Akcia 'Neprejdete'

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Akcia 'Neprejdete'

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Dufam, ze toto za reklamu povazovat nikto nebude :roll:
Snazim sa len o mensiu diskusiu, ci niekto z vas ide alebo nie.....da sa povedat, ze ide o antifasisticku akciu, kde sa ludia budu snazit zabranit neonacistom prejst cez hlavne mesto......
viac info: http://www.neprejdete.tk/

Potom by som aj poprosil nejaky 'report' ako to tam vyzeralo, ked tam niekto pojde zajtra....
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

to zas budu flejmy o ozratych AFAkoch co tam budu pobehovat :D
ja by som ich nechal nech si prejdu, vsak co tym dosiahnu? nech slapu trebars az do Berlina
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

axXis napísal: ... nech si prejdu, vsak co tym dosiahnu? nech slapu trebars az do Berlina
Propagacia nacizmu a neonacizmu?
Preco nezakroci stat? Policia? Nic? Ked idu fanusikovia Slovanu do Dunajskej Strady tak sa minie niekolko milionov len na zabezpecenia koli nim.....vsade tazkoodenci, vsade kde sa pozries fizli....a to nepropaguju nic ako neonacizmus respektive nacizmus...ide cisto len o fanatizmus do futbalu.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to si fakt myslis, ze nedostanu policajny doprovd?

a k tomu futbalu: dostali ste doprovod, lebo "fausikovia" rozbijaju hajzle a rozkopavaju kontajnery...a okrem ineho propaguju fasizmus (a skus povedat, ze nie)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

14.3. ... antifacka akcia... ukazka "vykvetu" Slovenska bez zubov zaodeta do starych handier...
neviem co je na neonacistickeho na spomienke vzniku prvej Slovenskej republiky... nesiel by som, nesuhlasim...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:14.3. ... antifacka akcia... ukazka "vykvetu" Slovenska bez zubov zaodeta do starych handier...
neviem co je na neonacistickeho na spomienke vzniku prvej Slovenskej republiky... nesiel by som, nesuhlasim...
pocul si uz niekedy vyraz klerofasiticky?
chces vediet co bolo na prvom state nacisticke? to, ze vzniklo pod natlakom nazi Nemecka? to, ze bolo satelit Nemecka? to, ze sa v nom vyvrazdovali zidia? hlinkove gardy? inak nic?
vy to chlapci nechcete vidiet alebo co? spominanie thora a valhally by teoreticky tiez nemalo byt nackovske a je
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

jackb napísal: neviem co je na neonacistickeho na spomienke vzniku prvej Slovenskej republiky...
zeby to, ze je to najciernejsia skvrna v historii slovenskeho naroda?? ale o tom su tu temy(v ktorych experti rozhodli, ze na tom vlastne nebolo nic zle) :aasmile19:

k teme: nepojdem..mam to u prdele, nasilie plodi nasilie.. a dovolim si povedat, ze ak by ANTIFA neexistovala ani ti druhi by neboli tak viditelni..

http://www.sme.sk/c/4347035/arizacia-se ... ovaka.html

/na druhej strane z casu nacas treba upozornit..aby sa nezabudlo
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Key5ers0ze napísal:zeby to, ze je to najciernejsia skvrna v historii slovenskeho naroda?? ale o tom su tu temy(v ktorych experti rozhodli, ze na tom vlastne nebolo nic zle) :aasmile19:
toto toto, pan farar vsetko ospravedlnia
jackb
Redeemer
Redeemer

axXis napísal:pocul si uz niekedy vyraz klerofasiticky?
chces vediet co bolo na prvom state nacisticke? to, ze vzniklo pod natlakom nazi Nemecka? to, ze bolo satelit Nemecka? to, ze sa v nom vyvrazdovali zidia? inak nic?
vy to chlapci nechcete vidiet alebo co? spominanie thora a valhally by teoreticky tiez nemalo byt nackovske a je
fasizmus bol LEN v Taliansku, ergo ziaden fasizmus na uzemi SR byt nemohol... ak dobre viem Prva SR nemala v znaku sekeru v zvazku prutov, ktoremu sa po latinsky hovori fasces, z toho fasizmus...
klerofasizmus je nazov vyprodukovany komunistami aby este viac dehonestovali prvy samostatny stat Slovakov....
na uzemi SR sa hromadne nikto nevyvrazdoval, prva SR sice vznikla na natlak Nemeckej rise ale len preto, lebo Madari a Nemci si chceli nase uzemie rozdelit... bolo to najmesie zlo ake mohlo byt... som rad ze nemusim hovorit ani madarsky ani nemecky...
ak by uzemie Slovenske pripadlo Madarsku, kde Hortyovci zabijali Zidov a zidov uz od padu Madarskej republiky Rad, ci Nemecku malo by to za nasledok podstane viac obeti z radov civilov, hlavne z radov zidov, romov, etc...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:fasizmus bol LEN v Taliansku, ergo ziaden fasizmus na uzemi SR byt nemohol... ak dobre viem Prva SR nemala v znaku sekeru v zvazku prutov, ktoremu sa po latinsky hovori fasces, z toho fasizmus...
klerofasizmus je nazov vyprodukovany komunistami aby este viac dehonestovali prvy samostatny stat Slovakov....
na uzemi SR sa hromadne nikto nevyvrazdoval, prva SR sice vznikla na natlak Nemeckej rise ale len preto, lebo Madari a Nemci si chceli nase uzemie rozdelit... bolo to najmesie zlo ake mohlo byt... som rad ze nemusim hovorit ani madarsky ani nemecky...
ak by uzemie Slovenske pripadlo Madarsku, kde Hortyovci zabijali Zidov a zidov uz od padu Madarskej republiky Rad, ci Nemecku malo by to za nasledok podstane viac obeti z radov civilov, hlavne z radov zidov, romov, etc...
lol, ze vymysel komancov s umyslom dehonestovat :D nikto sa nevyvrazdoval, arizacia nebola, ziadni zidia neboli deportovani, ak sa nemylim tak vo WWII vlastne ani ziadny zid nezomrel....
nechapem o com sa ti historici furt hadaju ohladom prveho statu...mali by si Teba zavoalt aby si im vysvetlil ako to bolo v skutocnosti a pod Tvojimi kridlami sa zjednotit

P.S. nezabudaj, ze komunizmus vytvorili zidia! takze to boli zidia kto chcel dehonestovat nas prvy stat! sa nedivim, ze ich deportovali...teda vlastne nedeportovali. co to trepem, prepac
jackb
Redeemer
Redeemer

axXis napísal:lol, ze vymysel komancov s umyslom dehonestovat :D nikto sa nevyvrazdoval, arizacia nebola, ziadni zidia neboli deportovani, ak sa nemylim tak vo WWII vlastne ani ziadny zid nezomrel....
nechapem o com sa ti historici furt hadaju ohladom prveho statu...mali by si Teba zavoalt aby si im vysvetlil ako to bolo v skutocnosti a pod Tvojimi kridlami sa zjednotit

P.S. nezabudaj, ze komunizmus vytvorili zidia! takze to boli zidia kto chcel dehonestovat nas prvy stat! sa nedivim, ze ich deportovali...teda vlastne nedeportovali. co to trepem, prepac
ja som nepoprel deportacie, ani arizaciu, ja som poprel masove vrazdenie, ako napr. v Babom Jare na Ukrajine, ci v Bulharsku a podobne v tych casoch... rovnako som nepoprel ze zidia ci Zidia neboli zabiti, to si napisal ty, takze mi laskavo nevkladaj do ust co som nenapisal.
asi radsej zacnem verit historickom, ako svojim starym rodicom, ktori v tom case zili mas pravdu... co historick povie je jedine a svate... prepac nie svate, to zavana klerofasizmom... vymyslis si "ciste" synonimum...
ak je spomienka na vznik prvej SR propagacia neonacizmu, predstavenstvo prvadzkovatela MHD v Nitre sa dopustilo propagacie, ked dovolilo v autobusoch plagaty s dr. Jozefom Tisom...
a ake si v Bostone pripomenu tam zijuci Iri vznik svojej prvej republiky, musia ist, podla vasej schemy, na Guantanamo. podporili by tym terorizimus, kedze Sinn Fiann je teroristicka organizacia... :roll:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jackb: uchadzaju Ti suvislosti....
spomienka na prvy stat je presne taka ista propagacia fasizmu ako fandenie futbalovemu tymu...
mozno to aj spolu nijako nesuvisi ale nic to nemeni na fakte, ze na tej akcii bude sam nacek. a ak si myslis opak si naivny :wink:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

porovnavas neporovnatelne IRA a Tisov stat? :shock: chapem, ze si bol v Irsku, ale toto.. :oueee:
jackb
Redeemer
Redeemer

axXis napísal:jackb: uchadzaju Ti suvislosti....
spomienka na prvy stat je presne taka ista propagacia fasizmu ako fandenie futbalovemu tymu...
mozno to aj spolu nijako nesuvisi ale nic to nemeni na fakte, ze na tej akcii bude sam nacek. a ak si myslis opak si naivny :wink:
nemyslim. to je jedina propagacia neonacizmu - budu tam neonacisti... budu mat na sebe svastiky, ok brante im pochodovat aj ked je job policajtov... iny dovod na akciu proti akcii nevidim...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:nemyslim. to je jedina propagacia neonacizmu - budu tam neonacisti... budu mat na sebe svastiky, ok brante im pochodovat aj ked je job policajtov... iny dovod na akciu proti akcii nevidim...
http://www.hojko.com/post1124804.html#1124804
co si to hovoril o tom vkladani slov do ust? ci dokonca predvidanie mojich skutkov, o ktorych ani sam neviem
Key5ers0ze napísal:porovnavas neporovnatelne IRA a Tisov stat? :shock: chapem, ze si bol v Irsku, ale toto.. :oueee:
niekto vie dobre premostovat...
a navyse dokaze slovo MASOVO prerobit na LOKALNE
nezalezi na pocte vyvrazdenych ale na tom na akom velkom uzemi boli zabiti. zabi 10000zidov z celeho slovenska - pohoda, zabi 500 ludi v jednej dedine- MASOVA GENOCIDA :)
asi radsej zacnem verit historickom, ako svojim starym rodicom, ktori v tom case zili mas pravdu...
inac toto je skvely argument :)
vies o tom, ze aj hitorici v tej dobe zili? a ze robili zapisky?
a okrem toho tiez som pocul vypovede nasho postarsieho profesora dejepisu, ktory hovoril ako robil u zida ked bol chlapec a dostaval od neho provizornu vyplatu a cukriky...a pocas prveho statu uz unho akosi dalej nemohol pracovat, lebo obchod uz viac nebol zidov
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

ja zidov nemam rad,ale zeby som kvoli tomu chodil oslavovat udalost viac ako 60 rokov staru :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

"Vždycky jsem antifě fandil..ale byl jsem svědkem demonstrace 10. 11. 2007 v praze...a to co tam antifa předvedla bylo obyčejné násilí a vandalismus..vůbec se od těch nácků nelišíte..."
K tomuto som videl video, len ho teraz neviem najst a zastavam rovnaky nazor.
//tak tu je to:
Treba pozriet cele. (hlavne 3:55)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Lub0$ napísal:Propagacia nacizmu a neonacizmu?
Preco nezakroci stat? Policia? Nic? Ked idu fanusikovia Slovanu do Dunajskej Strady tak sa minie niekolko milionov len na zabezpecenia koli nim.....vsade tazkoodenci, vsade kde sa pozries fizli....a to nepropaguju nic ako neonacizmus respektive nacizmus...ide cisto len o fanatizmus do futbalu.
:wink: napisem to takto lubos, ty sa mi raz vo vt dostanes do ruk . . .
Ta dotiahnem do fatimy na "prechadzku" barom, a slavnostne nahlas poviem ze si ANTIFA a ze ich tam vsetkych pobijes . . .
Garancia ze uz na hojko nebudes pisat blbiny o nacistoch bude velmi vysokaaaaa.....
Lebo toto co rioba antifaci ze sprejuju kktiny po stenach, ze nacisti nasledujte svojho vodcu a nicia vsetko mozne lebo oni su ANTIFA, ruky nohy by som im dolamal, za tie ich sprejovacky a nalepovacky. Skoda ze ich pri tom niky s kamaratmi nechytim, este aj policia by sa ku nam isto pridala, lebo poskodzujete cudzi majetok.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Zo strany neonacistov len zbytočná provokácia, ktorú si (vždy) nenechajú ujsť extrémistickí bojovníci proti extrémizmu :roll:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Že vás to všetkých baví.. keby som nečítal túto tému, ani by som o žiadnom pochode neonacistov nevedel, možno by som videl v správach 10 sekundovú reportáž a hotovo.. práve Antifa paradoxne niekedy zviditeľňuje tých, ktorých nenávidia..
Zamknuté