prevody medzi rovnakymi bankami - CSOB - su hned vykonane ?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
stealth8mirage
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

prevody medzi rovnakymi bankami - CSOB - su hned vykonane ?

Príspevok od používateľa stealth8mirage »

Zdravím,

má niekto otestované konkrétne či cez internetbanking z jedneho CSOB uctu na druhy CSOB ucet prachy naskocia okamzite ?

dakujem.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Áno.. odskúšané.. (na mobil mi prišla smska o doručení výplaty na účet v ČSOB skôr, než ekonómka stihla zatvoriť aplikáciu s internetbankingom.. samozrejme tiež v ČSOB)

;)

V podstate banka v tomto prípade neprichádza o peniaze, stále ich má, akurát ich prepíše z jedného účtu na druhý.. (niečo ako keď premiestňuješ súbory v rámci jednej partície.. súbory fyzicky ostávajú stále na tom istom mieste, akurát sa prepíše hlavička)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Toto nebude iba záležitosť ČSOB, aj v SLSP to vrámci banky trvá max 5 minút. Tam nemajú byť aké prieťahy, keď je to vo vlastnom systéme.
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Presne tak, je to tak vo vsetkych bankach - prevod v ramci ich vlastneho systemu je vykonany "hned".
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

aj v ramci CSOB sk a cz to je dost rychlo.... matka poslala peniaze a o chvilu som to mal tu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mateq: Mam ucet aj v SLSP, teda najma SLSP ucet najviac pouzivam. Ked som bol v banke, tak sa tam pytal niekto ako to funguje atd..., tak ze nie vzdy to moze prist hned, ale ze do hodiny urcite. Ked som omylom platil jeden ucet teraz po novom roku, tak miesto 800 korun (trebalo prepocitat na eura) som tam poslal 800 eur. Hned rano nasledoval telefonat znamenj do banky, ktora robi zastupcu riaditela, ta kontaktovala centralu v Bratislave ci kde to a oni priamo tam blokli prevod penazi. Cize hoci som niekedy v noci dal uhradit peniaze zo SLSP do tusim VUB ci Dexie, tak este niekedy pred obedom peniaze neodisli, hoci mi z uctu boli stiahnute okamzite. Vsetko sa pekne vratilo spat uz okolo obeda, dodatocne som na to prisiel este podpisat ziadost o stopnutie prevodu... To len taka mala pikoska.
Napísať odpoveď