sťiahol som cod 4 mw,nešiel nainstalovať,vypísalo my to hádam 10000 chýb,dpc s takým uploadom stiahol som namiesto toho kung fu pandu ale musím čakať do zajtra aby som stiahol ešte 3 party odznova kôli blbému BSODU
my - my všetci
daj to mne - daj mi to
je to tak ťažké?
môj malý bratranec pozerá nejaké hovadinky a raz mi povedal andylarkin a mne sa to celkoom zapáčilo a potom na pokeci mi to nechceli prijmuť lebo už tam jeden bol tak som si tam dal 0 a teraz som andylarkin0 všade ...ICQ ,Skype ,iné fóra Smile Cool
No v podstate to je asi aj jedno. Este ku tomu nejaku tu vonafku a aj spravne oblecenie a neni o com. btw: kto mi povie presny rozdiel medzy tymi dvoma vecami ???
medzy (správne medzi) je vybrané slovo? to som nevedel, ďakujem za poznatok
//autoeditácia príspevku ( 15 Mar 2009, 17:39 )
v návode na použitie od kalulačky (len slová)
Fabo napísal:Pryja: nikdy, akokolvek sa im to pokusis vysvetlit, furt si budu mysliet svoje ze "niaky debilek im tam huci veci do hlavy"
alebo "lepšie (horšie)" niaky debilek im tam huci wecy do hlawy
Napr. V škole sa s kamarátom dohodneťe že stretnete sa v parku vo sne , a ten sen sa sníva obidvom a vnímajú ho , že ten druhý vidí čo robí ten prvý . Som zvedavý lebo to chem zažit , keby to bola pravda tak by to bolo super ,stretneme sa s hojkom vo sne xD
pre obiasnenie davali tu pesnicku na koncerte pre stredne skoly , takze ak niekto s vas chodi na strednu a bol v blyzkej dobe na dost srandovnom koncerte tak urcite bude vediet ktoru myslim, je to taka stara peesnicka , blyzsie vam to neviem opisat
a ten koncert sa volala : HĽADÁ SA NOVÝ MANŽEL
Gramaťyka niektorým ešťe stále nie je blýzka, však?
Viko6 napísal:17 jasne vecsina mladych ked budem starsi za netom kvasit nebudem musim teraz toho vyuzit prestano to casom bavit cloveka neskor casu nebude
Iron-Eddie napísal: cestou domou/v (nie som si istý)
??? Ty chlapce o gramatike mlc, ked Ti toto robi problem.
Nebyt si tymto isty a zaroven tvrdit, ze ovladas gramatiku mi akosi nejde dokopy. Preco? Aha jasne, lebo je to blbost . Ak ovladas gramatiku tak, ako definiciu anarchie tak olala, zbohom rodny jazyk.
Stalo sa mi to len raz a daný príspevok som už editoval na správne slovo.
Ak chcete vyčítať niekomu, že neovláda gramatiku: je tu plno iných ľudí (ja medzi nich nepatrím), ktorým to môžte povedať. Stačí len hľadať v tejto téme.
//edit: Key5ers0ze, spokojný? Alebo mám zmeniť aj smajlíka, lebo ten má pôvodne vyjadrovať pravidlá?
eureka napísal:boze prste sme ju rosticli trosku a thak napinavo sa nam zastavovala ze us pomali stala a brutal tutal sa otcila o hraca dalej :D
eureka napísal:nho hh aj to robim thak azvolam kamosom kamosi zavolaju kamoskam .... pojdeme von vipijeme par poharikov ...ja este viac hh thak si snou pohovorim ked vsetko klapne ako ma je to super.
ked stebou holka che vypiect moze sa polait aj sa :
... nic nepomahalo as som si spomenul ze nanu trba ist drsnejsie thak som ju pobozkal kedze sa nebranila bolo to super zacal som pomali vyzliekat a skoclili sme pri *** potom som ju isiel odprevadit domou...
eureka napísal:1 . keby nemam many inu pracu a stavalo by len toto thak v rodnom meste urcite ee
2. thaze us som robyl bol som napity a zadarmo hh ale holkam sa to pacilo a 1 som dokonca nato zbalil na vecer
3 zbit niekoho hh ja hh nie coste to skuor mna by zbili