zrejme otcova nevera
-
Utrapena999
Novice
zrejme otcova nevera
caute,chcela by som sa poradit aspon s niekym,uz naozaj neviem co mam robit a v mojom okoli to nemozem,a aj nechcem niekomu povedat...ide o mojho otca...neviem ci je to nevera,alebo je to len nezavazne smskovanie,ale nestastne som mu nasla v mobile smsku...od zeny...v pribliznom zneni ,ze ho lutuje ake to ma tazke a ze ho ma rada... a vobec to nebolo myslene len kamaratsky....neviem co tym myslela,ze to ma tazke,to osm moc neriesila...neviem co mam robit!keby sa dozvie,ze to vie,pokazi to asi cele anse vztahy.mame to povedat nemozem a brat je prilis impulzivni,riesil by to ako chcel...nechcem pokazit nic v nasej rodine! manzelstvo maju celkom dobre,neviem preco by mal haldat utechu niekde inde...manzelstvo ako kazde ine,obcas ahdka ale inak pekne...prosim poradte...da sa to nejako riesit alebo najlepsim reisenim je mlcat a dufat,ze otec s tym prestane,ked doznie jeho asi tzv. druha puberta? 
-
Utrapena999
Novice
nie,kolegyna to nemoze byt,v robote nema ani jednu...praucej totiz v bani,dke zeny vobec nie su....raz som zazrela jednu smsku,v ulozenych,hladala som neico uplne ine,presnejsie vianocne smsky,ktore som mu mala pisat ja,lebo on nevie ani proiadne smsky pisat...a tam som nasla nejaku,co psial on a tiez tej istej zene,vydela som meno....ale nestihla som si ju ani celu precitat,lebo osm to hend od strachu vypla...vyhodila som to nutene z hlavy,ale toto uz nemozem ignrovat...a priznat sa nemozem...cele nase vztahy to pokazi....
-
Utrapena999
Novice
nikdy sa mu v nom nehrabem,to bolo tak trochu nestastne ...a nikto sa mu v nom nehrabe....rozmyslala som,ze tej zenskej vynadam,aspon cez mssku,z nejakeho cudzieho cisla!ja viem,debilina...ale som zufala....nechcem tu nic kazit!!radsej sa asi z toho zblaznim,ako sa ho na to pytat....ked bude vediet,ze to viem,vsetko sa zmeni...
hm hm hm tak ak hovoris pravdu ze pracuje v bani tak ehm myslis ze v celkom tom areali neni ziadna zena?
niaka uctovnicka alebo niaka co tam na nieco dohliada tak ta mu moze pisat ze to ma tazke v bani
A podla mna by si mala ist za tatom normalne povedat ze ako si ktomu dosla a nech ti to vysvetli a nie cakat kym bude neskoro
GL
A podla mna by si mala ist za tatom normalne povedat ze ako si ktomu dosla a nech ti to vysvetli a nie cakat kym bude neskoro
GL
niekedy dávnejšie som mal podobný problém. Otec takisto udržoval kontakt s jednou ženskou. Občas si zavolali, občas nejaká sms, najprv som presviedčal samého seba, že to určite nič neznamená, veď však vzťah s mamou mal super, ale po čase mi to nedalo a človek predsalen nie je hlupák a dokáže vycítiť, čo je vo veci. Takisto som bol psychicky na tom zle, keď som "nechtiac" prečítal sms-ku. Ranilo ma to a celkom dosť. Nechcel som, aby sa rodičia medzi sebou začali hádať a pomyslenie na rozvod ma ubíjalo. Spravil som len toľko, že som šiel za otcom a zje*al ho ako malú sirotu, že viem o všetkom. Vtedy bolo otcovi jedno, že hreším od boha do pi*e, nepovedal mi nič. Ostal dosť prekvapený. Nakoniec som sa ho spýtal: "Je ti prednejšia rodina, ja, brat a mama alebo nejaká ženská, ktorú ledva poznáš? Odpoveď bola jasná.
Bolo to keď som mal 16 rokov, dnes už pár rokov starší a aj keď nebývam s rodičmi viem, že im to klape.
Poradím ti, spýtaj sa narovinu. Môžeš stratiť veľa.
Bolo to keď som mal 16 rokov, dnes už pár rokov starší a aj keď nebývam s rodičmi viem, že im to klape.
Poradím ti, spýtaj sa narovinu. Môžeš stratiť veľa.
kamaratke bezne poviem, ze ju mam rad aj pred priatelkou. nevidim na tom vobec nic zle. na zaklade toho by som nerobil ziadne urychlene zavery. skor by bolo mozno lepsie porozmyslat inym smerom a nevidiet hned to najhorsie na zaklade SMS. je vela moznosti a nemysli si, ze kazdy muz je ako uviazany a nekomunikuje s ostatnymi zenami. to ze to ma tazke sa da lahko odovodnit aj tym, ze (ako pises) pracuje v bani. pre beznych ludi je to predstava riadnej celodennej driny. viem, ze to nie je spravne, ale radsej si precitaj viac sprav ako keby spravis nejaku hlupost. niekedy sa aj celkom nevinne veci mozu obratit na nieco zle a naopak to co vyzera nedobre, moze byt uplne neskodne. nic nepodcenuj a zvaz vsetky moznosti.
A nemyslela tym, ze to ma tazke prave jeho pracu v bani ? A ako napisal PINCO, chod za nim a povedz mu, co je vo veci. Ak sa bojis, tak mu zavolaj s clirka, alebo daj zavolat niekomu inemu, ze vies, co sa deje, a uvidis potom, ako zareaguje. Lebo ty sa tu mozes trapit, a pritom medzi nimi sa to moze len zlepsovat.... ktovie, co je za tym.
-
Utrapena999
Novice
dobre,najlepšie riešenie je asi sa otcovi priznat,uznavam,ale ja to neodkazem....a Pinco,obdivujem Ta,ja mam tak isto 16 teraz ale nedokazem prist za otcom a vsetko mu vyklopit...neviem co by so mu pvoedala,bojim as reakcie....uz som zufala...keby som nebola aspon taky posero...fakt neveim ako mu to mam povedat...a co mu mam povedat....
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 10:25 )
a hlavne sa bojim toho,ze keby mu o vsetkom poviem a ze kto mu je rpednejsi...vybral by si tu zenu
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 10:25 )
a hlavne sa bojim toho,ze keby mu o vsetkom poviem a ze kto mu je rpednejsi...vybral by si tu zenu
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Tiež by som sa otcovi priznala, že som tú SMS náhodou našla. A spýtala sa ho, ako na tom je, čo je to za ženu atď. V tomto sú chlapi takí, že si tú ženu nevyberie. Doma má istotu, zázemie, deti, takže podľa mňa vás neopustí. Možno hľadal len nejaké spestrenie nemysliac na dôsledky a vôbec vám nechcel ublížiť.
-
triple
Guru wannabe
ja by som si to jednoznačne preveril - ako prvé by som zobral ocov teflon a prešiel si správy - áno je to svinstvo ale v takomto prípade nutné - uistil by som sa ako to vlastne je - pak by som zavolal tej žene z cudzieho telefonu samozrejeme a robil by som sa že som z orangu alebo t-comu - robí sa prieskum spokojnosti a povymýšlal by som nejaké hlúpe otázky a zakomponoval tam otázky ktoré mna zaujímajú - v prvom rade kto to je.
pak už len rozhovor z ocom nič iné
pak už len rozhovor z ocom nič iné
-
quancej
Expert
skusal by som zistit nieco viac,triple mal dobry napad s "anketou", pretoze na zaklade jednej SMS je tazke nieco tvrdit...mysli pozitivne, ked si budes sugerovat tvoje podozrenie tak zacnes tomu verit aj bez dokazov...zaujem zo strany tvojho otca ani nemusi byt, ja tiez dam cislo hocikomu a potom to tak dopadne.
v horsom pripade ta bude cakat narocna uloha, rozhovor s otcom
v horsom pripade ta bude cakat narocna uloha, rozhovor s otcom
-
Utrapena999
Novice
ten telefon uz do ruky nezoberiem...ja uz osm mala vela prilezitosti citat dalsie smsky,ale ja to nedokazem.... stacili m itie,co osm videla....a urcite to nie je eln bodozrenie...nechapete to,lebo nepoznate vsetky okolnosti,ale urcite je to cudzia zena,ktora nie je kamaratka....a neviem ako sa s nim ma zacat rozpravat...pri pomysleni na to,sa akurat tak rozplacem...nedokazem byt ako Pinci a vynadat mu...
Ty evidentne nedokazes nic len sa roztriast a vypisovat na forum. Neviem co od nas chces, mame tvojmu otcovi zavolat za teba alebo co? Laskavo sa spamataj a zacni sa spravat ako normalny clovek, bojis sa citat sms, bojis sa rozpravat s otcom, bojis sa to povedat mame, bojis sa zavolat na to cislo - OMFG tak sa teda obes alebo co.
Fakt by si sa mala spamatat.
Fakt by si sa mala spamatat.
-
Utrapena999
Novice
pre človeka v takejto situácií je dosť ťažké skúmať niečo viac, pretože sa bojí pravdy. Takisto mi behal mráz po chrbte akonáhle zazvonil telefón alebo nebodaj prišla sms. Správy som čítal s tak neuveritelným strachom, že sa to nedá popísať. Možný rozpad rodiny v takom veku nie je ľahká skúsenosť.
V každom prípade je to na tebe ako sa k tomu postavíš. Povieš to teraz otcovi, nebude sa s tebou potom rozprávať a v konečnom dôsledku si uvedomí, že si mala pravdu a ty budeš na seba hrdá, že si možno zachránila rodinu.
V každom prípade je to na tebe ako sa k tomu postavíš. Povieš to teraz otcovi, nebude sa s tebou potom rozprávať a v konečnom dôsledku si uvedomí, že si mala pravdu a ty budeš na seba hrdá, že si možno zachránila rodinu.