inac zatial no idea
Máte domáce zvieratko?
Tak to skus rybicky, tie su velmi nenarocne a pritom celkom pekne. Len si to vyzaduje vyssiu pociatocnu investiciu do vybavenia, rastlin a nakupu ryb, kedze jedna pekna stoji minimalne 100 Sk. K tomu ti este pred zalozenim akvaria treba aj nieco prestudovat, aby si mal spravne PH vody a aby sa druhy medzi sebou znasali, pretoze ked ti vykapu ryby za 1000 sk, tak to zamrziStenky napísal:ja som tak minule dostal chut zabehnut do dakeho zverimexu a kupit si daco male zlate exoticke....... musim sa ist dakam inspirovatale nakup pripada v uvahu az ked dam vypoved v robote a bude viac casu sa o "to" starat
inac zatial no idea
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
gego fakt to co robis neni hranie, psovi sa do mysky so zradlom a vobec do zradla nema vobec zasahovat, to ti urobi drviva vecsina psov ze su na to agresivne, pes na retazi nema co robit to suhlasim s brainom ked mate taky plot tak si tam daj nieco aby nepresiel. a tvrdenie ze si to pes za to moze sam je takisto blbost, kedze pes nie je clovek a nie je natolko inteligentny zeby kusol rovno do teba a nie tej palice. Pes to ma iba vrodeny instinkt ze do jedla sa mu nema sahat. a ku tomu tvojmu dalsiemu tvrdeniu ze ta nezaujimaju komenty ale pozeranost to ako keby ti 20 ludi povedalo ze si ch*j a tebe nebude vadit ze si ch*j ale budes rad ze ti to tolko ludi povedalo ze?
/dik gothar si stedry
/dik gothar si stedry
Spam o gego-vom psovi som vam premazal, ak mate nejake namietky k jeho zaobchadzaniu so zvieratami, tak to mozete riesit tu: http://www.hojko.com/paestami-bili-obes ... 72516.html
Tato tema na to nie je urcena, tomasitov prispevok nechavam len kvoli tomu, aby si ho este pripadne gego precital a zajtra ho zmazem.
Tato tema na to nie je urcena, tomasitov prispevok nechavam len kvoli tomu, aby si ho este pripadne gego precital a zajtra ho zmazem.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tu je to hovado tucne, bombarder zvany Kitty (je to kocur)...
Inak je to strasny povalac (po panovi), cele leto len prespi na schodoch alebo niekde v tieni, obcas sa ukaze, ked citi pecenie kurata v nedelu na obed, to uz mnauci a vrci od osmej rana pred dverami, pretoze sa tesi na kozku ci kusok masa. Na meno reaguje podla nalady, ked je nazraty, tak ho nevyplasi nic, ale ked je hladny, tak reaguje na meno Kitty alebo aj Nemo (ja ho volam Kitty, zvysok rodiny Nemo, co uz) a velmi dobre reaguje na hrkajucu skatulu s granulami ako je Whiskas, Friskies atd..., staci zahrkat a uz leti krizom cez celu zahradu. Oblubenym jedlom je parka, sunka a spekacka. Najhorsiu vec, ktoru urobil bolo, ze zhodil skatulu s granulami, ktora sa vysypala (bol odstrihnuty cely vrch), zozral vsetko co v nej bolo, lahol si na postel a tam sa vygrcal.
Na fotke sa tvari trochu kyslo, musel som ho zobudit pre fotenie, zase len vylihoval pred dverami na mojich topankach.
Inak je to strasny povalac (po panovi), cele leto len prespi na schodoch alebo niekde v tieni, obcas sa ukaze, ked citi pecenie kurata v nedelu na obed, to uz mnauci a vrci od osmej rana pred dverami, pretoze sa tesi na kozku ci kusok masa. Na meno reaguje podla nalady, ked je nazraty, tak ho nevyplasi nic, ale ked je hladny, tak reaguje na meno Kitty alebo aj Nemo (ja ho volam Kitty, zvysok rodiny Nemo, co uz) a velmi dobre reaguje na hrkajucu skatulu s granulami ako je Whiskas, Friskies atd..., staci zahrkat a uz leti krizom cez celu zahradu. Oblubenym jedlom je parka, sunka a spekacka. Najhorsiu vec, ktoru urobil bolo, ze zhodil skatulu s granulami, ktora sa vysypala (bol odstrihnuty cely vrch), zozral vsetko co v nej bolo, lahol si na postel a tam sa vygrcal.
Na fotke sa tvari trochu kyslo, musel som ho zobudit pre fotenie, zase len vylihoval pred dverami na mojich topankach.