opakovaná skúška v autoškole

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

JumperAL napísal:nechcem nerazat na tvoje schopnosti vodica, lebo ta nepoznam, tak si to neber osobne, ale ako sam hovoris , si z maleho mesta, tak je rozdiel robit skusky v spicke v bratislave a napr. v malackach, to musis uznat.
nebudes tomu verit ale my sme sli aj do vacsich miest robit jazdy!!! :P :lol:
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

velke mesta ako dunajska streda?... potom dojde pan vodic niekde, kde su elektricky, neda jej prednost a skonci v nej
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

JumperAL napísal:velke mesta ako dunajska streda?... potom dojde pan vodic niekde, kde su elektricky, neda jej prednost a skonci v nej
dunajska streda?? tam som v zivote nebol tak neviem o com trepes, ak si ma chcel nejak urazit tak ti to nevyslo
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

dair napísal:kamo, skus sa ovladat skor nez ti niekto da po hube (ani mne sa ti inak povedat nedalo)
A tiez ak mas stres pri policajtovi, chcel by som vediet ako taky clovek vykorculuje zo stresu ked je v situacii kde spravne otocenie volantu moze byt rozdiel v tom ci naburas alebo nie...
By sa ti hovorilo inac ked by ta zrazila cajka ktora si v strese zakryla oci a spanikarila....

LOL Schyzo, mas u mna sto bodov ;) kazdopadne mas pravdu.
BTW Schyzo, ja ako sa pozeram tak sa pozeram okolo seba a sa mi este nikdy nestalo ze by som videl v autoskole niekoho na ziakov vrieskat...
By sa skor trebalo zamysliet z akej dediny dotycny je pretoze ak sa u nich takto robia vodicaky tak diky moc, som happy ze som sa zo SVK odstahoval :lol:
nebudem tu rozvadzat debatu o tom ci mi niekto po hube da alebo neda, ked ktomu dojde, mozme si o tom pohovorit, zatial som mal bud prijatelne nazory alebo som ich prezentoval pred ludmi ktory vedia aj nieco ine ako rozdavat rany, holt nemoze to ist tak donekonecne, vsak ;)
pozri, stres ako pojem nie je univerzalny, existuje viacero druhov stresu, resp po fyziologickej a biologickej stranke mas konecny vysledok mozno rovnaky, ale spustac je u kazdeho iny, to, ze ma niekto nervy pri skuske, nemusi nutne znamenat, ze ma stres so soferovania, takze moze byt zneho dobry vodic, ktory pri tebou spomenutej situacii nehne ani brvou a vykorculuje ztoho bez ujmy seba alebo ostatnych, na druhej strane nejaka hlupa hus ktora to ma vsetko na salame, lebo vie, ze aj ked nespravi tak sak to tatino nejak zariadi, si to nahodou odjazdi dobre, ale pri tom jedine rozumne vyuzitie zrkadiel vidi v kontrole make upu, to je to co sa ti tu snazim povedat...nevidel si nikdy instruktora vrieskat? tak to si stastny clovek...ak si tym dotycnym myslel mna, stacilo sa opytat, robil som skusky v Bratislave takze to nebola ziadna prasiva rit desat kilometrov za nitrou cize na slovenske pomery som uz tazsiu lokaciu mat nemohol, este Kosice by som bral ako zlozite mesto co sa tyka infrastruktury...ak si nerobil skusky v ani jednom zo zmienenych tak si na mna podobnym tonom laskavo pusinku neotvaraj

a niekto z vas dvoch mal problem s nejakou karmou ktoru mal odomna udajne dostat, ziadnu som ti neposlal, ked neveris poslem ti screen ak ti to v noci neda spavat, alebo poziadaj nejakeho moda ked neveris...

schyzo: slecna polozila otazku, ty si ju zdrbal, to je OT a ked ti tak trha zili, mal si sa mi ozvat sukromne ako som ta vyzval, to by ti ho ale nemohol podrzat dair...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

tormenta napísal:nebudem radsej menovat,ale niesom jedina ku ktorej sa tam tak zachovali,ale nikto o tom nechce hovorit.a este sa spytam,dostali ste vsetci potvrdenie o zaplateni kurzu?alebo rekondicnej jazdy?lebo mne nedal o zaplateni kurzu,a ked som sa pytala ci treba aby som ho mala,tak povedal ze netreba.takisto aj ked som mu davala prachy za jazdu tak si ich len supol do vacku a koniec.to je u tych instruktorov bezne?
Môžeš mi prosím ťa vysvetliť tvoje zmýšľanie, že keď ťa podľa tvojho názoru nejaká firma oj*báva, tak pre istotu ostatným nezverejníš ich obchodné meno, nech tam v pohode nakráčajú a nechajú prachy?
Inak taktiež to potvrdenie... Ak niekomu odovzdáš 11k (neviem presne čo to teraz stojí) a netrváš na doklade, čo ti na to máme povedať :smt006 (Máš 26r?).
Už sa teším ako sa tu navezú aj do mňa, ale mám pocit že si sama spravila toľko blbostí, že by ma prekvapilo ak by tie jazdy boli tak "skoro bezchyby" ako vravíš.
Každopádne k veci. Ten prechod do inej autoškoly, tu by som bol skeptický že ťa to inde nechajú dokončiť, síce sa nemám o čo konkrétne oprieť, ale logicky, v autoškolách býva obyčajne celý kurz natrieskaný, a pochybujem že sa niekomu bude chcieť ti bezplatne urobiť miesto, na úkor tých ktorí si uňho zaplatili kurz od začiatku....
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no s tým stresom je to pravda, ja som to mal podobne..keď som mal poslednú jazdu, tak som ju spravil dá sa povedať bezchybne, ale na skúške som pravdu povediac prešiel len kôli dobrej nálade policajta..teraz už jazdím bez problémov. tak isto to zaváži u inštruktora, kamarát, ktorý nikdy nesedel v aute dostal inštruktora, ktorý naňho začal kričať keď mu zdochol motor na trenažéry..tak skúste potom jazdiť bez stresov, keď pri každej chybe zas budete len ko*ot a podobne..
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Jedinú vec nechápem, prečo si si nepožiadala o zmenu inštruktora u majiteľa autoškoly, keď na Teba kričal, príp. si sa o tom mohla s ním porozprávať? Viem, že nie každý dokáže niekomu vyhubovať preto, ako sa k nemu správa, ale na Tvojom mieste mu najprv pekne vynadám, ako si to dovoľuje správať sa tak arogantne a potom by som sa sťažoval u majiteľa. Teraz Ti to spôsobilo kopu ďalších problémov - nielenže si vystresovaná z inštruktora, ale aj z policajta...Jediné riešenie je fakt skúsiť to v inej autoškole, ale mala by si si zistiť pred prípadným zapísaním na niekoľko kondičných jázd a skúšku aj jej povesť a nehrnúť sa do nej iba preto, že je blízko :wink: Ja som mal tiež možnosť ísť do autoškoly, ktorú som mal 150 metrov od domu, ale vybral som si radšej autoškolu, s ktorou mala už moja mama veľmi dobré skúsenosti aj napriek tomu, že som musel ísť cez celé mesto. A celý kurz prebehol úplne v pohode - kamarátski inštruktori, skúška úplne pohodová.
Forest
Light Star
Light Star

Re: opakovaná skúška v autoškole

Príspevok od používateľa Forest »

dziviaková napísal:Rada by som vedieť aký je postup,ak sa mi nepodari skúšku v autoškole spraviť ani na druhý krát./vlastne iba jazdu/ Musím mať ešte nejaké jazdy naviac??? Moj inštruktor je arogantný pán,ktorý si nechá zaplatiť 17 euro za každú ďalšiu jazdu a na jazde po mne iba ziape a uťahuje si zo mňa.Vlastne dodnes mi nevysvetlil preraďovanie rýchlosti.Som zúfalá. Nevie mi niekto poradiť či si nemožem jazdy vyskúšať v inej autoškole??? Prosím pomožte!!! Ďakujem všetkým.
Tak to si musis vybavit s kompetentnymi. Napr. s majitelom autoskoly sa porozpravat o zmene instruktora alebo veci tomu podobne. Je prakticky vsade, ze za nad jazdy ja vacsinou plati. Vies to preradovanie je tak ze ked ces dat iny prevodovy stupen, pustis plyn, stlacis spojku a zadas rychlost a pustis spojku a tak dalej :P vela zdaru....
Ensom
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ensom »

Chcem sa spýtať, či je normálne aby si autoškola pýtala za opravnú jazdu 15€. K tomu samozrejme 8€ kolok. Čo som pozeral cenníky iných autoškôl, tak som nikde nenašiel, žeby si okrem 8€ kolku pýtali ďalšie peniaze. Pôvodne som myslel, že je v tom zahrnutá dáka kondičná jazda, ale ako som sa dozvedel, tak za tú si pýtajú ďalších 20€.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Bohužiaľ počul som, že niektoré autoškoly si vyberajú aj takéto poplatky za opakovanú jazdu na skúške a dokonca aj oveľa viac (počul som aj o 100 eurách).
92iwo222
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 92iwo222 »

Dnes som mal zaverečne skušky v autoškole na skupinu E. Sadol som do vozidla k policajtovi a inštruktorovi. Naštartoval som pohol som sa s vozidlom asi jeden meter a policajt mi oznamil že si mam vystupit z vozidla že skuškou som neprešiel pre to lebo som si neskontroloval stav vozidla pred jazdou. Može niečo take policajt urobit či ako to je vie mi niekto poradit ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Vodič je povinný skontrolovať si pred jazdou technický stav vozidla.
podla legislatívy má pravdu, ale za takéto veci sa nikdy v autoškolách nevyhadzovalo. Keby si má každý kontrolovať vozidlo, tak sa skúšky pretiahnú na niekoľko dní. Môžeš sa na neho sťažovať (ale to potom nečakaj že tretí opravný spravíš, ak zase dostaneš jeho)
92iwo222
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 92iwo222 »

Ta kvoli tomu ma vihodil lebo som neurobil kontrolu vozidla aspoň tak mi to hovoril policajt . Ale ja od začiatku si myslim že som sa mu nepozdával na pisomnych testoch vždy na mna pozeral jeden čas sa postavil za mna a pozeral či neodpisujem s niekade poctivo som sa učil na plny počet bodov som spravil test. A na konštrukcii som si vytiahol otazku ake veci musi mat vodič pri sebe a pri prepravovanom naklade. Som mu zodpovedal len jemu sa nepozdavalo že som povedal že vodič na nakladnom vozidle musi mat kvalifikačnu kartu. Jemu sa to nepozdavalo a tvrdil mi že vodič nemusi mat tu kartu. Ja som mu vysvetlil že pre sukromne učely vodič nemusi mat tu kartu ale ked pre firmu robi tak musi mat. on v tom momente jak som mu to povedal čudne zatvaril sklonil hlavu a povedal mate pravdu. A tak to aj vyzeralo na jazde neviem či sa mi nepomstil pre to. lebo iny dvovod ma nenapada.asi meter som prešiel a už ma vyhodil z vozidla. To mam pre to lebo som blby a neviem byt ticho ked niekto druhy nema pravdu. Radšej som mal byt ticho tak vodičak by som už mal spraveny.
Slashed
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Slashed »

Myslim ze nic viac za tym hladat netreba, proste si mu nebol sympaticky,popr. sa mu nepacilo ze si sa vobec vyjadril a tak ta nenechal :/ taky boli aj u nas, taky su vsade. Ale inak je to tak ako hovoris. Treba drzat usta, tvarit sa ze zo vsetkym suhlasis a ked spravis uz si robit co chces.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

A dnes hrame pre uzivatela: 92iwo222 :smt034
Napísať odpoveď