Windows 7

Informácie o software, ankety...
S@e Hunter
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Windows 7

Príspevok od používateľa S@e Hunter »

Mam problem zo zvukom vo windows 7. Naistaloval som ovladac ale stale nic ,pri sputeni nejakej hudby my vyhodi chybu :

Kód: Vybrať všetko

Windows Media Player encountered a problem while playing the file

neviete niekdo poradit
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

S@e Hunter
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa S@e Hunter »

no akoze fakt dik za takuto radu mna nezujima kedy vyjde win 7 ale ja ho testujem a hladam pomoc od ludi ktori sa tiez zapojili do tohto testu a dufam ze my tu niekdo poradi a nie ze ma odkaze ma na temu kde sa prebera kedy vyjde oficialny windows 7 v akom datume .

ja potrebujem poradit ,vies keby sa tam v tej teme taketo veci riesili tak to tam dam ale....
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sINN3R »

mozes napisat aspon aky typ pocitaca mas a ovladac ktory si tam dal ? vies ono tazko cakat ze ti bude vsetko frcat v pohode ked mas operacny system ku ktoremu su vlastne neni ani ziadne ovladace... ja ked som mal Windows 7 na notebooku [toshiba u400-112] tak som mal normalne ovladace k viste a slo vsetko v pohode takze ak chces aby ti tu niekto lepsie poradil tak tu napis vsetko co vies...

ps: on ti dal ten link aby si vedel ktorych ludi sa mas pytat lebo tam pisali aj ludia co uz mali windows 7
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

S@e Hunter: To znamena, ze tema o Win7 tu uz je a tak to smeruj tam. Nechapem, preco to nezamkol, asi zabudol na to kliknut, takze to spravim ja.
Zamknuté