa da... ked začneš taktovať staré inteli vačšinou počase začinaju haprovať toť moja skusenosť.. a bola by to zbytočná investicia z mojho pohladu
to maš minimálne 150 eur (4500,-) nový dva roky zaruka a rozbehaš na tom GTA4 v pohode mam nieco podobne len som tam dal grafu a ramke lepšie samozrejme aj chladenie
pošpor korunky kup nejaku dosku socket lLGA 775 uplne ti stači za 50eur sk
do toho si kup dual core pentium E5200 maš tam 2x2,5 Ghz na 66,5 eurzakladnom chladení si ho mozes taktnuť v klude pri kvalitnejšom chladeni sa ti to vyšplha na velmi pekných čísel lebo je to velmi dobre taktovatelny procák s dobrý násobičom
ramky DDR2 10 - 33 eur kupiš lacno a grafu 35 eur tu tiež ....
za málo penazí vela muziky... pošpor si korunky dačo vypytaj od rodičov ak sa da... ked začneš taktovať staré inteli vačšinou počase začinaju haprovať toť moja skusenosť.. a bola by to zbytočná investicia z mojho pohladu
to maš minimálne 150 eur (4500,-) nový dva roky zaruka a rozbehaš na tom GTA4 v pohode mam nieco podobne len som tam dal grafu a ramke lepšie samozrejme aj chladenie