Agresivita v PC herni (video)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Filipito
Darca
Darca

Agresivita v PC herni (video)

Príspevok od používateľa Filipito »

pre istotu som tam adl 15+, predsa neni ro lahke povahy.
pozrite si to
http://www.ceknito.sk/video/297661
co hovorite na toho kkta, ked sa to vobec tak da nazvat :?
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

OMFG, tak toto je fakt sila. Nechcel by som sa s takým dementom stretnúť...
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

nevies co za tym bolo. okrem toho, zbran vypadla tomu vychrtlíkovi...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

možno chlap, ktorý je až taký "frajer", že si ide vybiť komplex na sopliakoch alebo v tom bol naozaj hlbší zmysel. V každom prípade to trochu prehnal a tie rany nemusel toľko rozdávať.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

totalny debil na mna keby si hentak zacal tak mu porat dam paracikom :) alebo caserom :D
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

dement sak sa vobec nevedel byt len sa zamachoval , keby tam bol niekto co sa par krat pobil mohol skoncit pekne s namlatenou prdelou , aj tak nechapem co sa nikto nezastal toho chalana , btw. tiez neviem co za tym bolo to je pravda
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

sa zastaneš a dostaneš po hube. Myslíš, že tí chlapci by na to mali odvahu? Ten chlap by rozhádzal všetkých aj keby sa vrhli na neho všetci. Vechtiaci...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Co sudite? Mozno bol mlady jeho sef, nechal ho vyrazit a znasilnil mu manzelku s dcerou..

Pozadie zlocinu je nezname :wink:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak je, ale zbit male deti je trocha primitivne
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

neni to pre lahke povahy, je to 15+...ty sa povazujes za silnu naturu alebo mas viac ako 15? :lol: ja sa smejem hlavne na druhej obeti, vyzlecena stolickou, za opaskom GUUUUUUUN...ibaze airsoft xD akoze trapas, ktory normalny clovek chodi normalne s airsoftkou za opaskom....dalej...aj keby bol typek neviem jaky nabijak (stevena seagala a chucka norrisa neratajuc) tak keby sa seci ti trapkovia od tych poje**** pc postavili a rozbehli proti nemu tak by sa zdekoval...a aby som nebol za uplneho debila...nie je uplne normalne prist do herne a niekoho doslova vykopnut a niekomu pridrbat len tak lebo sa pozrel...ci co to preco neviem presne 8) :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mirak2: mohla to byt plynova s nabitymi nabojmi so slzakom :)
K videu: uboziak, co si zlost vybija na nerdoch, no oni mu to tiez dost umoznili. Ten, co dostal so stolickou sa ani velmi nebranil a ostatni utiekli. Ak to boli jeho kamarati, tak su zbabelci, niekto z nich mohol utocnikovi tiez stolickou natiahnut po krizoch a bol by pokoj. Ak to vsak neboli jeho kamarati, tak je ta reakcia pochopitelna, netvrdim vsak, ze spravna.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

čo ak ten tupec s tou pištolou za opasokom ohrozoval mladšieho brata toho agresora ? je milion variant, škoda ze k tomu nie je nejake vysvetlenie
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

je to kkt to je jasne.....ale ukazala sa aj "krasna" vlastnost ludi a to, že nikto nic nevidi, nepocuje, resp. kazdy sa stara o vlastny zadok a pomoct ani za nic
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nepripadajú Vám niektoré kopance a údery príliš ľahké? (tj. s napadnutým takmer ani nehlo).. a tiež.. prečo napadnutý ostal sedieť pri útočníkovi? Možno to celé bolo len zohrané divadlo pre deti v herni.. možno ich potrebovali odtiaľ dostať von, aby si mohli oni doviesť svojich kamarátov na kántera..

;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

brm: tiez ma to zaujalo, ale pripisujem to skor tomu, ze ludia sa nechcu bit, mozno mlady dufal, ze ked dostane zopar ran a ostane sediet, tak to utocnika prestane bavit. Na vyhnanie ludi z herne by sa dal urcite pouzit aj nejaky prijemnejsi sposob ako rozbit stolicku o chrbat kamarata.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

hezo napísal:čo ak ten tupec s tou pištolou za opasokom ohrozoval mladšieho brata toho agresora ? je milion variant, škoda ze k tomu nie je nejake vysvetlenie
Ano a koli tomu, zacal kopat neznameho typka co vychadzal von a az tak napadol toho co hral.....
Je pravda ze zbran vypadla tomu napadnutemu, ale nevieme co to bola za zbran, a za druhe, aj keby to bola realna zbran, tak vam to moze byt ukradnute pokym ju nepouzival a ani s nou nikoho neohrozoval....by ste sa divili kolko ludi co stretnete na ulici ma v bunde zbran.....

No a dalsia vec ktora ma udivuje, je dementizmus ludi ktory si pokojne sedeli dalej....napocital som 6 ludi okrem toho napadnuteho.....ved keby sa nanho len jeden alebo dvaja pustili tak ho mozu zneskodnit zopar ranami......a to je kktizmus, ze sa mu nikto nepostavil, len si hrali dalej....vyzera to tak, ze dementi su tam vsetci v tej miestnosti...
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Lub0$: predstav si ze si 15-16rocny vyschnuty nerd a do miestnosti pride o 10rokov starsi agresivny buchac... by som chcel vidiet teba ci sa v momente zodvihnes a zacnes ho bit (lebo vies, ty niesi dement ako ostatni) ;)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Kur*a ved ich tam bolo SEST.....ale to je ta dnesna mladez :D Ziadne ferovky na sidlisku ako kedysi tak nevedia :D
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Niektoré údery vyzerajú umelo, ako keby to fakt bolo hrané.. ale neviem, čo si o tom myslieť, lebo neviem, čo všetko za tým bolo.. Ale aj tak je dosť neférové vojsť do herňe a strieskať niekoho.. Úbožiak.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

aj mne sa dost pozdava ta varianta ze chceli mat hernu pre seba spravili divadlo a bolo :) :)
Napísať odpoveď