Zaujímavé je to, že "liberáli" (v skutočnosti trockisti) majú vždy plné papule demokracie a slobody a keď raz za čas sa má odohrať akcia, ktorá je ich "liberálnemu" vnímaniu sveta vzdialená, tak potom už chcú organizovať blokády a neviem čo ešte..... Kde je tá proklamovaná sloboda a demokracia..... ????? Skôr by som povedal, že za slobodu a demokraciu považujú len to, čo im vyhovuje......
Keď som si tak pozeral tú stránku, ktorá tú ich akciu propaguje, zaujali ma tie organizácie a osobnosti čo ich podporujú.......
O organizáciach by sa dalo veľa hovoriť hlavne v súvislosti s ich financovaním a pozadím......
A čo sa týka "osobností", tak to by ma čisto osobne zaujímalo, koľko z nich má doma ešte niekde skrytý preukaz z komunistickej strany.......
Akcia 'Neprejdete'
dalsi drsny typek, sak ked sa chces pobit kludne bez nasledovat kamaratov z videa, ale myslim, ze tu to nikoho nezaujimaqwerty-xyz napísal:napisem to takto lubos, ty sa mi raz vo vt dostanes do ruk . . .
Ta dotiahnem do fatimy na "prechadzku" barom, a slavnostne nahlas poviem ze si ANTIFA a ze ich tam vsetkych pobijes . . .
Garancia ze uz na hojko nebudes pisat blbiny o nacistoch bude velmi vysokaaaaa.....
Sa uvedom qwerty......kluby ako Florida nenavstevujem a ani nebudem....qwerty-xyz napísal:napisem to takto lubos, ty sa mi raz vo vt dostanes do ruk . . .
Ta dotiahnem do fatimy na "prechadzku" barom, a slavnostne nahlas poviem ze si ANTIFA a ze ich tam vsetkych pobijes . . .
Garancia ze uz na hojko nebudes pisat blbiny o nacistoch bude velmi vysokaaaaa.....
Ja netvrdim o sebe, ze som nejaky extremny antifa...len proste nemam rad nacizmus.....osobne nemam rad ani konflikty...bitky a pod....to video od GothaRa je uz extrem riadny....to neuznavam ani ja....ale ocividne im slo iba o to aby si kazdy 'zakopal'
BTW/ tema mala byt o niecom inom....som sklamany, len som sa pytal ci niekto ide....
Antifa... ehm, hm, ok. V minulosti uz ukazali, co "dokazu", vid aj napr. Gotharov prispevok. Neviem, ci sa mi to len zda, ale jedinym subjektom, ktory tu za poslednu dobu vyhladava a hlavne vytvara konflikty je antifa.
Jednoducho ich necham prejst a mam na parku. Kazdy sudny a mysliaci clovek si spravi vlastny nazor a nepotrebuje k tomu bandu pochybnych existencii. Staci vzhliadnut par videi na nete a v prevaznej vacsine policia alebo ine zlozky museli zasahovat paradoxne proti tym "liberalom".
Ha-ha-ha, antifa...
Jednoducho ich necham prejst a mam na parku. Kazdy sudny a mysliaci clovek si spravi vlastny nazor a nepotrebuje k tomu bandu pochybnych existencii. Staci vzhliadnut par videi na nete a v prevaznej vacsine policia alebo ine zlozky museli zasahovat paradoxne proti tym "liberalom".
Ha-ha-ha, antifa...