Boj o najlepšiu hru, Výsledky finálneho hlasovania!!!
-
lekoklatik
VIP
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Max Payne do finale podla mna nepatri. Tiez sa mi tam nepaci ani D2, ale to asi preto, ze nemam rad RPG a nehravam ich. Z trojice GTA, CoD a Mafia som asi najviac casu presedel pri hre GTA, najma uplne prvy diel tejto serie, potom to bude prvy diel serie CoD - najma multiplayer. Aj ked je Mafia urcite vyborna hra, ako aj predosle dve menovane hry, velmi tazko sa mi vyberalo comu dam hlas. Povodne som chcel dat hlas prave Mafii, no neurobil som tak a rozhodol som sa pre GTA, pretoze ked si spomeniem kolko casu som presedel pri tejto hre, tak mi jednoduchu nejde nedat tejto hre hlas. Ak by som vsak mohol hodnotit po svojom, tak dam hlas urcite vsetkym trom, pretoze vybrat to najlepsie je z toho tazke.
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
tak máme tu finále a som rád že do finále sa dostali tieto herné skvosty, lebo treba uznať že nielen ja ale určite aj vy ostatní ste strávili pri týchto hrách hodiny a hodiny hrania. Dal som hlas GTA, bolo to ťažké rozhodovanie lebo som rozmýšľal aj nad CoD a Maxom ale jedna z mojich prvých PC hier zavážila a bolo.