USB KEY

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
123peter1
Medium Expert
Medium Expert

USB KEY

Príspevok od používateľa 123peter1 »

Zdravim tak mam taky problem ze mojmu ubs klucu nejak sibe : tj. mohol som nan davat rozne velke subori tj filmy atd ale vecsie som nan nedaval a dnes som tam chcel dat 4,5 GB subor usb ma 7,5 gb a pisalo mi ze nieje dost pamete...minule som sa docital ze to musi byt ntfs alebo take nieco tak som otvoril program Acronis Disk Director Suite no a tam som to dal formatovat, nepomohlo potom som dal vytvorin novi oddil atd a nepomohlo daval som to ako ntfs a nic...no a tu je teraz problem ked dam usb key do usb portu tak normalne ta zvucka ze "ttttddddnnn" ide ale usb mi nenajde....iba v spominanom programe Acronis Disk Director Suite pomoc neviem co s tyyym je...Dakujem =)
lorot19
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lorot19 »

no tak to skus nanovo preformatovat pouzi tento program HP USB Disk Storage Format Tool mam ho odskusany a najprv skus dat na fat32 ked pojde ta daj ntfs lenze problem moze byt v tom ze ked mas preformatovany kluc na ntfs tak ho niektore zariadenia nevedia rozpoznat a tiez na ntfs zabudni ked mas usb1.0 to nejde

a ak potrebujes tam nahrat ten subor mozes ho rozkuskovat cez total commander alebo winrar
123peter1
Medium Expert
Medium Expert

tak uz som skusal ale hodi mi toto =( som v koncoch
Prílohy
bxcvbxcvbxcbv.JPG
Tom1622
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Tom1622 »

NTFS neumí DVD a MP3 přehrávače , mediaplayery i některý síťový zařízení s USB ( router,NAS ...) pokud používáš jenom k PC nebude problém .
123peter1
Medium Expert
Medium Expert

Tom1622 napísal:NTFS neumí DVD a MP3 přehrávače , mediaplayery i některý síťový zařízení s USB ( router,NAS ...) pokud používáš jenom k PC nebude problém .
uz si si cital aky je problem?chapes ze pc mi ho neukaze....nemozem si pozriet co tam je.....
Tom1622
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Tom1622 »

Ultimate Boot CD a zkusit fdiskem ( jestli ho uvidí ) smazat oddíl a znovu vytvořit . LiveCD linuxu a zkusit vytvořit oddíl tam . Boot instalačky XP a zkusit instalaci na USB ( radši odpoj disk ) ,, zkusit kopii USB ( třeba přes FlashBoot ) z jinýho USB se stejnou kapacitou , přes FlashBoot zkusit vytvořit boot USB ........ Musíš holt zkoušet . Jak je ta flashka stará ? Taky možná umřela .
123peter1
Medium Expert
Medium Expert

no tak mozete mi este raz napysat nejaky presny popis co mam spravit lebo ja som uz v koncoch=(((
Napísať odpoveď