internet v notebooku - ???

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

internet v notebooku - ???

Príspevok od používateľa BX »

Zdravim :) Tagze rad by som sa vas spytal, alebo teda poradil sa, ohladom internetu do NB. Kamarat si chce nejaky zaobstarat, ale kedze sa do toho vobec nevyzna tak povedal mne, no ani ja sa do toho moc nevyznam :-D tagze pisem tu.
Chcel by som vediet, ci sa to da zaobstarat do uplne kazdeho notebooku, alebo ci aspon do tohto ano (teda USB asi hej, ale su aj nejake karty nie?). Ak ano aky by si mal vybrat? Potrebuje ho hlavne na veci do skoly, teda referaty a vseobecne surfovanie po nete + hranie wow.
Tak prosim napiste nieco, ja som aj nieco nasiel, napr od T-mobilu je lacny, ale ked ja neviem kolko dat tak berie surfovanie, hranie wow, prezeraznie videi apod. Mne s neobmedzenym netom sa zda 2GB nejak malo :-D
Dakujem za odpovede...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No on to chce na dátovú kartu - prenosný internet alebo nejaký domáci? No od T - Comu by som určite nebral internet, keďže ten 2GB obmedzený je niečo strašné, to by mu nestačilo ani na 3 dni a pri hraní WoW už vonkoncom nie. Určite by som mu poradil neobmedzený internet a napíš ešte nejaké detaily, aký to teda vlastne chce.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dnes uz urcite pripojenie s datovym obmedzenim nekupuj.
BX
Addict
Addict

No viete ako :? Chlapec ani sam neviem aky vlastne chce. Chce lacny, chce na nom hrat wow (pravdepodobne od rana do vecera ako ho poznam :lol:) a to je vsetko. Ziadne stahovanie, nic len surfovanie a hranie.
Tak skuste nieco doporucit, alebo aspon kde mam hladat, lebo neviem kto ponuka mobilne internety...

- wow berie vela dat?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Takže chce mobilný, tzn. prenosný internet? Nie som si istý, či by sa niečo také bez obmedzenia našlo, ale keby aj áno, tak by to určite nebolo lacné :? Takže skíbiť lacný, rýchly, prenosný a neobmedzený internet nejde dokopy.

/Pri hraní cez internet sa žerie približne asi tak, ako keby stále sťahoval, takže obmedzený internet nepripadá v úvahu.
BX
Addict
Addict

ahaaa... tagze predsa len, ak by naozaj chcel, kolko GB by potreboval aby mu to stacilo na normalne fungovanie, povedzme ze bez wow
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To je tiež diskutabilné, ak fakt chce prenosný, tak na tom si moc nezasurfuje, resp. bude môcť iba surfovať, sťahovať v podstate vôbec. Ale proste nech nečaká, že v prípade, že si kúpi nejaký 2GB obmedzený internet, na ňom bude môcť byť 24 hodín denne bez prečerpania tohto limitu.
BX
Addict
Addict

no :) Myslim ze sa nepotesi :-D Este by som mohol porposit, ked surfujem, hram nejaku online hru, pozeram videa a pod. kolko dat pri tom vlastne stahujem?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Skús si uložiť celú stránku a zistíš, koľko dát Ti to pri jej prezeraní stiahne. Alebo si stiahni video z youtube a tiež tým zistíš, že streamovať sa musí celá veľkosť.
BX
Addict
Addict

aha no jasne, to chapem, ale z online hier sa co berie?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To isté, každá flash hra má istú veľkosť a tiež sa Ti pri spustení akoby sťahuje do počítača a potom sa Ti spúšťa.
BX
Addict
Addict

ja som myslel wow, counter-strike apod ;)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak to Ti neviem povedať presne, ale pri takomto online hraní určite nie je dátovo obmedzený internet vhodným riešením. Ten limit by prečerpal za deň.
BX
Addict
Addict

No tak dakujem velmi silno za odpovede :) Kamarat sa sice nepotesi, ale to mi mze byt fuk :-D Vdaka Pilifo
Napísať odpoveď