Odinstalovanie Kubuntu
Odinstalovanie Kubuntu
ahojte dnes som riesil taky problem...nainstaloval som do notebooku kubuntu a teraz neviem ako ho odinstalovat ak dam do PC bootovacie CD XP nevie najst ziadny HDD, ak dam instalacku 98 tak nevie naformatoval lebo sa tam daco nachadza co mi vobec nedava zmysel a ak dam istalacku hlupeho visu tak napisem kod aj vsetko a potom ze nevem ake cislo a error instalacia nemoze pokracovat.... a neviem ako naformatovat disky a ako odinstalovat kubuntu
neporadi mi niekto? 
Tu mas manual Stiahni a studuj. Jednoducho zapni notas a zacni stlacat F2. Ked budes v biose, tak to tam urcite najdes. Bios laptopu je vacsinou viac informativneho charakteru, tam toho nieje zas vela menit. Jedine, co ti mozem povedat, ked najdes slovo AHCI, tak si na spravnom mieste a vyber tu druhu moznost.
A to si si isty? Pozri sa sem v biose: Advanced menu - Advanced System Configuration a nastav tam SATA0 COMPATIBILITY MODE = AUTO. Ak to tam je. Pochybujem, ze taketo nieco sa riesi updatom biosu.saldir napísal:no idem sa tam hrabat![]()
no ja som to uz prestudoval no nenasiel som nic![]()
//autoeditácia príspevku ( 15 Mar 2009, 13:22 )
no uz viem co treba robittreba updatnut bios no neviem aky tam dat
Re: linux
potrebujem nabootovat CD ale v PC mam len linux .... po spusteni pc vlozim cd s windowsom ... vypise boot cd ale nacitava dalej linux...
co s tým?
//autoeditácia príspevku ( 30 Aug 2009, 18:50 )
co s tým?
//autoeditácia príspevku ( 30 Aug 2009, 18:50 )
na tuto otazku si sam odpoviem ... treba napalit image cdoceans12 napísal:potrebujem nabootovat CD ale v PC mam len linux .... po spusteni pc vlozim cd s windowsom ... vypise boot cd ale nacitava dalej linux...![]()
![]()
co s tým?