planovane vrazdy a podobne akcie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

planovane vrazdy a podobne akcie

Príspevok od používateľa pryja »

Co si myslite o nedavnej udalosti v Nemecku, ked 17-rocny chalan strielal v skole? Vecer pred tym napisal na internete na chat, ze rano pride do skoly a vsetko to tam vystriela, ze ma zbran a mysli to uplne vazne, uviedol aj miesto, kde ma k tomu dojst. Mali by sa brat vopred avizovane akcie, kde niekto planuje vrazdu, popr. samovrazdu na internete vazne a nahlasovat na policiu?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

labuzni typci, co si budeme hovorit 8)
jedine co sa da o tom mysliet, ze to nemaju v hlave v poriadku
Mali by sa brat vopred avizovane akcie, kde niekto planuje vrazdu, popr. samovrazdu na internete vazne a nahlasovat na policiu?
Spytaj sa Qwertyho 8)
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Nahlasit to mozes, ale je otazne, ako sa k tomu postavi policia. Je mozne, ze by sa nejakym takymto nestastiam zabranilo, ale aj keby to takto fungovalo, predstav si kolko ludi by si na nete vymyslalo somariny, alebo volalo zo srandy na policiu.....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Jimmy napísal:Nahlasit to mozes, ale je otazne, ako sa k tomu postavi policia. Je mozne, ze by sa nejakym takymto nestastiam zabranilo, ale aj keby to takto fungovalo, predstav si kolko ludi by si na nete vymyslalo somariny, alebo volalo zo srandy na policiu.....
veď to robia aj teraz :) asi si chcel napísať niečo iné
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Jimmy napísal:Nahlasit to mozes, ale je otazne, ako sa k tomu postavi policia. Je mozne, ze by sa nejakym takymto nestastiam zabranilo, ale aj keby to takto fungovalo, predstav si kolko ludi by si na nete vymyslalo somariny, alebo volalo zo srandy na policiu.....
Si zober, kolko z nahlasenych bomb je skutocnych? Mozno 1% a zvysnych 99 si robi srandu. Napriek tomu sa vzdy zasahuje. Ked niekto napise na internet spravu, ze zajtra rano vystriela tam a tam ludi, nie je to to iste?
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

no ale podla udalosti, ktore sa stali tento rok, by to uz policia zobrala vazne ako bombu v skole, treba preverit, radsej ako aby prisli o zivot nevinni ludia
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

qwerty-xyz

Re: planovane vrazdy a podobne akcie

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pryja napísal:Co si myslite o nedavnej udalosti v Nemecku, ked 17-rocny chalan strielal v skole? Vecer pred tym napisal na internete na chat, ze rano pride do skoly a vsetko to tam vystriela, ze ma zbran a mysli to uplne vazne, uviedol aj miesto, kde ma k tomu dojst. Mali by sa brat vopred avizovane akcie, kde niekto planuje vrazdu, popr. samovrazdu na internete vazne a nahlasovat na policiu?
no booze ti prasi na hlavu? keby kazdy kto niekedy povedal ze sa zastreli a za tym ze to mysli smrtelne vazne (kopec ludi malo slabe chvilky je to o tom kto vas v danu chvilu podrzi, ked niekto tak v pohode ked niekto az po case tak ste v depke dlho ale da sa z nej dostat a ked permanentne nemate nikoho kto by vas podrzal tak to stroskota a vy sa zastrelite) mal byt nahlaseny na policii tak by bola polka sveta v blazinci a s tou druhou by mali smeny, ked by jedneho pustili uz by bol druhy zavrety. A to ze tam chalan spravil poriadok sice neschvalujem ale tak co uz, v NEMECKU SA deju dost divne veci aj bez toho ,znova upozornujem najprv nastudujte daco oktrajine mozno ho uz stvalo kto s nim chodil na skolu, alebo dajake veci ktore ho k tomu vyprovokovali.

taky mali nevinny prikladik -- vas by tiez sralo napr cestovat s romskym osadenstvom v lete kazdy den a tlacit sa s nimi v autobuse, mozno by ste si tiez vypestovali taku skrytu nenavist. (to bol PRIKLAD!!!!!!!)
tym na nieco nevinne narazam . . . .
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal:no booze ti prasi na hlavu? keby kazdy kto niekedy povedal ze sa zastreli a za tym ze to mysli smrtelne vazne

Kód: Vybrať všetko

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=96746
keby to bola pravda bol by svet uchraneny Tvojich mudrych nazorov :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:no booze ti prasi na hlavu? keby kazdy kto niekedy povedal ze sa zastreli a za tym ze to mysli smrtelne vazne (kopec ludi malo slabe chvilky je to o tom kto vas v danu chvilu podrzi, ked niekto tak v pohode ked niekto az po case tak ste v depke dlho ale da sa z nej dostat a ked permanentne nemate nikoho kto by vas podrzal tak to stroskota a vy sa zastrelite) mal byt nahlaseny na policii tak by bola polka sveta v blazinci a s tou druhou by mali smeny, ked by jedneho pustili uz by bol druhy zavrety. A to ze tam chalan spravil poriadok sice neschvalujem ale tak co uz, v NEMECKU SA deju dost divne veci aj bez toho ,znova upozornujem najprv nastudujte daco oktrajine mozno ho uz stvalo kto s nim chodil na skolu, alebo dajake veci ktore ho k tomu vyprovokovali.

taky mali nevinny prikladik -- vas by tiez sralo napr cestovat s romskym osadenstvom v lete kazdy den a tlacit sa s nimi v autobuse, mozno by ste si tiez vypestovali taku skrytu nenavist. (to bol PRIKLAD!!!!!!!)
tym na nieco nevinne narazam . . . .
Nie neprasi mi na hlavu, len ma dostali tie zabery z televiznych novin a vsetko okolo toho.
A predmetom temy nie je PRECO to spravil, ale ci sa tomu nedalo zabranit. :roll:
Napriklad zeby podla IP vypatrali, skade to bolo odoslane, dosli by na kratku navstevu, pokecali s chlapcom aj rodicmi, nech si davaju bacha na zbrane aj na syna a 17 ci kolko ludi mohlo este zit.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ano, s mladym pokecaju a co dalej? Nic rano sa zobudi, pojde do skoly, vystriela polku triedy a sme tam kde by sme boli tak ci tak....

Nedalo sa tomu podla mna nijak zabranit.....ved Pryja predstav si, vecer o 10tej si na pokeci....len tak jednym okom obcas kuknes co kto pise, kazdu minutu tam nieco naskoci....a zbadas, ze jozkofero napisal: Som vygumovany dement, mam pod postelou AK47 a zajtra rano pozabijam kopec ludi......co si o tom pomyslis? Ani sa nebudes namahat sa nad tym pozastavovat....proste jednym okom to precitas a dovidenia, tym padom to padlo....napadlo by ta volat na policiu? Co im posles screen pokecu? A co s tym spravia oni.....je iny pripad ked niekt ozavola, ze v budove posty je bomba, lebo hned vedia kde maju ist....nabehnu k budove, zatarasia vychody a vchody, vyzenu vsetkych ludi, a nabehnu do vnutra so psami...ale co by robili policajti s takymto pripadom ako sa stal v Nemecku?
Museli by hned ako pises zistovat IP adresu, to je navsteva admina chatu, nech im poskytne vsetky udaje....vratane IPcky, potom by museli pozistovat udaje o mladom dementovi....hned na to vybavit sudny prikaz na prehladku domu, ktory sa tiez nevydava asi len tak pre nic za nic, lebo Jozko Ferko povedal toto a toto....cize moj nazor je, ze sa tom uzabranit zrejme nedalo.
qwerty-xyz

pryja napísal:Nie neprasi mi na hlavu, len ma dostali tie zabery z televiznych novin a vsetko okolo toho.
A predmetom temy nie je PRECO to spravil, ale ci sa tomu nedalo zabranit. :roll:
Napriklad zeby podla IP vypatrali, skade to bolo odoslane, dosli by na kratku navstevu, pokecali s chlapcom aj rodicmi, nech si davaju bacha na zbrane aj na syna a 17 ci kolko ludi mohlo este zit.
pamataj jednu vec, nechce sa mi to rozoberat a argumentovat lebo by som sa zase nedopisal ale mam na to dovody. Co sa ma stat stane sa. A proste sa tomu nijako nezabrani. Ked ti ludia v tej skole mali zomriet tak zomreli. A nikto by s tym nic nespravil . . .
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

To je tvoj nazor-nazor cloveka,ktory este o zivote hovno vie :wink:.
A myslim,ze tento tvoj nazor je riadne blby-to je zase moj nazor.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

takyto typci chodia na 4chan.
dnes dalsi typek pisal nieco podobne, ale moze to byt fake.
( http://www.dutchnews.nl/news/archives/2 ... hool_s.php ) policia ho zatkla

+
dalsi zaznam, kde chlapik nechal ludi hadat cislo, a kto to uhadne, tak poskytne suradnice, kam zakopal telo
Prílohy
1236953845631.jpg
1236954494636.jpg
qwerty-xyz

dudo02 napísal:To je tvoj nazor-nazor cloveka,ktory este o zivote hovno vie :wink:.
A myslim,ze tento tvoj nazor je riadne blby-to je zase moj nazor.
vies co ? ked na teba namierim s AK47 ckou s protipancierovymi gulkami tak ta nezachrani ani PAN BOH!!!!! Proste mali zomriet, zomreli, nedalo sa tomu zabranit ani sa tomu uz nezabrani, kto chce niekoho zabit, dovod a sposob prevedenia si vzdy najde . . .
A nie? keby nie tak neni tolko vrazd nozom, jedom a kadecim inym. Proste ked raz niekto niekoho chce zabit tak ho umlati aj novinami. A policia? keby mali vazne zatykat kazdeho kto prehlasi ze more ja ho zabijem, alebo sa zabijem tak nas je fakt vela v blazinci a ver mi ze v blazinci by boli zavreti normalni ludia lebo blaznov by bola vacsina a boli by vonku....
Napísať odpoveď