zamysleli ste sa uz niekto nadtym co tu po vas zostane keby teraz zomriete?? nejaky skutok alebo nieco naco nikto co vas poznal aj co nepoznal nikdy nezabudne??
ja nechcem od nikoho nist ... len tak sa nadtym zamysli ... teba by nemrzelo keby nateba seci tvoji znamy zabudli?? a ake by to bolo keby si snimi po smrti zil v vnich az do ich smrti ...
tak to je jednoduche.... na koho si pametas s ktorym si bol ked si maly a teraz
uz nie je medzi nami? ja si pametam na prastarku a na nu nezabudnem..
a ak nieco spravis pre ludi, nieco na co sa len tak nezabudne moze to byt
vela rokov... btw. divna tema
Zostaneme v srdciach tých, ktorý nás mali skutočne radi.
IMHO, téma ... neviem koľko máš rokov, ale pochybujem že dospelý ľudia - tak aspoň okolo 25 rokov a viac na toto myslia ... majú iné problémy ... a starosti ...
No ale keď by sa aspon polovica ľudi dostala do neba tak nebo musi byť poriadne preplenené . Minule som rozmýšlal že ak sa ma podarí dostať do neba čo tam budem robiť Ale nato sa asi odpoveď na hojkovi nedostanem
ja sa necham pochovat za statne(toto jedno ma naucil moj otec) cize po mne neostane ani ta mramorova "doska"..ale najskor po mne ostanu dlhy, deti po celom svete a profil na fejsbuku
//autoeditácia príspevku ( 11 Mar 2009, 18:04 )
molotov356 napísal:No ale keď by sa aspon polovica ľudi dostala do neba tak nebo musi byť poriadne preplenené . Minule som rozmýšlal že ak sa ma podarí dostať do neba čo tam budem robiť Ale nato sa asi odpoveď na hojkovi nedostanem
nebo a zem - to su synonyma pre truhlu a urnu? Lebo v tom stiesnenom priestore prebieha nas dalsi "zivot" - a nema ma co mrziet, myslim ze vtedy mi bude vsetko uuuplne jedno. BTW ked mas hlboky spanok, tak je to asi rovnake ako po smrti - nevnimas, si vypnuty.