problem ! DVD-RW mi napaluje DVD ale necita ich

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
N.1
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

problem ! DVD-RW mi napaluje DVD ale necita ich

Príspevok od používateľa N.1 »

Cawte mam DVD-RW NEC (už asi 2 roky). CD číta a aj napaľuje bez problémov, problém je v tom že mi nechce čítať DVD. Pritom DVD mi napali norrmalne, len mi ho potom nejde prečítať, na iných PC to DVD prečíta. DVD mi niekedy prečíta ale ide o DVDs ktoré som naploval dávnejšie, skúšal som už viacero druhov medii napr. Imation, Verbatim... ale stale to iste napalim DVD potom ho vložím ,,, Ikona s názvom "Jednotka DVD-RAM (E:)" sa zmení na "Jednotka CD-ROM (E:)" a keď to otvorím nič tam nieje,,, fakt neviem čo s tým može byť, skušal som už aj aktualizovať ovládač,, Ďakujem
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

Presne tento isty problem mam aj ja a presne s touto istou napalovackou

dal som to reklamovat predajcovi a vratil mi ju spat a este som musel zaplatit poplatok za "neopravnenu" reklamaciu, odvolavali sa na to, ze dvd ktore chcem nacitat su velmi doskriabane :roll:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Presne tento problem som mal aj ja,po vypaleni dvd sa nechcelo prehrat, ci uz to bol film, hra alebo hudba.Dal som mechaniku na reklamaciu a o 30 dni mi vratili peniaze,takze som sa dodnes nedozvedel kde bola chyba.Mechanika bola LG GH22LS30,mala iba jeden rok. :wink:
Napísať odpoveď