Aké hodnotenie by malo byť an oxford testoch z angliny ?
Aké hodnotenie by malo byť an oxford testoch z angliny ?
Ahojte,
Som v kvarte a máme úplne pošahané hodnotenie, napr test má 67 bodov tak vždy -6 bodov je známka dole, preto sa chcem spýtať či nie sú nejaké smernice na prectentá alebo podobne, lebo teraz keď má človek 50 percent tak má 5, ďakujem
Som v kvarte a máme úplne pošahané hodnotenie, napr test má 67 bodov tak vždy -6 bodov je známka dole, preto sa chcem spýtať či nie sú nejaké smernice na prectentá alebo podobne, lebo teraz keď má človek 50 percent tak má 5, ďakujem
-
Bolldar
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aké hodnotenie by malo byť an oxford testoch z angliny ?
To se ti zdá ještě moc mírné hodnocení nebo přísné? na jaké jsi škole probůh .. u nás když máme 100 bodový test tak je -4 body za dvojku, o dalších 6 bodů za 3, ...olihope napísal:napr test má 67 bodov tak vždy -6 bodov je známka dole
Však je to normální hodnocení
PS: písní jaká škola (základní, střední, vysoká, učňák,...) a jaké testy konkrétně (dle jaké učebnice nebo jakého souboru... OXFORD Publishing jich má vela moc
možná tu píši o něčem trošku jiném, páč nevim co to znamená.. nikdy jsem nic podobného neslyšel tak když tak vysvětlit prosímolihope napísal: Som v kvarte
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
Iron-Eddie
Light Professional
no hej, to by percentualne mame aj my ale nie na všetky ... btw. som na jednej z najtazsich skol v ba zevraj ...Iron-Eddie napísal:my máme
100% - 90% = 1
89% - 75% = 2
74% - 50% = 3
49% - 30% = 4
29% - 0% = 5
dosť slabé hodnotenie...
a z toho 67 - 6 známka dole mi vyplýva hodnotenie
67 - 62 = 1
61 - 56 = 2
55 - 50 = 3
49 - 44 = 4
43 - 0 = 5
je to tak? ak áno, tak tých 43 bodov je 64% (približne), to je veľa
-
Bolldar
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Dík moc už vím, o co se jedná. Já akorát věděl, že na gymplu je nějaké takové pojmenování pro jednotlivé ročníky, ale jelikož jsem sám n agymplu nebyl (jsem na průmce) tak jsem se s tím nikdy nesetkal a ani se o to nezajímalmirak2 napísal:kvarta je stvrty rocnik na osemrocnom gympli...teda vekom osmak, ucivom nieco medzi 8-9. rocnikom....v cesku su rovnake nazvy tried, takze nerozumiem preco to nevies ...