axXis napísal:lol, ze vymysel komancov s umyslom dehonestovat

nikto sa nevyvrazdoval, arizacia nebola, ziadni zidia neboli deportovani, ak sa nemylim tak vo WWII vlastne ani ziadny zid nezomrel....
nechapem o com sa ti historici furt hadaju ohladom prveho statu...mali by si Teba zavoalt aby si im vysvetlil ako to bolo v skutocnosti a pod Tvojimi kridlami sa zjednotit
P.S. nezabudaj, ze komunizmus vytvorili zidia! takze to boli zidia kto chcel dehonestovat nas prvy stat! sa nedivim, ze ich deportovali...teda vlastne nedeportovali. co to trepem, prepac
ja som nepoprel deportacie, ani arizaciu, ja som poprel masove vrazdenie, ako napr. v Babom Jare na Ukrajine, ci v Bulharsku a podobne v tych casoch... rovnako som nepoprel ze zidia ci Zidia neboli zabiti, to si napisal ty, takze mi laskavo nevkladaj do ust co som nenapisal.
asi radsej zacnem verit historickom, ako svojim starym rodicom, ktori v tom case zili mas pravdu... co historick povie je jedine a svate... prepac nie svate, to zavana klerofasizmom... vymyslis si "ciste" synonimum...
ak je spomienka na vznik prvej SR propagacia neonacizmu, predstavenstvo prvadzkovatela MHD v Nitre sa dopustilo propagacie, ked dovolilo v autobusoch plagaty s dr. Jozefom Tisom...
a ake si v Bostone pripomenu tam zijuci Iri vznik svojej prvej republiky, musia ist, podla vasej schemy, na Guantanamo. podporili by tym terorizimus, kedze Sinn Fiann je teroristicka organizacia...