Co s pokazenym notasom...

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
tomko
Novice
Novice

Co s pokazenym notasom...

Príspevok od používateľa tomko »

Zdravim,
mam v skrini hodeny pokazeny HP Pavilion dv2000 series. Tak ma napadlo, ci sa neda este nejak zuzitkovat. Pravdepodobne ma chybnu maticnu dosku. HDD, CD-romka, LCD... vsetko funguje, len pocitac akosi nebootuje. A zaruku uz nemam. Viem akurat, ze mozem vybrat HDD, kupit si nan box a pouzivat ho ako externy disk. Viete o nejakom vyuziti aj inych suciastok z notebooku? Prosim budem vam velmi vdacny, takto len lezi v skrini. Tak nech je z neho aspon nejaky uzitok...
Niekde som videl ako z LCDecka z pokazeneho notebooku spravili druhy displej pre iny notebook pridanim nejakych redukcii ci co... Viete o tom nieco?
Dikyyy 8)
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

tu mas manual
http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c01035657.pdf

mas v nom navod ako ho rozobrat a potom mozes predat po castiach takmer vsetko
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vikko78 »

a len tak náhodou. skušal si resetovať bios?
Johny X
Light Star
Light Star

Re: Co s pokazenym notasom...

Príspevok od používateľa Johny X »

tomko napísal:Zdravim,
mam v skrini hodeny pokazeny HP Pavilion dv2000 series. Tak ma napadlo, ci sa neda este nejak zuzitkovat. Pravdepodobne ma chybnu maticnu dosku. HDD, CD-romka, LCD... vsetko funguje, len pocitac akosi nebootuje. A zaruku uz nemam. Viem akurat, ze mozem vybrat HDD, kupit si nan box a pouzivat ho ako externy disk. Viete o nejakom vyuziti aj inych suciastok z notebooku? Prosim budem vam velmi vdacny, takto len lezi v skrini. Tak nech je z neho aspon nejaky uzitok...
Niekde som videl ako z LCDecka z pokazeneho notebooku spravili druhy displej pre iny notebook pridanim nejakych redukcii ci co... Viete o tom nieco?
Dikyyy 8)
mozes to rozpredat na www.bazos.sk ako to niektory robia
patro16
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa patro16 »

Napísať odpoveď