Freestyle
Reku checknem tu zas daky hip-hop freestyle rym,
no co zas vidim... dildo ala american dream!
Sam z hlavy zas nevypoti nic nez prazdny zjeb,
radsej by sa mohol pratat prehnisany megavred.
Ja nie som ziadny jbly magor co okrada archiv geta,
vsetko na co teraz cumis je vylucne moja veta.
Tak pome donkey, hod do placu daky vlastny rym,
alebo sa chytro vypar ako ten tvoj jbly dream.
no co zas vidim... dildo ala american dream!
Sam z hlavy zas nevypoti nic nez prazdny zjeb,
radsej by sa mohol pratat prehnisany megavred.
Ja nie som ziadny jbly magor co okrada archiv geta,
vsetko na co teraz cumis je vylucne moja veta.
Tak pome donkey, hod do placu daky vlastny rym,
alebo sa chytro vypar ako ten tvoj jbly dream.
-
frodimir1
Star
- Kontaktovať používateľa:
Neviem preco Kobaltovi sa tu neco nepaci
mas radsej ked tu nemusis čučať
a tvoja pi*ka ti ho vyfajci
To ti poviem , že Jokerovi to nevonia
ako velka rit konia
mysli, ze ked je moderatorom
ze tu je nejakym velkym sefom
No neviem ci sa tieto rymi budu moderatorom pacit
ako som uz spomenul nech mi tu nekecaju a nehaju sa pi*kami fajcit !!!
ako velka rit konia
-
jurko
Light Star
vyhral si sutaz o najtrapnejsi freestyle v tomto topicu...si king...frodimir1 napísal:Neviem preco Kobaltovi sa tu neco nepaci
ako velka rit konia
-
jurko
Light Star
šak si to presne teraz sám vystihol...freestyle má byť rozumný, ale to čo si tam dal ty určite rozumné ani žiadnym iným spôsobom nápadité nie je...ale 100 ludí, 100 chutí...ja hip-hop ani freestyle robiť neviem, tak sa doň ani nej-ebem...frodimir1 napísal:Nejde o to kto aky da freestyle, ide o to, ze tu neco rozumne da !!!
A nie ako kazdy to tu kritizuje !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
To je vážne umenie napísať:frodimir1 napísal:Nejde o to kto aky da freestyle, ide o to, ze tu neco rozumne da !!!
A nie ako kazdy to tu kritizuje !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Správaš sa ako obyčajní trapoš
choď si radšej na hlavu kúpiť kôš.
Aj tvoj nick o tom hovorí
že si ko*ot jeblí!
Nie neber to vážne
aj ko*ot kontrafakt to sité dokáže.
Ked sa snimi chceš rovnať
pod zem sa od hamby môžeš zakopať!
Ich texty su rovnako na pi*u ako tie tvoje
a ako vždy k tomu dodajú
to svoje debilé: tak čo je?
Oni aj ty sa iba na velkých magorov hrajú!
Teraz však už vážne
každý kto chce klesnúť
na ich a tvoju úroveň nech v tejto téme pokračuje!
-
soldier
Expert
re:
REŠPEKT bratia, vaše rymy sa nestratia.
Zase naje**ný ale poučovany,
važ si toho, že si rešpektovaný.
Tak hoď sem svoje undergroundy,
život je hneď plny srandy.
for frodimir1 : kazdy nezacinal na KF....oni su len zlomok
Zase naje**ný ale poučovany,
važ si toho, že si rešpektovaný.
Tak hoď sem svoje undergroundy,
život je hneď plny srandy.
for frodimir1 : kazdy nezacinal na KF....oni su len zlomok
tu mate
ja dobru naladu mam, ked s vami pocuvam funk, to su tie chvile preco zijem, citim neni som sam... ciganske tanecky dam, luskam si prstami a ty to dobre vies ze tempo ktore v sebe drzim od malicka vrodene mam. cierny biely neska zasa ja vitam kazdeho brata a nezalezi jaka rasa, kazda caja corra kera vari kasa, mna spaja s vami hudba to je ta spravna trasa.. teme rav... =DD dakujem za sku**** otazocku... =) haha nnoooo.... taky zebracik... inak genxta.. haha pocuvajuci repec.. hahah toto venujem vsetkym pokurvencom.... poje**** si vase recicky... a gelovane hlavy aj s celym repcom.. a hiphapom... ko*ot.... nic neviete... nic vediet o tom nebudete... a..este.... aby som nezabudol.. odjebte sa dakam na techno.. haha.. zebrota... a to plati aj o tebe... mokra ciara.... ty sedlak dedinsky.... /// ale inak sa povazujem za vysoko asertivneho a tolerantneho mladeho rozhladeneho muža... so zaujmom o hudbu... hah palte uz do ... =D
ja dobru naladu mam, ked s vami pocuvam funk, to su tie chvile preco zijem, citim neni som sam... ciganske tanecky dam, luskam si prstami a ty to dobre vies ze tempo ktore v sebe drzim od malicka vrodene mam. cierny biely neska zasa ja vitam kazdeho brata a nezalezi jaka rasa, kazda caja corra kera vari kasa, mna spaja s vami hudba to je ta spravna trasa.. teme rav... =DD dakujem za sku**** otazocku... =) haha nnoooo.... taky zebracik... inak genxta.. haha pocuvajuci repec.. hahah toto venujem vsetkym pokurvencom.... poje**** si vase recicky... a gelovane hlavy aj s celym repcom.. a hiphapom... ko*ot.... nic neviete... nic vediet o tom nebudete... a..este.... aby som nezabudol.. odjebte sa dakam na techno.. haha.. zebrota... a to plati aj o tebe... mokra ciara.... ty sedlak dedinsky.... /// ale inak sa povazujem za vysoko asertivneho a tolerantneho mladeho rozhladeneho muža... so zaujmom o hudbu... hah palte uz do ... =D
-
tomexx
King
neni to kontrafuckt???Model napísal:tu mate![]()
ja dobru naladu mam, ked s vami pocuvam funk, to su tie chvile preco zijem, citim neni som sam... ciganske tanecky dam, luskam si prstami a ty to dobre vies ze tempo ktore v sebe drzim od malicka vrodene mam. cierny biely neska zasa ja vitam kazdeho brata a nezalezi jaka rasa, kazda caja corra kera vari kasa, mna spaja s vami hudba to je ta spravna trasa.. teme rav... =DD dakujem za sku**** otazocku... =) haha nnoooo.... taky zebracik... inak genxta.. haha pocuvajuci repec.. hahah toto venujem vsetkym pokurvencom.... poje**** si vase recicky... a gelovane hlavy aj s celym repcom.. a hiphapom... kok****.... nic neviete... nic vediet o tom nebudete... a..este.... aby som nezabudol.. odjebte sa dakam na techno.. haha.. zebrota... a to plati aj o tebe... mokra ciara.... ty sedlak dedinsky.... /// ale inak sa povazujem za vysoko asertivneho a tolerantneho mladeho rozhladeneho muža... so zaujmom o hudbu... hah palte uz do ... =D
-
Jesen
Light Expert
no chalani da sa, ale...taketo rymy sa na Slovensku robili velmi davno...kebyze nieco podobne nahrate ako demo alebo s tym idete na koncert, nebolo by to bohvieco...ludia ocakavaju komplexnejsie prepracovanie textov, ktore nie su stereotypne zakoncovane (rymovane) na konci viet (versov).. Slovencina poskytuje ovela vacsiu dynamiku, frazovanie a aj rymovanie...staci len skusat a objavovat...
PS: neberte to ako urazku, ale ako konstruktivnu kritiku...sam som sa v hh aktivne pohyboval, takze viem o com hovorim, keby ste sa chceli do mna navazat
a vsetkym borcom - len tak dalej
PS: neberte to ako urazku, ale ako konstruktivnu kritiku...sam som sa v hh aktivne pohyboval, takze viem o com hovorim, keby ste sa chceli do mna navazat
a vsetkym borcom - len tak dalej
-
Jesen
Light Expert
no chlape, toto je Amen Savore - Kmeto Band feat RytmusModel napísal:tu mate![]()
ja dobru naladu mam, ked s vami pocuvam funk, to su tie chvile preco zijem, citim neni som sam... ciganske tanecky dam, luskam si prstami a ty to dobre vies ze tempo ktore v sebe drzim od malicka vrodene mam. cierny biely neska zasa ja vitam kazdeho brata a nezalezi jaka rasa, kazda caja corra kera vari kasa, mna spaja s vami hudba to je ta spravna trasa.. teme rav... =DD dakujem za sku**** otazocku... =) haha nnoooo.... taky zebracik... inak genxta.. haha pocuvajuci repec.. hahah toto venujem vsetkym pokurvencom.... poje**** si vase recicky... a gelovane hlavy aj s celym repcom.. a hiphapom... kok****.... nic neviete... nic vediet o tom nebudete... a..este.... aby som nezabudol.. odjebte sa dakam na techno.. haha.. zebrota... a to plati aj o tebe... mokra ciara.... ty sedlak dedinsky.... /// ale inak sa povazujem za vysoko asertivneho a tolerantneho mladeho rozhladeneho muža... so zaujmom o hudbu... hah palte uz do ... =D
takze nie vlastna tvorba, ze ? ?