Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ironia, vacsina historikov sveta, vacsina knih o historii a normalna vyuka dejepisu na kazdej skole si chcel povedat.

Vies ako funguje to Tovje kriticke myslenie?
Hned Ti objasnim jeho princip:
vypukne spor Gruzinsko vs. Rsuko, pre cely svet sa jedna o normalne popisatelny spor dvoch krajin s jasne definovanymi dovodmi, len Ty hned pridas clanok o tom ako za to mozu Zida (:
Koli Ukrajine je zastaveny plyn, ale hned sa samozrejme vynori od Tebe podobnych konspiracny clanok o tom ako Rusku dosiel plyn a uz nikdy ziadny nebude.
Chapes to? Nie? Tak konecne pouzi kriticke myslenie a prestan verit vsetkemu na nete.

Jedneho krasneho dna aj ja napisem tak zo 10 clankov na NSinfo, prop alebo beo.sk a budem ich stylizovat tak aby sa Ti pacili a uvidime ci ich tu raz budes citovat
Neverte vsetkemu co napisu, niekedy napisu aj na pisu
edit:// pripsevok bol prerobeny do ludskej podoby, bol som kusa rozruseny a pripity, ospravedlnujem sa :oops:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Tymto si chcel potvrdit ze mas teda dyslexiu?
Zaujimave hlavne ze si nikdy tu svetovu plejadu historikov a knih nedokazal pouzit v diskusii.

Vacsina knih o historii a normalna vyuka dejepisu, to prave pre pripitych dyslektikov.. aj ked obsah nepoznaju :lol:

Do temy Gruzinsko vs. Rusko som sa zapojil minimalne, mile od teba ze ludi co tam 40 stran diskutuju pokladas asi za idiotov.. nevidia to tak jednoducho a s jasne definovanymi dovodmi ako ty? :(

Od mna podobnych sa vynori konspiracny clanok o plyne? :lol:

Ked som uz pritom daj mi nejaky priklad "mojho konspiracneho clanku". Nemal by to byt taky problem kedze pre teba je konspiracnym clankom zrejme vsetko.

Jedneho krasneho dna, ak sa naucis citat, si znovu pozri co to kriticke myslenie je.
Alebo este lepsie, chod sa hrat na nintende, ako mi tu napisal kolega Key5ers0ze..

A vobec, to ze sa tu svojimi reakciami snazis rypat bude najskor len dalsia diagnoza. :)
Tipujem ze tu pre teba predstavujem nejakeho agroskina/IQ88 z tvojej dediny (podla urovne tvojich postov by to sedelo) a takto sa snazis si nieco dokazat.... :)))))
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No jasne dalsi axxisov prispevok o nicom.

Ak mas nejake vyhrady k danym clanjom konkretizuj alebo to vyvrat, argument tipu nemusis verit vsetkemu tu nijak neobstoji, kazdopadne dolezita je podstata tych clankou ktoru si ty ani nikto tebe podobny este nijakym sposobom sa nepokusil vyvratit (az na toho magora makefakeho co je dost smiesne ze on vas v tomto predbehol)

No realita je taka ze ja ani AA nejsme v pozicii ze by sme nieco mali obhajovat, lebo diskusia tu alebo v teme skinheads bola stale o tom ze vy ste sa pytali my sme odpovedali, nasledne ste sa zase pytali a my sme zase odpovedali, ked ste si uvedomili ze uz dalsie otazky budu zbytocne tak ste radsej neprispeli alebo ste sa trapnym sposobom snazili urobit z NS nejakych vyvrhelov alebo zakomplexovanych jedincov ktory sa nevedia zaradit do tohoto vasho uzasneho zidosystemu (vid tvoj podareny clanok od sergeja danilova).
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Tymto si chcel potvrdit ze mas teda dyslexiu?
Zaujimave hlavne ze si nikdy tu svetovu plejadu historikov a knih nedokazal pouzit v diskusii.

Vacsina knih o historii a normalna vyuka dejepisu, to prave pre pripitych dyslektikov.. aj ked obsah nepoznaju :lol:

Do temy Gruzinsko vs. Rusko som sa zapojil minimalne, mile od teba ze ludi co tam 40 stran diskutuju pokladas asi za idiotov.. nevidia to tak jednoducho a s jasne definovanymi dovodmi ako ty? :(

Od mna podobnych sa vynori konspiracny clanok o plyne? :lol:

Ked som uz pritom daj mi nejaky priklad "mojho konspiracneho clanku". Nemal by to byt taky problem kedze pre teba je konspiracnym clankom zrejme vsetko.

Jedneho krasneho dna, ak sa naucis citat, si znovu pozri co to kriticke myslenie je.
Alebo este lepsie, chod sa hrat na nintende, ako mi tu napisal kolega Key5ers0ze..

A vobec, to ze sa tu svojimi reakciami snazis rypat bude najskor len dalsia diagnoza. :)
Tipujem ze tu pre teba predstavujem nejakeho agroskina/IQ88 z tvojej dediny (podla urovne tvojich postov by to sedelo) a takto sa snazis si nieco dokazat.... :)))))
ad dyslexia:Ty si vazne taky nechapavy, alebo Ti tak brutalne absentuje zmysel pre humor?

a chces vidiet kde som komentoval znozku kravin realnymi historickymi faktami? napr. tu:
http://www.hojko.com/post932962.html#932962
vies preco to nerobim castejsie? jednoducho preto, ze sa mi nechce :)
mam aj ine zaluby ako hadat sa na nete s niekym kto 25 hodin denne cita clanky o ZOGu

a nemyslim si, ze mas IQ 88, akurat si myslim, ze vyuzivas svoj cas na kraviny
a taktiez si myslim, ze nerobis rozdiel medzi antifakmi s IQ88 a nackami s IQ88, dokazes obhajovat ludi, ktori stoja za Tvojou filozofiou aj ked konaju rovnako ako ti, na ktorych nadavas :)
kali520 napísal:No jasne dalsi axxisov prispevok o nicom.

Ak mas nejake vyhrady k danym clanjom konkretizuj alebo to vyvrat, argument tipu nemusis verit vsetkemu tu nijak neobstoji, kazdopadne dolezita je podstata tych clankou ktoru si ty ani nikto tebe podobny este nijakym sposobom sa nepokusil vyvratit (az na toho magora makefakeho co je dost smiesne ze on vas v tomto predbehol)

No realita je taka ze ja ani AA nejsme v pozicii ze by sme nieco mali obhajovat, lebo diskusia tu alebo v teme skinheads bola stale o tom ze vy ste sa pytali my sme odpovedali, nasledne ste sa zase pytali a my sme zase odpovedali, ked ste si uvedomili ze uz dalsie otazky budu zbytocne tak ste radsej neprispeli alebo ste sa trapnym sposobom snazili urobit z NS nejakych vyvrhelov alebo zakomplexovanych jedincov ktory sa nevedia zaradit do tohoto vasho uzasneho zidosystemu (vid tvoj podareny clanok od sergeja danilova).
ak chces konkretizovat tak konkretizujem clanok prihodeny zhodou nahod Krijom (najdes ho hned nad mojim prispevkom, ktory som uviedol v linku)
dalej sa mi nechce nachadzat presne prispevky, lebo listovanie v takej dlhej diskusii mi nechyba a koli Vam duplom nie, ale spominam si aj na jeden krasny clanocek o tom ako Hitler jediny chcel ponuknut pomoc Francuzsku a Anglicku na co mam dost opacny nazor. Potom poprieranie holokaustu s tym, ze je to len vymysel zidov aby dostali stat, WTF? ja mozno ignorujem Vase informacie, ale Vy zas igonrujete fotky ludi v koncetnrakoch, samotne koncentracne tabory....a bolo by toho viac, ale ako som povedal. fakt sa mi nechce :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

axxis napísal:ak chces konkretizovat tak konkretizujem clanok prihodeny zhodou nahod Krijom (najdes ho hned nad mojim prispevkom, ktory som uviedol v linku)
No super, az nato ze cely tvoj komentar k tomu clanku bol vyvrateny mnou aj krijom, tak neviem o com stale.

Ale inak mal som na mysli nejake konkrenejsie konkretizovanie, nie vytiahnutie len jedneho clanku. Nieco tipu ze nie tam nejsu zidia preto ze a bla bla bla...
axxis napísal:Potom poprieranie holokaustu s tym, ze je to len vymysel zidov aby dostali stat, WTF? ja mozno ignorujem Vase informacie, ale Vy zas igonrujete fotky ludi v koncetnrakoch, samotne koncentracne tabory....a bolo by toho viac, ale ako som povedal. fakt sa mi nechce
Nitko nic neignoruje, popieranie holakustu neni popieranie koncentracnych taborov ale plynovanie ludi.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

axXis napísal:mam aj ine zaluby ako hadat sa na nete s niekym kto 25 hodin denne cita clanky o ZOGu
Nechcel som sa uz k tomu vracat, ale 25 hodin fakt asi len s dyslexiou, 25 minut staci bohato, a nemusi to byt ani denne..

Musim ale povedat, ze ani to nie je pravidlo.. to len tak k tym fantasmagoriam :)
axXis napísal:a taktiez si myslim, ze nerobis rozdiel medzi antifakmi s IQ88 a nackami s IQ88, dokazes obhajovat ludi, ktori stoja za Tvojou filozofiou aj ked konaju rovnako ako ti, na ktorych nadavas :)
Priklad?
axXis napísal:ja mozno ignorujem Vase informacie, ale Vy zas igonrujete fotky ludi v koncetnrakoch, samotne koncentracne tabory...
Ukaz mi 6 000 000 fotiek mrtvych zidov, civilisti spaleni spojeneckymi bombami v Drazdanoch sa nepocitaju - na to sa uz prislo..

Znovu dokazujes ze nie si schopny premyslat v inych ako emocionalnych rovinach, ukaz mi revizionistu ktory popiera zidovske obete v koncentracnych taboroch.
Prílohy
Drazdany
Drazdany
Alebo zajatecke tabory v USA pocas americkej obcianskej vojny?
Alebo zajatecke tabory v USA pocas americkej obcianskej vojny?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Dnes priateľka videla nejakého típka s dredmi, čo vylepoval v MHD takéto nálepky... ak to niekto poznáte. Kreslil som to teraz v skicáry :D takže ospravedlňte "isté nedostatky" :D no, ak teda viete, čo to je, tak díky...

nechcel som vytvárať novú tému... neviem, či je to zakázané..
Prílohy
netuším, čo to je...
netuším, čo to je...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

To mozno netusi ani dredaty aktivista..

http://www.aktuality.sk/krimi/domace/na ... akovy-kriz
Na jednom múre v Rožňave sa objavil hákový kríž. Úlohou polície teraz bude zistiť, kto nastriekal tento kríž na múr.

Dufajme ze nasi ochrancovia zakona vyuziju vsetky mozne prostriedky k dolapeniu tohoto vysoko nebezpecneho pachatela.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Aryan Angel napísal:To mozno netusi ani dredaty aktivista..

http://www.aktuality.sk/krimi/domace/na ... akovy-kriz
Na jednom múre v Rožňave sa objavil hákový kríž. Úlohou polície teraz bude zistiť, kto nastriekal tento kríž na múr.

Dufajme ze nasi ochrancovia zakona vyuziju vsetky mozne prostriedky k dolapeniu tohoto vysoko nebezpecneho pachatela.
Chcel by si mat taky doma, čooo??
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano, na kazdej stene aspon dva.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Aryan Angel napísal:Ano, na kazdej stene aspon dva.
No vyjadril si sa tak, ako keby si to mal v pazi...mas snad jasne, ze pachatela nechytia, aj ked predpokladam, ze to bol len nejaky 15 rocny vygumovany zasran, co ani nevie co nakreslil....
Ale aj tak, je to sirenie nacizmu a to zlocin je...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Pointa je neadektvatne vyuzivanie policajnych zdrojov. Toto je len priklad.

To ci je to tu protizakonne ma nezaujima. Tento stat a jeho zakony nerespektujem, len ich z nutnosti berem na vedomie.
Lub0$ napísal:predpokladam, ze to bol len nejaky 15 rocny vygumovany zasran, co ani nevie co nakreslil...
Dost pravdepodobne.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal: To ci je to tu protizakonne ma nezaujima. Tento stat a jeho zakony nerespektujem, len ich z nutnosti berem na vedomie.
Ria Ria Anarchia! Punkaci s Aryanom v cele vpred. LOL
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

ja by som strašne rád chcel, aby niekto nakreslil svastiku točenú iným smerom, než sa kreslí haken (neviem, ktorá je ľavotočivá), a aby tam dopísal: "Toto nie je fašizmus, toto je znak šťastia a slnka" (čo je mimochodom pravda, môžte si to overiť) a že čo potom naše orgány činné v trestnom konaní (alebo jednoduchšie poliši) spravia. Budú hľadať toho psychopatického maniaka, ktorý podporuje týmto spôsobom fašizmus? alebo by povedali, že dotyčný nevie nič o histórii? lebo sa mi zdá, že väčšina ľudí ani poriadne (resp. až na jeho využitie fúzatým chu*om na H. vôbec) nepozná históriu toho znaku.

Pritom ten, kto sa o to viac zaujíma vie, že tento znak je starý približne ako najstaršie civilizácie, nie ako vek, ktorý ubehol od nástupu Toho-Koho-Netreba-Menovať do úradu kancelára.

//edit: Aryan, tvoj výrok som trochu nepochopil. Znamená to, že porušuješ zákony, ale berieš za to plnú zodpovednosť, alebo proste len vieš, že sa to nemá? Lebo to mi akosi nejde do hlavy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Poviem ti to takto, ak v tejto smiesnej republike zajtra schvalia zakon ze 2+2=5, kto spochybnuje prospesnost komunistickych rezimov ludstvu pojde na 8 rokov do vezenia a oficialnym nabozenstvom sa stane holokaust, prisposobis sa tomu?

Neviem ako pre teba, ale pre mna ostane vysledok 4 a takisto ma teda nebude zaujimat nazor nejakeho zakonu na rozne znaky a urcite ideologicke a politicke smery.

Mimochodom v Tretj risi boli pouzivane obe varianty svastiky.
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

ja som sa ťa pýtal niečo iné, a ten smer, aký som myslel pri hakene 3r, je pri tretej ríši známejší viac

edit: 2+2 = 4
komunistický režim: nevyjadrujem sa
holokaust = neprispôsobím sa

ale otázka znie inak (a položil som ju)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak teda, "viem ze sa to nema".

:)
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

ale napriek tomu to robíš, hej? (a berieš na vedomie dôsledky?)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Iron-Eddie napísal:ale napriek tomu to robíš, hej? (a berieš na vedomie dôsledky?)
No, preco nie? Urcite berie na vedomie aj dosledky....vies ta slavna 'demokracia' je o tom ,ze niekto nam urci co mame robit, ako sa mame spravat, co robit nemame, uplne nas zoskatulkuju, ohranicia ako sa len da....a nahustia nam do hlavy, ze toto je ten rezim, po ktorom tak vsetci 'letia' a ze je to uzasne a povyzdvyhuju to do nebies, ako sa mame dobre, a ty im to vsetko poslusne spapas....a su spokojny 'oni' a ocividne aj ty :cookies:
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

to, že náš súčasný režim je dokonalý a perfektný, zhltnú našim politikom a kvázi odborníkom len tí, ktorí nedokážu vidieť viac, než sa im ukáže...

tvrdí sa, že to je (zatiaľ) najlepší režim, aký sme na Slovensku mali, (čo sa týka toho, moja mama tvrdí, že za komunizmu bolo lepšie, pravda, ak ste neboli nejakými ľuďmi na spôsob "anti-leninovcov" a neprovokovali ste Štb; že tam sa mali ľudia relatívne lepšie (jasne, komunizmus bol asi jediný režim, ktorý poznám /aj keď som ho nezažil/, kde bola sociálna istota, a tá by mohla byť aj teraz)
Napísať odpoveď