Aká bola vaša prvá PC hra?
PC...
Neviem ci tu niekto spomenul PC zvany Didaktik (kompakt) To bol moj prvy pc. Datujem rok 1992 Hry sa spustali kazetami pomocou radia. Pameta si niekto? A hraval som: urcite niektory z vas poznaju Seriu hier Dizzy. Adventura a v hlavnej postave vajco
, dalej som hral Soccer manager 1992-93 anglicka sezona
No ja som tych hier mal aspon 500. Plny byt kaziet a diskiet. Hehe. Tak co mal tu niekto skorej PC a hry?
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
lol tu srandu teda ATARI ci jak sa to vola mam v pvnici po bratovy idem nato kuknut ze ci to este facha a jak to vyzera lol ja som myslel ze je to niaky magnetak alebo neco takeNuSuey napísal:pche.. deti deti deti ..
potesi ma ked si tu precitam nejakeho rovesnika, ktory si pamata casy ATARI (mam na mysli: http://www.atariage.com/2600/index.html?SystemID=2600 )
respektive kto zil v dobe ked "mat doma pc bolo tak ojedinele"
ale aby som neoftopicoval.. moja prva hra?
zrejme to bude len nejaka textovka (na sovietskom mikropocitaci) respektive nieco na PP06tke (186tka alebo 086tka to tusim bola)
kto nezazil casy tie ako ja nevie si vazit nic .. a zacinat pri red alerte?
kazdy ale kto zazil tie casy ako ja a dobre si pamata casy CGA/EGA/Hercules monitorov .. ma u mna K+
//autoeditácia príspevku ( 18 Mar 2009, 18:06 )
to sa picha vobec do TV ??
-
Royalflush
Guru wannabe
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
Royalflush
Guru wannabe
tak tak ked boli casy ked v skole som fical na tych kompoch na magnetické pasky skladali sme LEGO veci a pisali program aby sa tie lego veci mohli hybať... prvy pc co som doma mal bo MACINTOSH 66Mhz 200MB disk .... mal aj CD ROM stal 80 tisic a stale ho mám doma a funguje... jedina vec co sa na nom za tie casy pokazila bol zdroj hraval som sa na nom také VYSEPELE HRY ako MYST a tak... na PC o takej grafike este len snivaly.... aj ked to bola len hra spravena cez pohyblive obrazky aj tak.... proste pecka .. najviac ma na nom stale fascinuje tak jednokliková myšbrm napísal:ak bereme do úvahy iba klasické PC (nie Atari, Commodore a spol.), tak to bol Winter a formule od Accolade..
//autoeditácia príspevku ( 19 Mar 2009, 8:52 )
BTW to atari ked som pozrel tak som si spomenul s bratrancom sme to hravali u starych rodicov par rokov nenormalna pecka na telke... nám to kupili aby sme pravidelne k nim chodili na vikend na jedlo pokecat a zadrtitNuSuey napísal:pche.. deti deti deti ..
potesi ma ked si tu precitam nejakeho rovesnika, ktory si pamata casy ATARI (mam na mysli: http://www.atariage.com/2600/index.html?SystemID=2600 )
zrejme to bude len nejaka textovka (na sovietskom mikropocitaci) respektive nieco na PP06tke (186tka alebo 086tka to tusim bola)
kazdy ale kto zazil tie casy ako ja a dobre si pamata casy CGA/EGA/Hercules monitorov .. ma u mna K+
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Na tu dobu si pamatam velmi dobre. Moja prva hra bol hadik (pozname ho z Nokii) na PMD-85 niekedy okolo roku 1985. A neskor to bol MenicMiner na PMD-85 II (ten uz mal aj farebny vystup a to plnych 16 farieb). Neskor nastupili Atari, ZX spectrum, commodore a podobneNuSuey napísal:pche.. deti deti deti ..