Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
Výsledok výborný, zápas dobrý, rozhodcovia biedny... Ale. Dokáže STV spraviť normálny prenos? Neviem ako ostatní, ale ja by som sa teda občasne rád aj pozrel na dáky opakovaný záber. Jediné čo opakovali bol gól, aj to jedenkrát, dvakrát. A tie rozhovory, no comment. Inak, koho to bol nápad tie "reklamné" prestávky a upratovacie čaty? WTF?!
STV má úroveň jedine vtedy, keď je nejaké veľké podujatie typu Slovensko - Poľsko, famózny komentár Merčiaka - ten krik si zapamätám ešte dlho, dobré zábery a pod. Keď sa hrá nejaký menší zápas, úplne úbohe prestrihy, komentár ako keby som si ja doma popod nos šomral, rozhovory na úrovni príjmacieho pohovoru na bitúnok.. Proste slabota.FT napísal:Výsledok výborný, zápas dobrý, rozhodcovia biedny... Ale. Dokáže STV spraviť normálny prenos? Neviem ako ostatní, ale ja by som sa teda občasne rád aj pozrel na dáky opakovaný záber. Jediné čo opakovali bol gól, aj to jedenkrát, dvakrát. A tie rozhovory, no comment. Inak, koho to bol nápad tie "reklamné" prestávky a upratovacie čaty? WTF?!
-
mirak2
Hardcore addict
pokial pozeras v krcme pri pive mas na klade jak to vyzera, hlavne nech je co oslavovat....
dnesny televizny hokej, s vynimkou tretej tretiny bolo na co pozerat...especially boxersku vlozku, chudak skalican vyzleceny takmer z ramien
mohol byt rad ze termo mu ostalo, a samozrejme si zakrvaveny odchadzajuc do kabin neodpustil fuckera smerom na trenciansku striedacku...z tej situacie co bola to vzniklo celkom zbytocne, ale trencania sa potrebovali nejak nabudit a takto im uz par rokov ide...seria bude este zajomava
dnesny televizny hokej, s vynimkou tretej tretiny bolo na co pozerat...especially boxersku vlozku, chudak skalican vyzleceny takmer z ramien
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Slovan nemám rád, rovnako ako aj Zvolen.. Takže prial by som si finále Košice - Skalica, kde by som snáď aj nejaké lístky dokázal splašiť do Košíc.. Včerajší hokej parádny, kopa gólov, celkom pekná hra, nenormálna úspešnosť brankárov, jediné, čo ma nahnevalo bol výkon rozhodcov, ktorí by viac nemali pískať.. viacero kiksov, pričom všetko vyvrcholilo tým vylúčením Hančáka tuším pri nájazde Skaličana (z následnej presilovky dal Mikuš gól) a potom si rozhodca "nevšimol" krošček a nechal skórovať Slovanistov..
Tak co prvy krat bude v historii Skalica v finale? prial by som im to, lebo pozerat sa na vymletakov ako Dome a Lazo
ako povedal Pardavy davnejsie
hrac davno nema puk ani sa uz nezaujima o hru a Pan Hrac Lazo mu to drbne 2 minuty pred koncom do ksichtu. Ved to je smutne. Lazo ty zmrd jeden
hrac davno nema puk ani sa uz nezaujima o hru a Pan Hrac Lazo mu to drbne 2 minuty pred koncom do ksichtu. Ved to je smutne. Lazo ty zmrd jeden