Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
- ostava mi len 21 hodin na spravenie zadania a este som ani nezacal
- cely den som poriadne nebol vonku z intraku, lebo som chory
- zdravotny stav sa mi velmi nezlepsuje
+ s partiou sme si spravili celkom pohodovy vecer pri filme a vodnej fajke
+ idem si lahnut do postele so sluchatkami na usiach a zaspavat pri pohodovej hudbe.
- cely den som poriadne nebol vonku z intraku, lebo som chory
- zdravotny stav sa mi velmi nezlepsuje
+ s partiou sme si spravili celkom pohodovy vecer pri filme a vodnej fajke
+ idem si lahnut do postele so sluchatkami na usiach a zaspavat pri pohodovej hudbe.
-
The Calvin
Star
-
Iron-Eddie
Light Professional
triple napísal:nie som tehotný
-
The Calvin
Star
--- dostal som K-(http://www.hojko.com/post1127016.html#1127016). nemyslite si o mne nic este, kym si neprecitate, preco ma to serie. mna neserie ta K, ale princip: dovolim si tvrdit, ze za urcitu dobu sa tu vytvorilo tvrde jadro uzivatelov, ktori aj napriek excesom su doveryhodni, resp. clovek od nich moze cakat, ze mu poradia, pokeca s nimi atd. lenze potom je tu aj ina skupina, ludia, ktori prispeli do TEJTO temy milionkrat, inde nemaju co povedat k veci, nahrabali tu prispevky a idu robit machrov- po zalozeni temy nadavaju ostatnym, myslia si ze zozrali mudrost sveta aj ked im nejaku vec vysvetli clovek, ktory sa v niecom vyzna atd. (dostavam sa pomaly k jadru) taki ludia by mali mat v karme podpis AUTOMATICKY a zmizol by im az ak dosiahnu urcity stupen reputacie. dovolim si o sebe tvrdit, ze patrim k vyssie spomenutemu jadru aj co sa poctu prispevkov tyka a budem neskromny, myslim, ze tu nie som za debila. preto ma vie neuveritelne nasrat, ked niekto premudrely za taku pcvnu drbne do tej cervenej sipky, nepodpise sa, lebo je posraty a zaroven nie je schopny svoj nazor ani obhajit, pripadne uviest co, ako, preco.
TY CURAMED, KEBY SI SA PODPISAL, SERIEM NA TEBA, TAKTO SI MA IBA VYTOCIL, LEBO NIE SI SCHOPNY ZLOZIT DO VETY TRI SLOVA!!!
na 100% hovorim teraz za mnohych ludi tu na fore- co nas ma co nejaky zasran so 100 prispevkami typu "+++dnes som si vyhonil --- malo toho bolo" pripadne jednoslovnymi odpovedami "suhlasim" alebo "si kkt" perovat za to, ze poviem, ze ked ma zenska tangace trciace z nohavic, tak je to nechutne? bez toho, aby som si obhajil svoj nazor? wtf? kur*a kde sme?
nechapte ma prosim zle, mna len serie ten pristup tych ludi. na to, aby si clovek vybudoval dobru povest netreba 5000 prispevkov. staci par, ale dobrych, kvalitnych a prinosnych. potom tu budu este plakat, ze maju cervene policka. co ja s tym mam dpc robit? to je jeho debilita, on si to zapricinil. kur*a toto ma byt buduca generacia? ze si ani nazor nevie obhajit? potom bude pi*ov*** ze jej je zle? volebne pravo by som im zobral a domace vazenie, nech taki retardi ani na ulicu nechodia. hned by bolo viac miesta.
TY CURAMED, KEBY SI SA PODPISAL, SERIEM NA TEBA, TAKTO SI MA IBA VYTOCIL, LEBO NIE SI SCHOPNY ZLOZIT DO VETY TRI SLOVA!!!
na 100% hovorim teraz za mnohych ludi tu na fore- co nas ma co nejaky zasran so 100 prispevkami typu "+++dnes som si vyhonil --- malo toho bolo" pripadne jednoslovnymi odpovedami "suhlasim" alebo "si kkt" perovat za to, ze poviem, ze ked ma zenska tangace trciace z nohavic, tak je to nechutne? bez toho, aby som si obhajil svoj nazor? wtf? kur*a kde sme?
nechapte ma prosim zle, mna len serie ten pristup tych ludi. na to, aby si clovek vybudoval dobru povest netreba 5000 prispevkov. staci par, ale dobrych, kvalitnych a prinosnych. potom tu budu este plakat, ze maju cervene policka. co ja s tym mam dpc robit? to je jeho debilita, on si to zapricinil. kur*a toto ma byt buduca generacia? ze si ani nazor nevie obhajit? potom bude pi*ov*** ze jej je zle? volebne pravo by som im zobral a domace vazenie, nech taki retardi ani na ulicu nechodia. hned by bolo viac miesta.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Nasledujúce dva dni sa nejde do školy kvôli maturitám