F.A. Premier league
Tak tak, mňa potešil výkon Škrteľa a celej liverpoolskej obrany.. Až na pár chýb Carraghera v prvom polčase.. Martin prihral na gól Torresa, udržal pred bránou tuším Parka keď už-už išiel zakončovať, kazil červeným diablom veľa akcií.. Super, už len to preniesť do reprezentácie. Z domácich sa mi ťažko vyberá najlepší hráč, ale keď už tak Rooney alebo Carrick.. Najhorší hráč na strane domácich Vidič. Najlepší hráči na strane hostí boli všetci hráči z obrany (Carragher, Aurelio, Hyppia, Škrteľ), dobre zahrali Gerrard, Torres, Mascherano.. sklamal ma výkon Rieru, od ktorého som čakal viac, takisto aj Pepe Reina, nie len kvôli tomu "faulu", ale párkrát mu vypadla lopta a tým púšťal ManU do šancí..
No to neni tak iste, aj ked velmi pravdepodobne. Ale obaja dobre vieme ze v tychto zapasoch ide o nieco viac ako o nejake tituli. Ide tu o nejaku tu klubovu hrdost a vyfasovat na vlastnom ihrisku od takych vidlakov ako je Liverpool 4 kusy uz sam musis uznat ze je trocha moc a hodne to poskriepilo tvoje fanaticke ego. Tak neviem co sa tu hras na nejakeho zberaca cien kedze v tvojich postoch je prioritne kluby skorej ponizovat ako hovorit o vykonoch a vysledkoch svojho klubuSaq.utd napísal:ja sa budem smiat v maji.
No kazdopadne budes muset poriadne fandit aby United ten titul naozaj vyhrali lebo ak nie tak to by si uz bol naozaj na smiech a na forum by si nemohol ist az do konca dalsej sezony
A este mi neda, aj ked ten titul ziskate tak stale to je vyrovnane 18-18, takze aby ste mali navrh musite triumfovat v LM a tam by som to viacej stavil na vidlakov z Liverpoolu
Súhlasím s johnym - nemusí byť na každý faul úmysel, určite Reina nefauloval úmyselne - a ani na druhej strane tuším Evra, alebo už nepamätám kto tam vyrobil penaltu.. Obidve jedenástky ale boli odpískané správne, rozhodcovia tam sú iná trieda oproti slovenským, ktorí sa boja odpískať jedenástku a radšej dajú faulovanému kartu za filmovanie.. Každopádne, potešili ma výsledky tohto kola, takých by som rád videl viac.
Chces ma malicherna tahat za slovicka? No ale aby si to pochopil pisal som to z pohladu fanusika United konretne saq.utd. K vykonu Liverpoolo som sa vyjadril a nezda sa mi ze by som nejak opovrhoval ich futbalom.matus87 napísal:Kali a to si odkiaľ nabral že Liverpool su vidláci
Kto cita moje posty dobre vie ze ani Liverpool ani United nepovazujem za vydlakov, co sa ale o uzivatelovi saq.utd alebo lofase povedat neda.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no coto sa robi s Lpoolom? normalne sa na to da pozerat, stvorka Realu, stvorka United.. zaujimavy futbal.
Arsenal potesil, Andrej Arsavin ukazal Benderovi ako sa strielaju goly..Ak by hral od zaciatku Vela alebo RvP mozno by to bolo ine.. Prvy polcas dost bieda, v druhom to bolo o dost lepsie.. Len tak dalej.
saq.utd :

Arsenal potesil, Andrej Arsavin ukazal Benderovi ako sa strielaju goly..Ak by hral od zaciatku Vela alebo RvP mozno by to bolo ine.. Prvy polcas dost bieda, v druhom to bolo o dost lepsie.. Len tak dalej.
saq.utd :
Tu to už niekto spomínal - tabuľka nie je všetko. Tam ide o hrdosť klubov - dostať doma od Liverpoolu 4 kúsky? DOMA? Zahanbiť sa pred vlastnými fanúšikmi a dať možnosť fanúšikom Liverpoolu na výsmech?! A to chcú vyhrať päť trofejí? Tabuľka je tabuľka, klubová hrdosť je niečo iné. Nejaký veľmi zanietený si a stále vyťahuješ tú tabuľku - pozeraj na zápasy, nie na tabuľku..
pat trofeji dokola,to su medialne pi*ov***,ide sa od zapasu k zapasu,ked sa podari bude 5.
ano je to ostuda,prehrat s tymto klubom doma,hlavne ked sa porazime vlastnymi, skolackymi chybami.
ale ked budu v maji stale na prvom mieste,tak sa ti na to mozem vyje*** a myslim,ze uz nikoho to nebude zajimat...
tak toto co predviedol pedersen
http://i42.tinypic.com/2dkd8d2.gif
ano je to ostuda,prehrat s tymto klubom doma,hlavne ked sa porazime vlastnymi, skolackymi chybami.
ale ked budu v maji stale na prvom mieste,tak sa ti na to mozem vyje*** a myslim,ze uz nikoho to nebude zajimat...
tak toto co predviedol pedersen
http://i42.tinypic.com/2dkd8d2.gif
Včera Arsenal prekvapivo obracal až po 70. minúte - gól van Persieho po prihrávke Arshavina bol super, Rus opäť raz preukázal svoje parádne futbalové myslenie. Ale gól Gallasa bol z takého ofsajdu, že to mal rozhodca vidieť so zatvorenými očami.. Nevadí, aspoň že The Gunners vyhrali. Inak čakám kedy niekto napíše, že akí sú slabí Arsenal, že s Hullom len otáčali.. ale kto nevidel, nech nekomentuje, veď celý zápas tlačili..
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
bolo zrejme ze manshit prezije upadok pretoze ich dost "urazila" prehra s liverpoolom a hlavne im ukazala ze sa netreba spoliehat na 7 bodov v tabulke..... a co sa tyka inych klubov som spokojny s arsenalom,i ked to v tom vcerajsom zapase vyzeralo otvorene do 60 min.Innocence napísal:Tak tak, Manchester to nejak pokazil no.. "Famózna" obrana dostala dva góly od Fulhamu.. Držím dnes palce Liverpoolu, nech využijú naplno zaváhanie Chelsea a ManU..