Mno stahoval som Comand and Conquer cez share-rapide z fora . Stiahol som 21 partov a nwm ako co mam s nimi robit.Skusal som to aj spajat v Total Comanderi,Winrar.Ma to len tie party a nwm co mam robit SFV subor tam nie je ... Ma sa to spojit cele dokopy alebo dajak inak pls? toto robim po prvy krat.... Hazdalo mi to pri spajani aj nejake CRC error ale taky tip zlozky ziadny nemam ...
Vyhadzuje Ti chybu? Zrejme máš nejaký part, pri ktorom vypisuje chybu, zle stiahnutý. Stiahni si ten part nanovo, otvor súbor .part01 resp. .001 v programe WinRAR a daj extrahovať. Druhou možnosťou je zadávanie nesprávneho hesla, odporúčam prepísať heslo ručne, lebo pri kopírovaní môžeš skopírovať aj medzeru a tú WinRAR berie ako normálny znak, teda heslo je s medzerou iné.. heslo Innocence nie je to isté ako Innocence(medzera) V prípade nejasností kľudne píš.
sak ked to ma koncovku rar tak to len klasicky rozbalis
-potom pri extrahovani mozes mat bud zle heslo alebo zle stiahnuty part a preto ti zahlási CRC ERROR..part pri ktorom ti to zahlasi musis stiahnut este raz
Když si dáš v TC F3 je na začátku těch souborů Rar! ? Jakou máš verzi Raru ? Někdy novější verzí zabalený blbnou při rozbalování starší verzí . Vyzkoušej portable 7zip - nemusíš instalovat , já ho používám a ještě jsem neměl problém .
7zip tie pouzivam)
a subory sa volaju Kanes_Wrath_CZ---Upload_by_Kayo.part1.rar ....
podla mna to budem v tom heslo robi to pri kazdom subore ... je na to dajaky program?? heslo by malo byt: by_Kayo a vkuse nic ((
Taky bych tipoval heslo , divný jenom je že si nikdo nestěžoval . Nevšim sis při stahování kolikrát to bylo stažený ? Zkus napsat Kayovi jestli to nesplet . Zkoušels třeba upload_by_kayo , bz_Kazo , BY_kAYO atd. ?
U jinýho příspěvku má :
PS: Keby písalo chybné heslo, veľké písmená píšte pomocou CapsLock, nie pomocou Shiftu
Neviem kvôli čomu to tak je, ale cez CapsLock to funguje.
Je jich dost , ale nejsou reálně použitelný . Význam má slovníkovej útok ale to musíš mít soubor s heslama který zkouší , BF by ti běžel roky . Capslock nepomoh ?
Rar & Zip Password Breaker , RAR Password Cracker , Rar Password Recovery ......... Můžeš něco zkusit ale jak říkám , poběží to dlouho , nevíš jak moc se uklep . Nastavit dýlku a dát jenom písmena a _ abys omezil počet možností , ale stejně ......