Reklamácia t-mobile

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Reklamácia t-mobile

Príspevok od používateľa Panzerfaust »

Zdravím Vás,

Dňa 11.3.2009 som si zakúpil z hlavnej budovy spoločnosti "T-mobile" v Nitre, mobilný telefón značky "LG KC550". Na druhý deň, 12.3.2009 sa mi natoľko pokazil, že sa nedalo ani telefonovať, prehrávať média (hudbu, videá), zamŕzal, batéria mi nevydržala viac ako 3 hodiny. Som presvedčený, že to bola výrobná chyba. V ten deň, 12.3.2009 som sa dostavil na miesto, kde som telefón kupoval a žiadal som, aby mi okamžite telefón vymenili. Žiadať o výmenu podľa zákona môžem do 3 dní.
Pracovník spoločnosti "t-mobile" mi však oznámil, že podľa zákona mám právo IBA na reklamáciu a oni mesiac čas nato, aby mi ho opravili a to aj napriek tomu, že som ho tam priniesom na druhý deň. Vydať nový telefón odmietol a tak som ho tam nechal. Chcel by som sa informovať, či si telefón môžem vyzdvihnúť aj zajtra, to bude cca 6 dní od reklamácie a stále žiadať nový, alebo či musím čakať až kým ho neopravia, nakoľko som reklamáciu podpísal.

Vopred veľmi pekne ďakujem za skorú odpoveď.
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Pracovník je riaden dement a hneď by som na tvojom mieste išiel za nimi a dostal by zdrba . Mal si právo na nový telefón , mne sa stalo to "isté" keď som si bral Sony Ericsson prišiel som domov a zisit som ze stredove tlačidlo bolo zle zaliate vo farbe ,tak som pekne nabehol tam , a predavačka mi povedala presne to čo tebe ale našťastie tam bol vedúci a vymenil mi ho s tým že do uřčitej doby na to mám právo , akurát že je som ho tam odniesol po pár hodinách ,ale myslím , že v tom nieje rozdiel keďže aj ty si ho doniesol resp. do 24 hodín ....
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Ale problém je v tom, že reklamáciu som už bohužiaľ podpísal. Musím mesiac čakať?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

No keď si ju už podpísal , tak pravdepodobne áno , ale neviem na 100 % to už nech povie niekto kto s tým má skúsenosť :)
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Po pravde som čakal hneď na niekoho so skúsenosťami, ale aspoň som mal šancu vypočuť si aj teba. :)

Dík.
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Podpísal si zmluvu s diablom :twisted: , z toho už, bohužiaľ, nevycúvaš. Reklamáciou si totiž potvrdil, že telefón je tvoj a vrátiť ho už nebudeš mocť.
Napísať odpoveď