chcem kupit novu graficku ale ...

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Blizz
Novice
Novice

chcem kupit novu graficku ale ...

Príspevok od používateľa Blizz »

nie som si isty jednou vecou...moja maticna doska je asus P5GZ-MX, ma ddr2 ram...a mam zaujem kupit tuto graficku VGA Gigabyte GeForce EN9800GTCUDA 512MB PCX odtialto http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... d_id;16097

lenze tato graficka je ddr3, a moja maticna ddr2...nie je v tom problem? dost ma to pletie :) kamarat mi povedal, ze problem v tom nevidi, ze jediny problem moze byt v tom, ze by nesedeli sloty...tak kde je prosim pekne pravda :lol: dakujem za rady...
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Tu ramku ma GK v sebe problem tam neni. Kludne ber aj ja mam ddr2 ram na soske a GK ma ramku ddr 3
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Pamäte na doske nemajú nič dočinenia s pamäťami na grafike. Jediná vec Ti musí sadnúť a to je slot. Buď AGP alebo PCI Express (stránka asus mi akosi nejde, takže neviem vytiahnuť, aký slot máš).
Blizz
Novice
Novice

aha, dikes, velmi ste mi pomohli...

a ako pozeram, je tu skoro taka isto karta ale s 1gb

http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... d_id;15532

rozdiel je len v pamati? alebo aj vo vykone? lebo je tam niekolko 9800gt v priblizne rovnakych cenach...a prave neviem, ktoru z nich objednat teraz... :) tu su tie karty...ktora je asi naj z nich, z tych 9800gt?

http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... t;07010120

133 eur limit :)
S@e Hunter
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa S@e Hunter »

no ja osobne by som hladal taku kedze na tej stranke su vsetky 256bit a rozdiel je skoro iba v pametiach (512-1024MB) zobral by som newim ci je tam som to len prebehol ocami... tu ktoram ma viac pamete a jej jadro ma vyssiu frekvenciu
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja by som Ti poradil si pozrieť testy tejto grafiky a nárast výkonu v prípade tej 1GB verzie, lebo niekedy väčšia veľkosť Vram nemá na zlepšený výkon takmer žiadny vplyv, ale v niektorých prípadoch je nárast výkonu citeľný. Takže popozeraj testy a recenzie tej 9800GT.
Blizz
Novice
Novice

Tak este raz dikes za rady, nakoniec som objednal tu 9800gt od asusu s 512mb...rozmyslal som aj na tamtou s 1gb, ale nezdalo sa mi to, ze bola lacnejsia :) ale hlavne mala nizsie frekvencie co by sa dalo riesit pretaktovanim, ale ked uz mam asus maticnu, bude aj asus karta :)
Napísať odpoveď