Cim natriet brzdove calipery? Farba

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Cim natriet brzdove calipery? Farba

Príspevok od používateľa Stenky »

cauko cauko. takze kamarat si chce dako znevsednit auto tym ze si chce natriet brzdove calipery na kotucoch.... otazka je aku farbu?
to ze zlta alebo modra je uplne jedno. Skor by ma zaujmala znacka, druh farby, alebo podobne srakotinky. ci aj to je vo vseobecnosti jedno?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

natriet :? :modlenie: ... neni jednoduchsi spray ? chyti na vsetko (odmastene, suche), vyzera to lepsie, nieje s tym tolko roboty a staci jeden, nemusis kvoli takej prkotine kupovat celu pixlu farby ....
Stenky
Professional
Professional

to sa bude robit na aute... so striekanim by bolo vela maskovania. to je len take provizorium nech to nehrdzavie a kym sa nasetri na daku profi malovaciu sadu.

vsade citam ze Hammerit na to davaju tak snad postaci...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

vela maskovania ? ... hmmm pockaj ? ... karton do podbehu, dvojstranka novin na kotuc + ak nechces brzdic zhadzovat tak lepiaca paska ... myslim ze vela maskovania u mna ako argument neprechadza :-) ... a robit provizorium ? naco preboha .. to sa chce hrat este aj s takou kktinou ako je farba na brzdicoch ? ... profi malovacia sada ? preboha ? ? ? ...
Stenky
Professional
Professional

som pozeral dake zbrndy co vydavaju za profi uber farbu na brzdy stoji 1000Sk. Pixla Hammeritu asi 200 Sk... Ide skor o to ze hammerit sice zvlada kratkodobo teploty do 150*C ale neni to to prave orechove... Keby bol v spreji necham sa ukecat... mne je jedno ci sa to nacaka stetcom alebo sprejom. ide skor o to aka farba tam vydrzi kym sa tam nehodi to co tam ma realne byt.... lebo teraz tam neni nic. a ma tak derave zliatonove disky (3 ramenne, ce ne vidno snad vsekto za kolesom) ze to nic vyzera fakt zle :)

tento prvy nater (nastrek) bude sluzit ako zaklad zatial. lebo kamarat je taktik. kupil auto a nema prachy (ani na benzin :D ) ale natret brzdy to ho jedine trapi...
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

fakt lol... zajdi do mototechny, vypytas si sprej na brzdove strmene. stoji okolo 15-20€ a v pohodke nastriekas vsetky 4. maskovanie, tak ako pisal kolega niekde vyssie tj, ziadny problem. pokial to hrdzavie, tak to suchnite nejakou drotenou kefou alebo smirglom a potom nastriekajte. ten tvoj Hammerit by som tam nedaval. ked budes trosku tlacit na plyn, tak bude treba potom aj brzdit, cim sa budu brzdy pekne hriat. potom ti ta farba, teda nater Hammeritu zacne pekne odpadavat, resp. odlupovat. najskor popraska a potom pojde dole..
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

http://www.highend.sk/index.php?url_dis ... =119&name=-napriklad.

Inac napis do googla co hladas.Cize "tepelne odolna farba".Este lepsie "ziaruvzdorna farba".A hladaj a hladaj... :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

farba na vyfuky je asi az zbytocnost ... brzdy sice vyprodukuju znacne teplo, ale pokial nejde o zavodny special, alebo pokial sa nejde fakt pila niekde na okruhu, tak teplota brzdicov nepresahuje nejakych od oka 100°C ... bezne 1,5 t tazke auto s beznymi brzdami (neventilovanymi) ohreje kotuc pri nudzovom brzdeni na hrane adhezie z 60km/h na 0 na cca. 150 °C ... najviac tepelne namahane su dosticky, lebo sice maju malu tepelnu kapacitu ale maju dolcea maly objem aj stykova plocha je oproti kotucu iba zlomkova ... a sice su dosticky uchytene v brzdici tak k nejakemu extremnemu prenosu tepla nedochadza ... a stejne po styroch prudkych brzdeniach budu brzdy tak zvädnute, ze dalej pokusat nebude a necha ich pekne schladit a ide sa dalej :-) :-) ...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Tiez zvazujem natretie brzd po prezuti zo zimnych na letne, ale urcite idem do spreja, ale ak sa ti s tym chce drbat tak niektore vybrane farby ktore by si na to mohol dat su: Alkyton, Hammerite. Ale staci akakolvek kvalitnejsia synteticka farba, pred tym dobre ocistit a odmastit a malo by to drzat.
Napísať odpoveď