opakovaná skúška v autoškole

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
dziviaková
Novice
Novice

opakovaná skúška v autoškole

Príspevok od používateľa dziviaková »

Rada by som vedieť aký je postup,ak sa mi nepodari skúšku v autoškole spraviť ani na druhý krát./vlastne iba jazdu/ Musím mať ešte nejaké jazdy naviac??? Moj inštruktor je arogantný pán,ktorý si nechá zaplatiť 17 euro za každú ďalšiu jazdu a na jazde po mne iba ziape a uťahuje si zo mňa.Vlastne dodnes mi nevysvetlil preraďovanie rýchlosti.Som zúfalá. Nevie mi niekto poradiť či si nemožem jazdy vyskúšať v inej autoškole??? Prosím pomožte!!! Ďakujem všetkým.
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

:D :D :D ..srry
Ak sa ti to nepodari ani na druhy krat, mas este jednu sancu.
A ak by si neuspela ani tam, budes musiet opakovat cely kurz. O jazdy v druhej autoskole samozrejme mozes poziadat. Vola sa to rekondicne jazdy a su platene. No zaverecne jazdy musis mat v tej autoskole, kde si robila pripravu a kde si pisala zaverecny test.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Akože už raz si skúšky neurobila? Hm...

Ak máš problém s inštruktorom, požiadaj šéfa autoškoly, nech Ti dá niekoho iného. Alebo sa popýtaj rodičov, známych, kamarátov.. nech Ti to vysvetlia ako Ty potrebuješ.. prípadne nech Ťa zoberú na nejaké prázdne parkovisko a tam aby si si to vyskúšala..

kinjeril.. rekondičné jazdy môžeš robiť aj keď ešte nemáš vodičák?

//Shark NX.. aha.. tak som si to pomýlil s tými jazdami, čo si môžu dať ľudia s vodičákom, ak dlho nejazdili a pod. ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

brm sak Rekondicne jazdy su po Povinnych (Asi 14) Jazdach ... Este pred Skuskovou Jazdou s Inspektorom PZ a Teoretickymi skuskami.
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Ked nie si spokojna s instruktorom urcite poziadaj o jeho vymenu. Po novom mas uz len dve sance opakovat, predtym si mohla kolko sa ti chcelo
tormenta
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tormenta »

ahojte,potrebujem radu,vodicak robim od septemba,test som mala na plny pocet aj udrzba bola ok.a jazda nebola zla,ale policajtovi vadili chybicky ktore som robila zo stresu ako napr.isla som rychlejsie z kopca(ale rychlost som neprekrocila)a isla som blizko pri krajnici...tak som nepresla.instruktor chcel odo mna potom minimalne 5 jazd,jednu za 800sk(26,50e)co sa mi zdalo prehnane jazdit tolko,jednu by som este pochopila.tak mi znamy povedal,ze mam si od onstruktora vypytat papiere a ist inde,ze to pojde on sa mi niekde popyta.tak som vzala a dal mi k tomu aj papier ze somnou prerusuje kurz a mozem ist inde dokoncit.lenze potom mi ten znamy povedal,ze nevie ci to pojde,tak som teraz asi v keli,lebo neviem co mam urobit,kedze papiere mam doma,tam ma uz naspat nezoberu a ani tam nechcem ist,lebo je tam dost zly pristup a len tahaju prachy od ludi,lebo kamosi co neurobili jazdu na 1krat tak vsetci mali len jednu rekondicnu a odo mna chcel 5!!!dokonca je aj velky nervak,neda sa pri nom sustredit.vie mi niekto poradit aky je najlepsi postup,aby som mala zaverecnu opravnu jazdu inde?samozrejme si aj zaplatim,len nemusim ist na kurz odznovu ked uz mam tolko za sebou.dik

//autoeditácia príspevku ( 11 Mar 2009, 23:50 )
a zabudla som napisat,ze ti kamosi mali samozrejme jazdy v inych autoskolach,nie v tej co ja,som proste si vybrala zlu autoskolu...nebudem radsej menovat,ale niesom jedina ku ktorej sa tam tak zachovali,ale nikto o tom nechce hovorit.a este sa spytam,dostali ste vsetci potvrdenie o zaplateni kurzu?alebo rekondicnej jazdy?lebo mne nedal o zaplateni kurzu,a ked som sa pytala ci treba aby som ho mala,tak povedal ze netreba.takisto aj ked som mu davala prachy za jazdu tak si ich len supol do vacku a koniec.to je u tych instruktorov bezne?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

hej damy kazdy je na vine len vy dve nie :roll:
a este tej prvej by som chcel: co ti preboha treba vysvetlovat na preradovani????!!! a ze si na to cez vsetky jazdy neprisla ale az teraz pred skuskou co? nehnevaj sa ale....za hlupost sa plati...
edit: nechcem tymto posobit ako idiot...len mi prispevky od oboch pripadaju neuveritelne stupidne a vyhovaraju sa na instruktorov apod... (isla som trosku pri krajnici, nevysvetlil mi ako sa preraduje.... OMFG )
edit2: na odlahcenie: snad nejazdite az takto zle :)
tormenta
Novice
Novice

SchYzo:ale ja som fakt nejazdila zle,mam 26 rokov a nie 18 ako niektore baby,co im to nejde,proste som mala smolu aj na policajta,lebo ked boli u nas skusky o 2 dni neskor,tak bol super policajt a presli vsetci aj ti co to fakt nejak extra nevedeli.na autoskolu kde som chodila som pocula vela staznost od ludi,ze a aky tam su.lenze bola som blba a sla som tam preto,lebo to mam pri baraku a nemusim cestovat.keby som sla inde isto to mam za sebou,lebo myslim ze to viem,len som bola v strasnom strese a cela som sa triasla a oni to asi aj videli a nechali ma jazdit najdlhsie zo vsetkych...ved predsa jazdit musim po tych 15 krat vediet,ved niesom debil :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

A nemozes zobrat tie papiere a ist do inej autoskoly?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tormenta napísal:SchYzo:ale ja som fakt nejazdila zle,mam 26 rokov a nie 18 ako niektore baby,co im to nejde,proste som mala smolu aj na policajta,lebo ked boli u nas skusky o 2 dni neskor,tak bol super policajt a presli vsetci aj ti co to fakt nejak extra nevedeli.na autoskolu kde som chodila som pocula vela staznost od ludi,ze a aky tam su.lenze bola som blba a sla som tam preto,lebo to mam pri baraku a nemusim cestovat.keby som sla inde isto to mam za sebou,lebo myslim ze to viem,len som bola v strasnom strese a cela som sa triasla a oni to asi aj videli a nechali ma jazdit najdlhsie zo vsetkych...ved predsa jazdit musim po tych 15 krat vediet,ved niesom debil :)
ale o vek nejde...proste ked to nevies tak nevies...alebo ako hovoris si vystresovana apod...ale to by ta za volantom ovplyvnovat nemalo :wink: lebo si zober ze dostanes vodicak a raz pojdes budes mat stres z uplne inej veci ale koli tomu sposobis nehodu pri ktorej niekto zomrie....musis uznat ze to je dost dolezity faktor, tym nechcem povedat ze nikto iny nema stres apod...ale nemal by sa preniest na tvoj sposob jazdy, chapes co tym chcem povedat? :wink:
tormenta
Novice
Novice

mam tie papiere doma,len neviem ci ma inde zoberu len tak na opravnu jazdu.lebo som tam vlastne neni zapisana a kedze som tam nezacala kurz tak netusim aky je postup v takomto pripade...

//autoeditácia príspevku ( 12 Mar 2009, 0:27 )
jasne,ved v urcitom smere mas pravdu,urcite by som nechcela zapricit nehodu,ked som mala tie jazdy co mali byt v kurze tych 15 tak boli vsetky fajn,neboli chyby a ked tak len minimalne ako u kazdeho,len ta zaverecna ma tak zblbla.ja som len taky typ ze ked ide o skusku,ci to bolo v skole alebo v praci,som to znasala tazsie,lebo som taky velky stresak.a to stve aj mna...ale inac som si ista,ze keby som sla inde kde je iny instruktor tak nemam problem.ved sa skusim popytat ci ma niekde nezoberu na skusku.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Ja to nejak nepochopim, akonahle sadnem do auta vsetko zo mna opadne sustredim sa na jazdu. Auto si treba privlastnit, a splynut s nim. Byt ohladuplny voci ostatnym vodicom na ceste, a sledovat situaciu ostatnych, a stale aj tu svoju. S tymi papiermi nepomozem, ale skuste obe jazdit hocikde nech s vami niekto ide, cuvajte, aj 200 metrov si davajte rozbehy. Podla mna si rozhodne treba jazdu v aute uzivat a nie sa stresovat. Jasne na skuskach som mal aj ja stres, ale akonahle som sadol do auta pripadalo mi ze som tam sam. Dokonca mi bolo luto ze ma policajt po nejakych 10-15 minutach pochvalil a povedal ze stacilo.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

sorry ale ludia co maju problemy s vodicakom.... najme s jazdami...
neviem ci by som rad niekoh takeho na ceste stretol...
A to hovorim z vlastnej skusenosti pretoze kde sa momentalne nachadzam je velke percento azijskych vodicov a najme dievcata (bez urazky) su to najhorisie co na ceste moze byt. (a to ani nezacinam o kretenskych taxikarov z indie a inych podobnych krajin kde pravidla cestnej premavky velmi vela neznamenaju....)
tormenta
Novice
Novice

dair-mas uplnu pravdu,ti co maju problem s jazdami by nemali co robit na cestach.lenze ja som sikovna a ide mi to ved nie kazdej babe to ide :) len som mala strach z policajta,nie z jazdy.uz som dopredu stresovala ze co ked neprejdem,lebo bol prisny....a stalo sa.na druhy krat to uz nebudem brat tak tragicky ze je tam a budem sa sustredit na seba lebo som si ista ze to viem :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

dair a schyzo, sorry, neda sa to inak povedat, ale drzte uz hubu, vy stre zrejme nepotrebovali ani autoskolu, vy ste sa narodili so seltpakou v ruke, slecnu nepoznate a uz do nej pindate, dalsi exemplar typov co si myslia ze soferovanie je vysada len tych co to vedia najlepsie a maju za sebou minimalne skolu smyku ak nie roky na profesionalnych okruhoch..., od toho je ta autoskola aby to vnej cloveka naucili...ze bola vystresovana? no a co? aj ty budes raz ci sa ti to paci alebo nie, rozide sa stebou priatelka a budes vystresovany bez ohladu nato ako skvely si myslis ze si, ja som mal tiez pri skuskach stresy, ale tiez boli len z fizla a ztoho co ak to nedam...ked jazdim sam, nemam problem...lenze kedze sa stazovala na instruktora tak je automaticka ona blba vsak? ruku na srdce tolko zakomplexovanych kretenov ako v radach instruktorov v autoskole som nevidel asi nikde inde, naucia sa jazdit a liecia si komplexy na kazdom kto to este nevie...ved ten pristup co opisovala je uplne jasny, bez blockov ci uz za kurz alebo jazdy, byt namieste tej dievciny poslem im tam danovakov nech sa zapotia, kazda firma ktora si necha za svoje sluzby zaplatit, je povinna tento svoj prijem zdokladovat, kedze su povinny zneho odviest statu dan, ked tak neucinia porusuju danovy zakon, ze to robia vsetci? no a co, to nie je ospravedlnenie...nehovoriac o tom, ze pytat 800 za kondicnu jazdu je zderstvo...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ColdRain napísal:dair a schyzo, sorry, neda sa to inak povedat, ale drzte uz hubu, vy stre zrejme nepotrebovali ani autoskolu, vy ste sa narodili so seltpakou v ruke, slecnu nepoznate a uz do nej pindate, dalsi exemplar typov co si myslia ze soferovanie je vysada len tych co to vedia najlepsie a maju za sebou minimalne skolu smyku ak nie roky na profesionalnych okruhoch..., od toho je ta autoskola aby to vnej cloveka naucili...ze bola vystresovana? no a co? aj ty budes raz ci sa ti to paci alebo nie, rozide sa stebou priatelka a budes vystresovany bez ohladu nato ako skvely si myslis ze si, ja som mal tiez pri skuskach stresy, ale tiez boli len z fizla a ztoho co ak to nedam...ked jazdim sam, nemam problem...lenze kedze sa stazovala na instruktora tak je automaticka ona blba vsak? ruku na srdce tolko zakomplexovanych kretenov ako v radach instruktorov v autoskole som nevidel asi nikde inde, naucia sa jazdit a liecia si komplexy na kazdom kto to este nevie...ved ten pristup co opisovala je uplne jasny, bez blockov ci uz za kurz alebo jazdy, byt namieste tej dievciny poslem im tam danovakov nech sa zapotia, kazda firma ktora si necha za svoje sluzby zaplatit, je povinna tento svoj prijem zdokladovat, kedze su povinny zneho odviest statu dan, ked tak neucinia porusuju danovy zakon, ze to robia vsetci? no a co, to nie je ospravedlnenie...nehovoriac o tom, ze pytat 800 za kondicnu jazdu je zderstvo...
bud nevies poriadne citat alebo si retard...
1.my ju nepozname a pindame hej....a ty ju tiez nepoznas tak ju zas neobhajuj..
2.v poste som vysvetlil ze nejde o to ci je alebo nieje vystresovana ale o to aby sa to neprenieslo na jej styl jazdy, to som tam zdoraznil a ty si to uplne prekrutil
3."od toho je ta autoskola aby to vnej cloveka naucili" - hej a nato su testy aby posudily ci sa to naucila alebo nie :wink:
4."ruku na srdce tolko zakomplexovanych kretenov ako v radach instruktorov v autoskole som nevidel asi nikde inde" - tolko si ich videl? asi si ten vodicak robil viackrat co? :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

SchYzo napísal:bud nevies poriadne citat alebo si retard...
1.my ju nepozname a pindame hej....a ty ju tiez nepoznas tak ju zas neobhajuj..
2.v poste som vysvetlil ze nejde o to ci je alebo nieje vystresovana ale o to aby sa to neprenieslo na jej styl jazdy, to som tam zdoraznil a ty si to uplne prekrutil
3."od toho je ta autoskola aby to vnej cloveka naucili" - hej a nato su testy aby posudily ci sa to naucila alebo nie :wink:
4."ruku na srdce tolko zakomplexovanych kretenov ako v radach instruktorov v autoskole som nevidel asi nikde inde" - tolko si ich videl? asi si ten vodicak robil viackrat co? :)
1, ja neobhajujem ju, ja napadam vase absolutne neopodstatnene utoky, ktore zacali na jej osobu...kedze hned potom ako sem hodila svoj post, sa na nu zniesla sprska utokov a nezmyselnej a neopodstatnenej kritiky, ktora bola okrem ineho absolutne OT
2, ja som ti povedal, ze kazdy je niekedy vystresovany a prenasa sa to na jeho sposob jazdy ci chce alebo nie, nepresvedcis ma o tom, ze ked si pod stresom soferujes tak isto ako v absolutnom klude, to ze rozne situacie maju rozdielny stresovy faktor pri rozdielnych ludoch je uz vec druha...
3, ano, ale ked je instruktor ch*j, ktory nic nerobi len stresuje, tak nemas sancu to pri tych testoch spravit dobre, pretoze za tych smiesnych 15 jazd sa mozno naucis radit, ale dobry sofer sa zteba nestane a nevybudujes si taky navyk na niektore veci ktore potom uz robis uplne automaticky aby ta to nerozhodilo...
4, ano tolko som ich videl a pritom som to zvladol na prvy raz, ako je to mozne? pozeram sa okolo seba, ked vidim ako niekto zjape na svojho ziaka na cvicisku ked mu to skape pri rozbehu tak to je pre mna proste zakomplexovany idiot alebo ked sa koli chybe ktora nijakym sposobom neohrozila nikoho, len sa proste stala, stava zo ziaka kkt, coho som raz bol nechtiac svetdkom po nevyhodeni smerovky tak je to detto zakomplexovany magor a takto by som mohol pokracovat, rozumny clovek sa pozera okolo seba a takysto sa zaujima aj o zazitky svojich znamych, takze si laskavo odpust taketo poznamky na moje soferske schopnosti ked si sa somnou pravdepodobne v premavke este nestretol av pripade ze chces pokracovat v podobnom duchu, hadat sa mozme aj cez sukromne spravy nemusime viac rozsirovat tento Off topic, takze kludne sa ozvi ;)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ColdRain napísal:dair a schyzo, sorry, neda sa to inak povedat, ale drzte uz hubu, vy stre zrejme nepotrebovali ani autoskolu, vy ste sa narodili so seltpakou v ruke, slecnu nepoznate a uz do nej pindate, dalsi exemplar typov co si myslia ze soferovanie je vysada len tych co to vedia najlepsie a maju za sebou minimalne skolu smyku ak nie roky na profesionalnych okruhoch..., od toho je ta autoskola aby to vnej cloveka naucili...ze bola vystresovana? no a co? aj ty budes raz ci sa ti to paci alebo nie, rozide sa stebou priatelka a budes vystresovany bez ohladu nato ako skvely si myslis ze si, ja som mal tiez pri skuskach stresy, ale tiez boli len z fizla a ztoho co ak to nedam...ked jazdim sam, nemam problem...lenze kedze sa stazovala na instruktora tak je automaticka ona blba vsak? ruku na srdce tolko zakomplexovanych kretenov ako v radach instruktorov v autoskole som nevidel asi nikde inde, naucia sa jazdit a liecia si komplexy na kazdom kto to este nevie...ved ten pristup co opisovala je uplne jasny, bez blockov ci uz za kurz alebo jazdy, byt namieste tej dievciny poslem im tam danovakov nech sa zapotia, kazda firma ktora si necha za svoje sluzby zaplatit, je povinna tento svoj prijem zdokladovat, kedze su povinny zneho odviest statu dan, ked tak neucinia porusuju danovy zakon, ze to robia vsetci? no a co, to nie je ospravedlnenie...nehovoriac o tom, ze pytat 800 za kondicnu jazdu je zderstvo...
kamo, skus sa ovladat skor nez ti niekto da po hube (ani mne sa ti inak povedat nedalo)
A tiez ak mas stres pri policajtovi, chcel by som vediet ako taky clovek vykorculuje zo stresu ked je v situacii kde spravne otocenie volantu moze byt rozdiel v tom ci naburas alebo nie...
By sa ti hovorilo inac ked by ta zrazila cajka ktora si v strese zakryla oci a spanikarila....

LOL Schyzo, mas u mna sto bodov ;) kazdopadne mas pravdu.
BTW Schyzo, ja ako sa pozeram tak sa pozeram okolo seba a sa mi este nikdy nestalo ze by som videl v autoskole niekoho na ziakov vrieskat...
By sa skor trebalo zamysliet z akej dediny dotycny je pretoze ak sa u nich takto robia vodicaky tak diky moc, som happy ze som sa zo SVK odstahoval :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja som z maleho mesta co je skoro ako dedina a ked som robil vodicak vsetko bolo vpohode, instruktora som ani raz nepocul zvysit hlas aj ked ostatni neviem aku kktinu urobili....co sa tyka skusajuceho policajta tak toho som uz pocas jazd rozvazal takze skuska bola vpohode a nejde o to zeby ten polis bol neja vpohode alebo co sak vela policajtov sa hra na dolezitych ale nechapem preco by mal mat niekto koli tomu nejake stresy
a btw coldrain nabuduce sa aspon podpis pod karmu :wink:
a este coldrain jediny offtopic si tu zacal ty ked si sa zacal navazat do nas my sme pisali k teme :wink:
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

SchYzo napísal:ja som z maleho mesta co je skoro ako dedina a ked som robil vodicak vsetko bolo vpohode, instruktora som ani raz nepocul zvysit hlas aj ked ostatni neviem aku kktinu urobili....co sa tyka skusajuceho policajta tak toho som uz pocas jazd rozvazal takze skuska bola vpohode a nejde o to zeby ten polis bol neja vpohode alebo co sak vela policajtov sa hra na dolezitych ale nechapem preco by mal mat niekto koli tomu nejake stresy
nechcem nerazat na tvoje schopnosti vodica, lebo ta nepoznam, tak si to neber osobne, ale ako sam hovoris , si z maleho mesta, tak je rozdiel robit skusky v spicke v bratislave a napr. v malackach, to musis uznat.
Napísať odpoveď