N95 wifi problem
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
N95 wifi problem
zdar bejci ... nejak sa mi zacala srat wfina na N95 ... bol tam stary FW 20.cosi a wifina mi isla doma aj v skole, asi pred troma dnami som sa chcel v skole pripojit .. naslo mi WLAN, ktora uz bola medzi znamymi, tak som dal prehliadat web, zacalo pripajat cez tu konkretnu siet, ale pripajanie skoncilo po par sekundach hlaskou nenasla sa siet WLAN ... druhy den to iste ... dnes som sa chcel pripojit, tradicne naslo siet, dam pripojit a telefon sa akoby restartoval ((vypnuty display, klaveska svietila, nabehlo logo nokia a potom pohotovostny rezim )) ... skusal som to potom aj s wifinou ktoru som vytvoril na notase ako ad-hoc so zdielanym pripojenim k netu, ale to iste
... dal som tam teda dnes novy FW (31.cosi.17 cez NSU) ale problem to nevyriesilo (aspon pri tej Ad-hoc, v skole vyskusam az v pondelok)
... nejake napady ? ? ? ...
-
cORP.
Addict
Re: N95 wifi problem
skus prepalit este raz ,ak problemy budu pretrvavat a mas ho v zaruke odnes im ho s informaciou ze wifi modul na doske nepracuje korektne ,je mozne ze samotny cip na mb sa nejako usmazil alebo sa mu neico stalonordkapp_pb napísal:zdar bejci ... nejak sa mi zacala srat wfina na N95 ... bol tam stary FW 20.cosi a wifina mi isla doma aj v skole, asi pred troma dnami som sa chcel v skole pripojit .. naslo mi WLAN, ktora uz bola medzi znamymi, tak som dal prehliadat web, zacalo pripajat cez tu konkretnu siet, ale pripajanie skoncilo po par sekundach hlaskou nenasla sa siet WLAN ... druhy den to iste ... dnes som sa chcel pripojit, tradicne naslo siet, dam pripojit a telefon sa akoby restartoval ((vypnuty display, klaveska svietila, nabehlo logo nokia a potom pohotovostny rezim )) ... skusal som to potom aj s wifinou ktoru som vytvoril na notase ako ad-hoc so zdielanym pripojenim k netu, ale to iste... dal som tam teda dnes novy FW (31.cosi.17 cez NSU) ale problem to nevyriesilo (aspon pri tej Ad-hoc, v skole vyskusam az v pondelok)
... nejake napady ? ? ? ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hmm praveze neni v zaruke, ma dva roky +, ale za dva roky nebolo wifi pouzivane takmer vobec, kedze to mal stryko a ten az tak moc na take serepeticky neni ... skor som len tak badal ci nemal niekto podobny problem ... uvidim co sa da s tym ... skusim sa na to zajtra pozret ... ale dalsim fundovanym nazorom ((obelix)) sa nebranim
//autoeditácia príspevku ( 09 Mar 2009, 11:13 )
tak to dost dobre nechapem, som akurat v skole a na wifinu ma pripojilo uplne v pohode bez nejakych hlasok a pitchovin
... ((ten firmware som nemenil ... ))
//autoeditácia príspevku ( 09 Mar 2009, 11:13 )
tak to dost dobre nechapem, som akurat v skole a na wifinu ma pripojilo uplne v pohode bez nejakych hlasok a pitchovin
ono problem by som nevidel v telefone ...
skor by som videl problem v tom ze na mieste kde si sa pripajal sice wifi chytilo ale bol tam strasne slaby signal a kolisal ... z toho dovodu sa telefon nebol schopny napojit ...
ten restart no ako ti to povedat to sa obcas stane
mne sa to uz tiez stalo obcas ma telefon vlastnu hlavu a restartne sa
ak ti to teraz funguje v skole tak doma cez notas to este mozes skusit a uz by s tym nemal byt problem ale ak predsa len tak bude potrebne pohrat sa s nastaveniami ...
skor by som videl problem v tom ze na mieste kde si sa pripajal sice wifi chytilo ale bol tam strasne slaby signal a kolisal ... z toho dovodu sa telefon nebol schopny napojit ...
ten restart no ako ti to povedat to sa obcas stane
ak ti to teraz funguje v skole tak doma cez notas to este mozes skusit a uz by s tym nemal byt problem ale ak predsa len tak bude potrebne pohrat sa s nastaveniami ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
RATZINGER666
Darca
mam podobny problem... pouzivam WM6.1 a nemozem sa pripojit v mojom oblubenom podniku na wifi hotspot avsak s notebookom to tam problem nie je... ine hotspoty aj privatne siete idu v pohode aj s mobilom aj s notebookom... siet sice najde dokonca mi aj pise ze som pripojeny ale prehliadace aj icq managery mi proste nejdu a pisu mi ze nie som pripojeny... vsade inde idu uplne v poriadku...
napada niekoho kde moze byt problem?
ak vam pride tento post povedomy tak ano pisal som ho uz v podobnej teme
napada niekoho kde moze byt problem?
ak vam pride tento post povedomy tak ano pisal som ho uz v podobnej teme
-
RATZINGER666
Darca
uff vedel by si poradit nejake riesenie? takze problem bude v routeri? v sietach moc zbehnuty nie som
inak ked vravis o hadzani IP no neviem presne co tym myslis ale ked som sa pokusal pripojit cez rovnaku IP ako mal pripojeny notebook tak mi komp sice vypisal ze sa odpojil a mobil sa zase pripojil ale na mobile net nesiel...
//autoeditácia príspevku ( 15 Mar 2009, 22:06 )
nikto nic??
//autoeditácia príspevku ( 15 Mar 2009, 22:06 )
nikto nic??