Program na animácie
-
FX4087
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Program na animácie
Tvorím taký primítivnučký seriálik ktorý, robim obrázok po obrázku v skicáry
"HA-HA-HA" povie si človek... ale anozaj cieľom je len zábava a vyzerať detinsky. No je tam jasne viditelné sekanie kvôli nedostatku snimkov na živý pohyb. aj pri mojom najrozsiahlejšom filme 1 sekunda zaberala 60 obrázkov... No chcem sa spýtať či mi neviete odporučiť nejaký na zvladnutie ľahký program do ktorého by som jednoducho vložil "texturu" a pozadie a pohyboval s nou... proste aby šlo z toho zrobiť film bez toho aby som trávil hodiny neustálim posuvanim "textury" z bodu A do bodu B po pixeloch. Dakujem
-
webmasterr
Medium Professional
no ja by som asi odporucil najskor Flash-ko niekedy davno ked som sa nudil (to bolo este flash verzie 4-5) tak som tiez robil take jednoduche animovane vtipy, a pochopil som to celkom rychlo (tie zakladne veci)
nemusis tam pouzivat zlozite programovanie, atd, proste aj s jednoduchymi zakladnymi vecami sa daju urobit jednoduche vpoho animacie.... napr si objekt napr. kruh presunies s miesta A do miesta B a nastavis posuv..a on sa sam presunie za urcity pocet snimkov, takisto sa jednoducho robia aj deformacie napr. zmena z gule na kocku sa ti sama v pohybe pretransformuje atd..
je pravda ze odvtedy som v nom uz nerobil..ale myslim ze ten zaklad ostal rovnaky
nemusis tam pouzivat zlozite programovanie, atd, proste aj s jednoduchymi zakladnymi vecami sa daju urobit jednoduche vpoho animacie.... napr si objekt napr. kruh presunies s miesta A do miesta B a nastavis posuv..a on sa sam presunie za urcity pocet snimkov, takisto sa jednoducho robia aj deformacie napr. zmena z gule na kocku sa ti sama v pohybe pretransformuje atd..
je pravda ze odvtedy som v nom uz nerobil..ale myslim ze ten zaklad ostal rovnaky
-
FX4087
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tak ja to skusimwebmasterr napísal:no ja by som asi odporucil najskor Flash-ko niekedy davno ked som sa nudil (to bolo este flash verzie 4-5) tak som tiez robil take jednoduche animovane vtipy, a pochopil som to celkom rychlo (tie zakladne veci)
nemusis tam pouzivat zlozite programovanie, atd, proste aj s jednoduchymi zakladnymi vecami sa daju urobit jednoduche vpoho animacie.... napr si objekt napr. kruh presunies s miesta A do miesta B a nastavis posuv..a on sa sam presunie za urcity pocet snimkov, takisto sa jednoducho robia aj deformacie napr. zmena z gule na kocku sa ti sama v pohybe pretransformuje atd..![]()