Mateq napísal:iLauncher, Second Today (kedže mám Touch FLO) Slide to unlock,
A s tych velkych programov Lingvosoft slovniky, QIP a najdolezitejsia Opera Mobile 9.5 a strasnu kopu hier (kvoli skole)
Mohol by si my vysvetlit tie programy? ze co maju za ulohu robit? bol by som ti moc vdacny..... velka Vdaka
k diky za pomoc, to mi bolo uplne jasne , lebo uz aj nazov hovori za vsetko, a keby som mal na vsetko pouzivat google, tak na keru r*t je dobre forum, aby ti ludia povedali ako sa maju, jak sa vyspali a co mali na ranajky? niekto je tu aj ochotny a vysvetli mi to, nezakladal som novu zbytocnu temu ani nic, dal som to vsetko do starej. takze asi budem veci hladat na googli,
Mateq napísal:iLauncher, Second Today (kedže mám Touch FLO) Slide to unlock,
iLauncher ti dá na today možnosť nahádzať ikony ako na plochu PC, Second Today je normálna today plocha, iba ja ju musím mať na preddefinovanom tlačítku lebo HTC tam má svoje menu, Slide to unlock je odblokovanie okopčené od iPhone.
Hry sa dajú, niektoré sú fest návykové a originálne, aj keď graficky to na jablko nemá.
Gangy napísal:Nooo tak ja tipujem ze "Slide to unlock" je vylepsena kalkulacka...
Cez víkend bola som v predajni T-MObile, videla som nový telefón od Sony Ericsson. len nemala som cas pozriet to a zistit, co vsetko vie. Mohli by ste mi s tým pomoct?
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:17 )
Cez víkend bola som v predajni T-MObile, videla som nový telefón od Sony Ericsson. len nemala som cas pozriet to a zistit, co vsetko vie. Mohli by ste mi s tým pomoct?
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:18 )
Deniska napísal:Cez víkend bola som v predajni T-MObile, videla som nový telefón od Sony Ericsson. len nemala som cas pozriet to a zistit, co vsetko vie. Mohli by ste mi s tým pomoct?
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:17 )
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:18 )
Google. Vyhnes sa zbytocnym otazkam a strapnovaniu sa. PS: Toto nieje xatik ala pokec, preto staci prispevok zaslat raz.
Prečo mi je divné, že sa tu Drizzt28, nikaaa001 a Deniska zaregistrovali v rozpätí 2 minút, odhlásili sa na minútu presne a "všetci traja" prij*bali bo jednom príspevku do tejto témy?
Ta platí Sony Ericsson alebo čo?
OMFG: http://www.hojko.com/member35112.htmlhttp://www.hojko.com/member35111.html
Odporucte nejake puzdro na xperiu. Mam Crystal Case ale ta mi zacala po par tyzdnoch praskat v rohoch az tak ze sa uplne oddelila ta prasknuta cast, preto by som mal zaujem o nieco kvalitnejsie najlepsie nejake kozenne, ale zase nechcem ho nosit na opasku ale skor vo vrecku . Viem som narocny .
ahoj lidicky,mam vazny zaujem o xperiu ale mam taky problem...ak hladam na nete v sekcii "predaj" tak su tak dost kolisave ceny..niekto predava dajme tomu po 170 € udajne novy s medzinarodnou zarukou(a nieje to slovak )a niekto to predava po 250€ uz zabehnuty... je tu moznost ze su tu aj nejake klony ako napr u iphonoch ?Dikes za odpoved
Jasne a nie jeden klon http://xperia-x1.com/tag/fake-xperia/
davaj bacha odkoho kupujes lebo ti poslu napodobneninu
a najlepsie spravis ked si ho prevezmes osobne to mas istotu co kupujes
/gangy ja by som dal platenu registraciu jak na lamkach a bol by pokoj
nekupuj pofiderne ponuky, kúp čiernu verziu (strieborne su dovoz), kupeny na SVK so zarukou... Cena bude samozrejme vyššia, ale aspoň si nebudeš trieskať neskôr halvu