Robím si kompletnú zbierku South parku a chcem si teda nechať na DVD vytlačiť vo farbe originál obrázok a tiež na obal DVD. Tak aby to ale dobre vyzeralo robia iba nejaké firmy ako som si všimol a neviem či mi to tam kvôli legálnosti spravia... myslíte že by to bol problém?
Kup si printablove DVD a najdi niekoho, kto ti to potlaci za par centov A myslim, ze "bez bločka" by ti to urobil nejaky typek v tej firme, len musis trafit toho spravneho
ja si chcem urobit nieco podobne, ale z albumov ATB.
Da sa kupit neake specialne DVD? potom by som si uz len v Nere Cover Designer urobil ten kruh na DV a vytlacil a nalepil, tlaciaren mam kvalitnu
kvlita je celkom ok. neni to zrovna ako original ale je to pouzitelne.
jediny problem mam ze DVD ma potlacitelnu plochu uplne az po stred DVD (tam kde je diera) a software mi nedovoli ju potlacit celu, tudiz v strede ostava biele nepotlacene medzikruzie...
Ale práveže ja to tam chcem mať tak ako to tam je. Tam kde zošednuté viem že to tam nebude. To že tam chýba kúsok Kennyho mi tiež nevadí, lebo som to nerobil ja .
tlacka je Canon Pixma IP4200 a soft k tomu dali CD Label Print..... Ono by este stacilo len kupit DVD co maju tu bielu plochy dalej od stredu, len ja mam doma este 15 nevyuzitych DVD asi 2 roky
A kebyže to skúsiš cez Nera alebo niečo také? Ak by sa ti to podarilo dobre tak by som to zobral+ ešte by som ti poslal na 2,3 a 4 sériu zatiaľ. Ostatné až potom. Len si urči cenu