poskodeny alebo nebol najdeny hal.dll? !!SURNE!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kels
King
King

poskodeny alebo nebol najdeny hal.dll? !!SURNE!!

Príspevok od používateľa Kels »

(pisem z ineho kompu)
Zdravim, vcera som bol na pocitaci ako kazdy iny den nic specialne som na nom nerobil, vypol som a rano ked ho zapnem naskoci cierna obrazovka a bielym napisane ze
" System Windows nelze spustit. Uvedeny soubor je poskozen nebo nebyl nalezen: Windows root-/system32/hal.dll. Nainstalujte znovu uvedeny soubor... "
moze mi niekto povedat wtf? velmi by som bol vdacny pretoze teraz prave nieje najvhodnejsia doba na doj3banie pc... (k+ ista!)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tu máš niečo o tom písané...

Takže treba skúsiť rebuild systému pomocou CD s Windowsom.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

dobre dik, idem si to precitat (to znamena ze data a hdd by mal ostat taky ako je to zn. ze nestratim nic ze)
miso.kubachy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miso.kubachy »

zrovna cez vikend sa mi stalo nieco podobne

nemohol som spustit windows a pc mi stale restarotvalo s hlaskou, ze mam chybu v registri
dal som si tu chybu do google a nasiel postupy ako pomocou CD winodowsu mozem cez konzolu oprav, alebo ako sa to volalo, nahradit chybne subory
pekne dlho som sa s tym hral az som pochopil, ze tak to proste uz nerozchodim a miesto opravi som znova nainstaloval windows
nie vsak beznym sposobom, aby som nestratil data na disku, ale som len nahradil nainstalovany system novou instalaciou, cim mi ostali data nedotknute
Rattata
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rattata »

:D zrovna cez vikend som riesil podobny problem. Nie na mojom pc ale kamaratovom. Priniesol mi ho s tym ze sa neustale restartuje po starte windowsu. Ked mi ho priniesol ako prve som ho otvoril a pozrel ci je vsetko dobre zapojene, pre istotu. System sa v pohode nabootoval, prebehli testy , vsetko ok, system bezal, vratil som mu ho s tym nech ho trocha povysava a ze to asi bolo v slabo zastrcenej ramke. Vecer mi vola ze sa mu nespusti system a pise chybu hal.dll ... dva dni som sa s tym sral a stale som neprisiel na jadro problemu. Mam to o to komplikovanejsie ze sa nedokazem dostat ani do recovery consoly pretoze mi pc vyhodi BSOD (Machine_check_expection) alebo INU hlasku. hall dll som uz nahradil na inom pc aj spravil fix boot, stale nic.
miso.kubachy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miso.kubachy »

Rattata napísal::D zrovna cez vikend som riesil podobny problem. Nie na mojom pc ale kamaratovom. Priniesol mi ho s tym ze sa neustale restartuje po starte windowsu. Ked mi ho priniesol ako prve som ho otvoril a pozrel ci je vsetko dobre zapojene, pre istotu. System sa v pohode nabootoval, prebehli testy , vsetko ok, system bezal, vratil som mu ho s tym nech ho trocha povysava a ze to asi bolo v slabo zastrcenej ramke. Vecer mi vola ze sa mu nespusti system a pise chybu hal.dll ... dva dni som sa s tym sral a stale som neprisiel na jadro problemu. Mam to o to komplikovanejsie ze sa nedokazem dostat ani do recovery consoly pretoze mi pc vyhodi BSOD (Machine_check_expection) alebo INU hlasku. hall dll som uz nahradil na inom pc aj spravil fix boot, stale nic.
asi som nespomenul, ze aj ja som pc este dokazal spustit. potom co mi stale restartovala som ho nechal par hodin stat a cuduj sa svete zrazu sa zapol akoby nic. lenze som sa vykaslal na tu chybu a povedal som si, ved mozno len Windows potreboval vychladnut. vecer som ho vypol a uz sa mi viac nespustil. potom nasalo hladanie rieseni na nete, opravi cez konzolu nic nevyriesili a tak som preinstaloval system s tym, ze som nechal vsetky moje veci na disku.
Napísať odpoveď