Kia Cee'd resp. Nove auto do 10k€ po odcitani srotovneho
-
nejakymarko
Addict
-
_JoKo_
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
pri korejcoch by to malo stacit na predbehnutie kamiona, autobusu. len je potrebne sa ho nebat vytocit do otacok. pri vw ta jedna stvorka je o dost slabsia. predsalen straca na korejcov cca 20kW.Skolacik napísal:tak pomer mesto/dialnica 4/1 cize tak 80% mesto...stacila by ta 1.4 na pohodovu jazdu...a aby som predbehol kamion alebo autobus nejak rozume?
tie 1.4ky bude mat kazdy predajca, tak sup do salonu a vyskusat...
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na Kia Ceed jazdi frajerkin oco. On si nevie vynachvalit, ja som to sice nesoferoval, len som sa par krat povozil, ale mozem potvrdit, ze je to velmi prijemne auticko. On v tom ma 1.4 CVVT, je to velmi zive, dokonca aj ked sme tahali privesny vozik cez dargov tak si auticko pocinalo velmi dobre.
Z mojho terajsieho pohladu bude moje prve nove auto prave Ceed, aj ked kym to bude aktualne asi sa toho este vela na trhu zmeni
Asi jedine nemile prekvapenie bolo ked som otvaral predne dvere a pocul som zavrzganie plastu, ale to je kozmetika, co by mi vadila na BMW, nie na autach tejto triedy a da sa povedat ze za velmi dobru cenu. Znamou chybou su zial hrdzavejuce zadne dvere, na spomenutom aute sa to tiez objavilo uz po 2 rokoch, na to vsak dava Kia zaruku a nemyslim, ze to casom neodstrania
Jedna vec, co mi nejde do hlavy, ze ta ohavna nova fabia je stale prva v predajnosti u nas.
Z mojho terajsieho pohladu bude moje prve nove auto prave Ceed, aj ked kym to bude aktualne asi sa toho este vela na trhu zmeni
Asi jedine nemile prekvapenie bolo ked som otvaral predne dvere a pocul som zavrzganie plastu, ale to je kozmetika, co by mi vadila na BMW, nie na autach tejto triedy a da sa povedat ze za velmi dobru cenu. Znamou chybou su zial hrdzavejuce zadne dvere, na spomenutom aute sa to tiez objavilo uz po 2 rokoch, na to vsak dava Kia zaruku a nemyslim, ze to casom neodstrania
Jedna vec, co mi nejde do hlavy, ze ta ohavna nova fabia je stale prva v predajnosti u nas.