Realtek HD audio driver

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Fony
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Realtek HD audio driver

Príspevok od používateľa Fony »

Hello !
Preinštaloval som windows asi pred necelou hodinou ale nejako my po nainštalovaní zvukového driveru nejde stále zvuk pričom nedávno asi pred 5 mesiacmi som ten istý zvukáč použil tiež pri reinštale windowsu a fičal normálne!

V čom môže byť chyba ?!

PS : zvukovku mám

v ovládacom paneli zvuku to vyzerá biedne aj keď je zvukový driver nainštalovaný kuk na toto čo vypisuje po spustení sound managera

http://pixpipeline.com/d/8e43763362.jpg http://pixpipeline.com/d/ae9ef437b519.jpg
http://pixpipeline.com/d/76248889d7c4.jpg
fikotek
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Ty jo oje pritelkyne ma ten jisty problem .. taky to ma vsechno takove sede a nejde na nic klinout .. :/ vubec nevim cim to muze byt .. preinstaloval sem ovladace a nic :/ sem z toho uplne na nervy.
Tom1622
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Tom1622 »

Není ve správci zařízení zvukovka s něčím v konfliktu ? Není to přetaktovaný ? Kdysi když jsem nabuřtil FSB vypla se mi integrovaná zvukovka .
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

FBS?? Muzes to napsat cesky/slovensky :)

JInak on ten zvuk v pohode jel a jak sme si chteli zapnout film tak uz nesel .. nevim jesteli sme nezmacli trba nejakou klavesovou zkratku .. fakt nevim .. ale uz je to starsi komp .. takze ta zvukovka bude urcite integrovana. Jediny zvuk co jde z kompu je takove piiiiiiiiip .. je to strasne osklivy zvuk :-D
mackousko007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mackousko007 »

Ten isty problem mam ak na chvilu vypnem firewall vypne sa mi po case zvuk presne podla tvojich screenshotov. Neviem co to ma spolocne z firewallom ale, ked je zaply tak zvukovka funguje bezproblemov. Okrem toho mam realtek HD.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Pri inštalácii zvukových ovládačov Ti nevypísalo žiadne chyby? Lebo čo ja sa pamätám, tak som tam nejakú časť nemohol nainštalovať a musel som stiahnuť nejaký Microsofťácký update. Potom to už šlapalo.
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

problem som mal aj ja dal som instalovat driver z cd a zvuk nesiel tak som to vyriesil ako inokedy .../ovladaci panel/ pridat hardware tam som mal zvukovku nenainstalovanu/ a dal som aby vyhladalo z cd driver windows a potom to slapalo
Napísať odpoveď