Hojko WoW server?
Hojko WoW server?
ahojte mam taky napad co keby si hojko urobil vlastny WoW server? kludne by som ho robil s kamaratom...robili some jeden projekt...len nedostatok financii nas potopil...mozno ste tam aj hrali dakto server sa volal sa Narcotic...no to pacilo by sa vam to? keby sme si tam hojkari mohli zagameblovat?
samozrejme by som to urobil vratane stranky chatu na stranke wow.mine.sk/chat a armory...
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Thomas1804
Novice
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
na hlasovani tohto charakteru sa mi lubi jedna vlastnost - ze sa ho moze zucastnit ktokolvek, ci uz sa ho to priamo tyka, alebo naopak
... Vo vsetkych anketach, by som proti WoW hlasoval uz pred jeho vyjdenim (snad).. takze takto si mozem kompenzovat to, co sa mi v minulosti nedostalo
.. a nehnevajte sa na mna, je to moja slobodna vola a pravo zucastnit sa hlasovania 
//celkovo nesuhlasim s filozofiou MMORPG, vo forme ako to robi Blizzard a dalsi. Konkretne proti sa mi tak zrejme tazko budu menovat, ked na druhej strane ma nenapada ani jedno za
//celkovo nesuhlasim s filozofiou MMORPG, vo forme ako to robi Blizzard a dalsi. Konkretne proti sa mi tak zrejme tazko budu menovat, ked na druhej strane ma nenapada ani jedno za
wow
no to by bolo celkom v fajn ......ked to bude dajte vediet