bude to posielat?
-
aughostino
Medium Professional
-
aughostino
Medium Professional
mozes ho vyskusat TU
na 100% funguje a posiela ja diakritiku
ps: mam tam definovany svoj mail tak mi neposielaj somariny
na 100% funguje a posiela ja diakritiku
ps: mam tam definovany svoj mail tak mi neposielaj somariny
-
aughostino
Medium Professional
ja mam svoje stranky na qsh.sk ale ak mi to wz.cz bude posielat tak potom tamten nema tu funkciu pre freehosting povolenu....uz upinam stranku
//autoeditácia príspevku ( 13 Mar 2009, 20:09 )
tak parada....chyba bola na serveri..posiela to super ..len mam problem lebo vsetko co cem aby sa spravalo ako text toho emailu sa sprava ako predmet a hadze mi to hore KUK OBRAZOK...predmet potrebujem aby bol:Objednávka....ako to zmenit?...len tam doplnit predmet?
//autoeditácia príspevku ( 13 Mar 2009, 20:09 )
tak parada....chyba bola na serveri..posiela to super ..len mam problem lebo vsetko co cem aby sa spravalo ako text toho emailu sa sprava ako predmet a hadze mi to hore KUK OBRAZOK...predmet potrebujem aby bol:Objednávka....ako to zmenit?...len tam doplnit predmet?
a prijemca?
//autoeditácia príspevku ( 14 Mar 2009, 0:58 )
pefekto ...posiela....upravil som to inak a dal som dve casti do jedneho ktore som potreboval a dal som prijemna ,predmet text a od koho....DIKEEES
//autoeditácia príspevku ( 15 Mar 2009, 15:45 )
poradi mi este niekto k tejto teme (kedze nerad by som zakladal znova novu) freehosting ktory podporuje PHP5 a mail ?...mam stranku na dvoch ....webzdarma ma mail avsak nepozna funkciu stripos() (PHP5)...qsh.sk zasa nepodporuje mail ale tu funkciu pozna...hmm?
//autoeditácia príspevku ( 14 Mar 2009, 0:58 )
pefekto ...posiela....upravil som to inak a dal som dve casti do jedneho ktore som potreboval a dal som prijemna ,predmet text a od koho....DIKEEES
//autoeditácia príspevku ( 15 Mar 2009, 15:45 )
poradi mi este niekto k tejto teme (kedze nerad by som zakladal znova novu) freehosting ktory podporuje PHP5 a mail ?...mam stranku na dvoch ....webzdarma ma mail avsak nepozna funkciu stripos() (PHP5)...qsh.sk zasa nepodporuje mail ale tu funkciu pozna...hmm?
-
aughostino
Medium Professional
ako sa na tomto da registrovat neplateny hosting?...ked zadam nazov tak mi dole ukaze kolko mam platit.......????awtt napísal:Freehostia