mal si si poriadne prečítať čo písalprogramator napísal:nie,zrusi vypnutie PC...Kód: Vybrať všetko
shutdown -a
alebo ho bude vypynať dookola až kým sa nezadá ten prikazKód: Vybrať všetko
shutdown -a
mal si si poriadne prečítať čo písalprogramator napísal:nie,zrusi vypnutie PC...Kód: Vybrať všetko
shutdown -a
alebo ho bude vypynať dookola až kým sa nezadá ten prikazKód: Vybrať všetko
shutdown -a
Pozor, toto som ja nepísal. Ja som napísal akurát že príkazaudiotrack napísal:alebo ho bude vypynať dookola až kým sa nezadá ten prikaz
Kód: Vybrať všetko
shutdown -a
%windir%/system32/shutdown.exe -f -s 10
Peter91 napísal:Ano ale ja nepotrebujem vypnut len restartovat alebo resetnut. A ked pisem ze ce siet tak asi nemislym na internet ale ze SIET
shutdown /?Kód: Vybrať všetko
shutdown -r
nemám potrebu ho zdokonalovať ak ho niekto nechce. Mám dosť iných projektov ktoré si zdokonalenie zaslúžia viacferomakovi napísal:to audiotrack: ten tvoj program v delphi s mysou.
najprv som nepochopil ako si mohol spravit taky trapny program. neskor som ale prisiel nato ze nei je trapny program ale jaty si sa na tom ucil a pre mna by to bol vrchol tvorby fakt pred tebou klobuk dole.
a teraz vysvetlenie: ked so si spustil ten program tak ja som mal nastavene ponuku start ako "ponuka start" a nie ako "klasicke zobrazenie" preto mi len behala mys po obrazovke a nic sa nestalo.
Takze ak budes ten svoj program prerabat tak by si mohol mysliet aj nato. (neber to zle davam ti len kamaratske rady ak by si chcel aby bol tvoj program dokonaly)este raz velmi pekna praca...
run lol.cmd